GEDESBY: Bagermester John Hansen har været savnet i Gedesby, siden han i foråret lukkede bageriet.
Det kunne man tydeligt se lørdag, da han genåbnede bageriet midt i landsbyen.
Folk stod i kø udenfor serveringsvinduet for at købe brød og wienerbrød, som bagermesteren indenfor havde travlt med at hive ud af den hede ovn.
- Min kone døde, og jeg har brugt noget tid på at overveje situationen. Men nu er jeg tilbage igen, og det er jeg glad for, siger John Hansen.
Åbent fra nu af
I de næste to uger holder han åbent hver dag, bortset fra mandag.
- Derefter bliver der åbent i weekenderne, siger bagermesteren, der til genstarten af forretningen har fået hjælp af sin søn Kim og sit barnebarn Christian.
John Hansen har tidligere haft et bageri på Gran Canaria, som blev afhændet til en af hans ansatte.
- Bageriet er der stadig og kører fint. Der bor jo mange danskere og nordmænd, og spanierne er også begyndt at spise rugbrød, fortæller han.
John Hansen, bagermesterJeg er glad for at være tilbage.