Annonce
Guldborgsund

Butiksejer har kunder langvejs fra

Kælderbutikken i Frisegade er fyldt med undertøj, kjoler og stiletter - og lidt andet udstyr, der kan bruges til en hyggelig aften. Foto: Claus Hansen

Nyindrettet erotisk butik har allerede oplever stor søgning.

NYKØBING Det er syv år siden, at hun flyttede fra sin butik i Nygade, men i juni var Isabel klar til igen at udvide sin forretning udover det showroom, hun i mange år har haft i København. Og så gjorde coronasituationen lokalerne billige at leje.

Kundegruppen i hendes showroom er primært trans-personer, der har brug for hjælp med udstyr som brystproteser eller stiletter i store størrelser. Og da de foretrækker at holde besøgene under private omstændigheder, er butikken i stedet udstyret med sager til en bredere målgruppe - som lingeri, erotiske kjoler og uniformer, støvler og hjælpemidler.

- Jeg har oplevet, at flere af mine tidligere kunder fra Nygade har været på besøg, og folk er i det hele taget glade, når de opdager, at jeg har åbnet butik igen. Men det er en opstartsperiode, og jeg har lige skullet gennemskue, hvor meget af handlen, der er rykket over på internettet, siden jeg sidst havde butik.

Derfor er butikken foreløbig åben fra onsdag til fredag, men hun ansætter gerne en medarbejder for at kunne holde butikken åben de fleste dage, hvis efterspørgslen er der.

I øjeblikket er transpersonerne derfor stadig hendes primære kundegruppe, og det var et rent tilfælde, at hun kom i kontakt med denne gruppe.

- Jeg åbnede en butik med varer i samme genre centralt i København, og der kom flere transpersoner ned. Jeg begyndte at overveje, om der var et marked for dem helt specifikt, og jeg lærte, hvad de havde brug for. Men der kom også flere andre typer kunder i butikken.

Isabel er nu flyttet ind i et hus i Horbelev, hvor hun har åbnet et nyt showroom for transpersoner, og hvor der også er et fotostudie med mulighed for at få taget stilfulde fotos. Hun laver gerne makeup'en og tilbyder et sted, hvor man kan være i sin fetich. For mange af de personer, der kommer hos hende, holder deres lyst til at klæde sig ud hemmelig.

- Det viser sig, at jeg er den eneste i Danmark, der er specialiseret i det her. Jeg har besøgende fra hele Danmark, fra Norge og Sverige og faktisk også flere amerikanere.

Hendes oplevelse er, at det stadig er et tabu for mange voksne at tale om. Mange af hendes kunder er over 40 år og skjuler deres lyst til at klæde sig ud for deres partner og kolleger.

- Så selvom man taler lidt mere om transpersoner, så er det måske lettere for de unge, hvor man gerne må være lidt af hvert. Når mine kunder har valgt at fortælle det til partneren, er de blevet skilt i fire ud af fem tilfælde.

Med butikken vil Isabel - udover at henvende sig til en bred kundegruppe - også gerne sælge eksklusivt tøj, til når man skal i byen. Men i og med, at bylivet er under restriktioner, har der ikke været det store salg til lige de kunder.

- Med mine faste kunder og transpersoner oplevede jeg kun en sjælden stilhed i de første 14 dage efter nedlukningen i marts. Men kort tid efter blev der rigtig travlt på hjemmesiden.

. Foto: Claus Hansen.
Annonce
Lolland

MASSER AF JULELYS OVER LOLLAND

Annonce
Annonce
112

BUS UNDERSØGT: ÉN KUFFERT VILLE INGEN KENDES VED

112

ÆGTEPAR OPSØGT OG FORSØGT AFPRESSET I DERES EGET HJEM

Guldborgsund

BLINK, BLINK, SLUK: STRØMSVIGT VED JULETRÆS-TÆNDING

Lolland

LUFTFORURENING? KOMMUNE KUNNE IKKE LUGTE NOGET

Lolland

BYRÅDSMEDLEM SKIFTER PARTI OG GIVER S ABSOLUT FLERTAL

Vejr

OVERGANGEN TIL DECEMBER BYDER IKKE PÅ RIGTIGT VINTERLIGT VEJR

Lolland

- JEG PRØVEDE AT RÅBE OP, MEN JEG BLEV KASTET RUNDT

Guldborgsund

HER KAN DU SNART HENTE SUSHI

Håndbold

USKARPE NFH TABTE TIL ODENSE

Juletid

DET ER STADIG MULIGT AT SKAFFE JULEANDEN

Guldborgsund

KRIG OG KLIMAKRISE ER EN DEL AF PRISBELØNNET LOLLIKS HVERDAG

Lolland

JULEHJÆLP: REKORD-DONATION TIL REKORDMANGE ANSØGERE

Guldborgsund

PRIVATSKOLE GODKENDT AF MINISTERIUM

Indland

OLIEPRISEN DYKKER IGEN - BENZINPRIS LIGGER OMKRING NYTÅRSNIVEAU

Erhverv

BUTIKKER FIK OVERRASKENDE TRAVLR PÅ BLACK FRIDAY

Lolland

LOKAL FORFATTER BEGÅR LOLLANDSK FORBRYDERALBUM

Annonce
Guldborgsund

UNDERBUKSER OG SUND SKEPSIS KAN BESKYTTE MOD IT-SVINDEL

Guldborgsund

PÅ STOFFER MED VÅBEN I LASTBILEN

Guldborgsund

AMBITIØS UDVIKLINGSPLAN ER KLAR FOR FÆRGEHAVN

Lolland

HVEM SKAL VÆRE ÅRETS Ø 2023?

Lolland

HVORDAN SER FREMTIDENS SKOLE UD?

Lolland

- UDVIKLINGEN SKAL KUNNE LØFTE NAKSKOV SOM ET STED AT BO OG BESØGE

Guldborgsund

FORENING HAR AMBITIONER FOR SÆRLIG MOTORSPORT

Annonce
Annonce