Annonce
Sport

CLAUS JENSEN TROR PÅ ENDNU EN UNG SPILLER

Endnu et ungt talent har underskrevet en 3-årig aftale med Nykøbing FC. Denne gang er det U/19-holdets anfører Lucas Nyman, der har sat sit navnetræk sammen med manager Claus Jensen. Foto: Frederik Scheuermann 
NFC-manageren har endnu engang haft kuglepennen fremme og underskrevet en aftale. Denne gang med U/19-holdets anfører Lucas Nyman.

NYKØBING: Gennem hele den netop afsluttede sæson har Lucas Nyman været en af de bærende kræfter på Nykøbing FC's U/19-mandskab, hvilket resulterede i at han mod slutningen af sæsonen også fik debut for førsteholdet i 1. division. Det sammenholdt med, at han har leveret et godt indtryk til træningen med førsteholdet, gør nu at manager Claus Jensen tror så meget på Lucas Nyman, at han har udstyret ham med en 3-årig kontrakt.

Nøjagtig som med et andet ungt talent Oliver Baltzer, som vi omtalte i gårsdagens avis.

- Der er intet bedre, end når vi kan give vores unge, talentfulde og lokale drenge deres første kontrakt i Nykøbing FC. Så jeg er selvsagt utrolig glad for, at vi nu har skrevet en aftale med Lucas, siger Claus Jensen og fortsætter.

Annonce

- Lucas har uomtvisteligt et stort potentiale, og han har over en nu længere periode bevist, at han både kan levere i kamp, arbejde stenhårdt til træning og ikke mindst arbejde professionelt med sit store talent. Det er en fornøjelse at arbejde med Lucas, og vi er glade for nu at have skrevet en tre-årig aftale med ham.

Allerede som 10-årig kom Lucas Nyman til Nykøbing FC efter at have startet sin fodboldkarriere i Tingsted og Eskilstrup, og på nær et enkelt år på efterskole, har han spillet i Nykøbing FC siden, og nu altså udstyret med sin første professionelle kontrakt.

- Det har været et helt fantastisk forår for mig, og jeg er lykkelig for, at jeg nu også har underskrevet min første kontrakt med klubben. Det har altid været en drøm for mig at slå igennem i Nykøbing FC, og kontrakten giver mig ro til at arbejde videre og hårdere, så jeg kan opnå endnu mere. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig, siger Lucas Nyman.

U/19-kaptajnen har snust til træningsmiljøet i førsteholdstruppen, og han har bevist, at han er klar til at bidrage på førsteholdsniveau.

- Man kan godt mærke, at det går stærkere, når man træner og spiller med førsteholdet. Det er helt fantastisk for min udvikling, og når man samtidig har en god træner og gode medspillere at læne sig opad, så kan jeg virkelig mærke, at det gør noget godt for min udvikling, fastslår Lucas Nyman, der indtil videre bliver den tredje spiller fra U/19-holdet, der har underskrevet en 3-årig aftale.

De to første var Milas Schwensen, der også har fået debut i 1. division og endda scorede sejrsmålet til 2-1 mod Hvidovre, og som ovenfor nævnt Oliver Baltzer.

De er alle tre med, når Nykøbing FC i morgen formiddag indleder forberedelserne til den nye sæson i 1. division med en række fysiske tests.Annonce
Annonce
Engestofte

BRØDNØRD I NYT POP OP-BAGERI

Annonce
Guldborgsund

UTILFREDSE LEJERE HAR SAVNET EN ELEVATOR I FIRE MÅNEDER

Annonce
Forsiden netop nu
Gymnasier

OVERVEJER FUSION AF GYMNASIER

Corona

PLEJEPERSONALE BLIVER IGEN OPFORDRET TIL CORONATEST

Erhverv

ÅRETS LÆREPLADSPRIS GIK TIL MSE

landsstævne

LOKALE VALGTE NOGET DE ALDRIG HAVDE PRØVET FØR: BIATHLON

Marielyst

STØVER DEN STORE SAKS AF

landsstævne

RØDBYS BADMINTON HERRER VANDT ALLE DERES KAMPE

Festival

FEJREDE FØDSELSDAG PÅ VILDE VULKANER

Sport

NY TURNERINGSSTRUKTUR BEKRÆFTET

Femern

TRODSER ARBEJDSRETTEN: 500 BYGNINGSARBEJDERE FORTSÆTTER STREJKE

Skolebyggeri

- JEG VIL GERNE VÆRE SKOLEDRENG IGEN, HVIS JEG FIK LOV TIL AT GÅ HER

Guldborgsund

KOMMUNE ADVARER BORGERE OM SPAMMAIL I OMLØB

Lolland

TOUR DE FRANCE GIVER UDSOLGTE AFGANGE PÅ LOKAL FÆRGERUTE

Minksagen

REGERINGEN VIL GENNEMGÅ KRITIK AF EMBEDSMÆND

Annonce
Tour de France

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT FLYTTES INDENDØRS

Landsstævne

GLÆDER SIG TIL AT SLUTTE MED ET BRAG

Bikemeet

- JA, DET ER VARMT. VI HAR JO EN KVART KO OM NAKKEN!

112

PRØVELØSLADT MAND FÆNGSLET FOR VOLD

Jogsøgning

NU ER DET FORBUDT AT SPØRGE TIL ALDER UNDER JOBSØGNING

Lokal nyt

DMI VARSLER AFTENREGN OVER TOUR DE FRANCE-RYTTERNE

112

23 TAGET I FARTKONTROL

Lokal nyt

SPRUDLENDE ÅBNING MED ILD, TROMMER OG EN MASSE BEVÆGELSE

Annonce
Annonce