Annonce
Guldborgsund

Coronavirussen truer også Dølle

Tæt kontakt er lig med Damefrokost på Døllefjelde-Musse Marked og dermed ikke helt i tråd med at mindske risikoen, for at coronavirussen spreder sig. Derfor afventer markedsarrangørerne situationens udvikling og holder sig klar til et eventuelt grønt lys. Foto: Anders Knudsen

Marked behøver fem uger.

DØLLEFJELDE Bestyrelsen for Døllefjelde-Musse Marked følger i øjeblikket coronavirus-situationen særdeles tæt. Og naturligvis er håbet, at der ikke er noget, som i sidste ende går hen og rykker ved markedet eller måske endda forårsager aflysning af årets helt store tilløbsstykke på det østlige Lolland.

En herrefrokost og naturligvis masser af musikalsk underholdning er naturligvis også allerede planlagt til årets udgave af Døllefjelde-Musse Marked. Men der skal helst være fem uger til at få de sidste detaljer på plads, hvis markedet skal blive til noget i år. Foto: Ingrid Riis

Valgt at fortsætte

- Det er en situation, som udvikler sig time for time. Det er en meget alvorlig udvikling, og vi følger de anvisninger, der kommer fra myndighederne. Vi har indtil videre valgt at fortsætte planlægningen af årets marked, som først afvikles i maj måned, lyder det i en pressemeddelelse fra markedsarrangørerne.

Markedsbestyrelsen nævner også, at den kommer med en ny udmelding omkring 1. april. Heldigvis har Lone Brylle, der er ansvarlig for markedsføring og personale omkring Døllefjelde-Musse Marked, lidt flere ord at knytte til situationen omkring det store marked, da Folketidende spørger til en status.

- Vi har allerede nu masser af musiknavne på kontrakt, og vi ville gerne melde noget mere ud, som vi plejer på det her tidspunkt. Men vi er simpelt hen nødt til at afvente situationens udvikling omkring coronavirussen, og foreløbig trækker vi den i de her 14 dage, fortæller Lone Brylle.

Hos markedsarrangørerne følger man naturligvis også nøje øje med eventuelle muligheder, der måtte opstå i forhold til at blive kompenseret for allerede afholdte udgifter og mistede indtægter, hvis ikke årets marked bliver til noget.

- Vores smertegrænse i forhold til at kunne nå at færdiggøre planlægningen af årets marked er nok, at der skal være klar bane cirka fem uger før første markedsdag, vurderer Lone Brylle.

Annonce
Sport

NYKØBING FC OPHÆVER MED NIKOLAJ BONDE

Annonce
Annonce
112

INDBRUDSTYVE STJAL SODAVAND OG BIL

Femern

KENDT VIRKSOMHED VINDER FEMERN-KONTRAKT

Lokal nyt

DEBAT OM BATTERITOGENE UDSKUDT

Lolland

MUNKSTUEN TAGER PILLEN

Lolland

HER SIGER KOMMUNE NEJ TIL SKOVBEGRAVELSE

112

INDBRUDSBØLGE: TELEFON SPORET TIL TO BYER

112

TRAKTOR OVERHALEDE ULOVLIGT

Guldborgsund

JUL OG INFLATION ØGER PRES PÅ VOLDSRAMTE

Lokal nyt

LOKAL BANK ADVARER MOD SVINDLERE

Guldborgsund

VELUX FONDEN MED STOR STØTTE TIL LOKAL MUSLINGE-DYRKNING

Lokal nyt

HØJESTERET: EKSBANKDIREKTØR SKAL BETALE 231 MILLIONER

Guldborgsund

HER KAN UDSATTE FAMILIER STADIG FÅ HJÆLP

Sport

SIKKER SEJR I KØBENHAVNSK FRYSEBOKS

Mink-sagen

UNDERSØGELSE AF HOVEDPERSON I MINKSAG STOPPER EFTER JOBSKIFT

Lokal nyt

FOLKETIDENDES SPAREPLAN UDMØNTET

Lokal nyt

DANMARK-AUSTRALIEN: LIVE FRA VM-TELTET PÅ TORVET

Annonce
Vm i fodbold

VM: DANMARK ER FÆRDIG

Lokal nyt

FOLKETIDENDE FÅR NY CHEFREDAKTØR

Lokal nyt

MARKANT KURSSKIFTE: DR DROPPER DISNEY SJOV

Håndbold

NFH-SPILLER I FAMILIEFEJDE

Femern

FEMERNBYGGERI KOSTER 15,5 MILLIONER OM DAGEN

Sport

KAN HAN SLÅ VINGEGAARD OG VIKTOR? LOKAL ATLET NOMINERET TIL STOR HÆDERSPRIS

112

MÅLTE 450 - UDDELTE KUN BØDER

Annonce
Annonce