Annonce
Guldborgsund

Coronavirussen truer også Dølle

Tæt kontakt er lig med Damefrokost på Døllefjelde-Musse Marked og dermed ikke helt i tråd med at mindske risikoen, for at coronavirussen spreder sig. Derfor afventer markedsarrangørerne situationens udvikling og holder sig klar til et eventuelt grønt lys. Foto: Anders Knudsen

Marked behøver fem uger.

DØLLEFJELDE Bestyrelsen for Døllefjelde-Musse Marked følger i øjeblikket coronavirus-situationen særdeles tæt. Og naturligvis er håbet, at der ikke er noget, som i sidste ende går hen og rykker ved markedet eller måske endda forårsager aflysning af årets helt store tilløbsstykke på det østlige Lolland.

En herrefrokost og naturligvis masser af musikalsk underholdning er naturligvis også allerede planlagt til årets udgave af Døllefjelde-Musse Marked. Men der skal helst være fem uger til at få de sidste detaljer på plads, hvis markedet skal blive til noget i år. Foto: Ingrid Riis

Valgt at fortsætte

- Det er en situation, som udvikler sig time for time. Det er en meget alvorlig udvikling, og vi følger de anvisninger, der kommer fra myndighederne. Vi har indtil videre valgt at fortsætte planlægningen af årets marked, som først afvikles i maj måned, lyder det i en pressemeddelelse fra markedsarrangørerne.

Markedsbestyrelsen nævner også, at den kommer med en ny udmelding omkring 1. april. Heldigvis har Lone Brylle, der er ansvarlig for markedsføring og personale omkring Døllefjelde-Musse Marked, lidt flere ord at knytte til situationen omkring det store marked, da Folketidende spørger til en status.

- Vi har allerede nu masser af musiknavne på kontrakt, og vi ville gerne melde noget mere ud, som vi plejer på det her tidspunkt. Men vi er simpelt hen nødt til at afvente situationens udvikling omkring coronavirussen, og foreløbig trækker vi den i de her 14 dage, fortæller Lone Brylle.

Hos markedsarrangørerne følger man naturligvis også nøje øje med eventuelle muligheder, der måtte opstå i forhold til at blive kompenseret for allerede afholdte udgifter og mistede indtægter, hvis ikke årets marked bliver til noget.

- Vores smertegrænse i forhold til at kunne nå at færdiggøre planlægningen af årets marked er nok, at der skal være klar bane cirka fem uger før første markedsdag, vurderer Lone Brylle.

  • Tæt kontakt er lig med Damefrokost på Døllefjelde-Musse Marked og dermed ikke helt i tråd med at mindske risikoen, for at coronavirussen spreder sig. Derfor afventer markedsarrangørerne situationens udvikling og holder sig klar til et eventuelt grønt lys. Foto: Anders Knudsen
  • En herrefrokost og naturligvis masser af musikalsk underholdning er naturligvis også allerede planlagt til årets udgave af Døllefjelde-Musse Marked. Men der skal helst være fem uger til at få de sidste detaljer på plads, hvis markedet skal blive til noget i år. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem