Annonce
Dølle

Dølle-gæsterne er trofaste stamgæster

I forbindelse med sidste års marked blev der gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt et udpluk af markedsgæsterne. Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Over halvdelen af de adspurgte markedsgæster på Døllefjelde-Musse Markedet har besøgt markedet mere end 10 gange før, viser undersøgelse.

DØLLEFJELDE I forbindelse med sidste års udgave af Døllefjelde-Musse Marked blev der foretaget en spørgeskemaundersøgelse med deltagelse af 200 markedsgæster i alderen fra 15 år og op.

Formålet med undersøgelsen var at give markedsledelsen et hjælpeværktøj i forbindelse med forberedelserne af kommende års markeder. Og svarene viste blandt andet, at Døllefjelde-gæsterne tilsyneladende er et meget trofast publikum.

Omkring 45 procent af de 200 deltagere svarede således, at de har besøgt markedet 20 gange eller mere. Godt 10 procent svarede, at de har været der mellem 11 og 20 gange, mens næsten 20 procent angav, at de har været der mellem seks og 10 gange før.

Og da deltagerne blev bedt om at vælge tre udtryk, som de synes passer på Døllefjelde-Musse Marked, svarede omkring 75 procent "hyggeligt", mens godt 55 procent pegede på "god stemning", og cirka hver tredje sagde "folkeligt". Til gengæld pegede på under 10 procent på "nemt og overskueligt".

Undersøgelsen viste også, at markedsgæsterne får deres informationer om markedet fra en bred palet af medier. Godt 40 procent angav, at de havde læst noget om markedet på Facebook, mens godt 30 procent pegede på, at de havde hørt om det fra familie og venner.

Folketidende og ugeaviserne var kilde for cirka 25 procent, lidt færre for TV2 Øst og knapt 20 procent pegede på Radio SydhavsØerne. Markedets egen markedsavis blev nævnt af cirka 20 procent, og det overraskede folkene i markedsbestyrelsen.

- Det kom faktisk lidt bag på os, at der er så mange, der læser markedsavisen. Vi har tidligere drøftet, om vi skulle blive ved at lave den, men nu fortsætter vi da lidt endnu. Det kom også bag på os, at hovedparten af gæsterne fortalte, at de på forhånd havde planlagt at tage på marked. Så det er altså ikke bare en pludselig indskydelse, folk får, siger markedsbestyrelsens næstformand Lone Brylle.

Hun glæder sig over, at det er udtryk som "hyggeligt", "god stemning" og "folkeligt", der topper listen over udtryk, gæsterne synes passer godt på markedet.

- Det fortæller os, at det ikke så meget er på grund af musikken, at folk kommer. Og de fleste kommer også i dagtimerne, fortæller Lone Brylle.

De ovennævnte svar udgør kun en lille del af undersøgelsen, og markedsgæsternes besvarelser er vigtige for markedsbestyrelsen.

- Vi bruger det til at lave forbedringer på de områder, hvor scoren ikke er så høj. Og på de områder, hvor scoren er høj, ved vi nu, at vi skal fortsætte med det, vi allerede gør, forklarer Lone Brylle.

Annonce
Annonce
Politik

Efter omvalg: Ny spidskandidat valgt

Annonce
Strejke

500 STREJKENDE FÅR KLAR BESKED FRA FEMERN-FIRMA

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

ERHVERVSFORMAND HARM OVER NEJ TIL BANKKONTO

Guldborgsund

ULOVLIGT BYGGERI VÆKKER HARME

112

BUTIKSTYVE ANHOLDT - TRODSEDE INDREJSEFORBUD

Lolland

DODEKALIT-FORMAND OPFORDRER TIL SAMARBEJDE I STEDET FOR BENSPÆND

Sygehus

TOUR DE FRANCE KAN GIVE EKSTRA TRAVLHED PÅ SYGEHUSET

112

BIL OG BUS I UHELD - CHAUFFØR KØRT PÅ SYGEHUSET

Vejret

ONSDAG PÅ SYDHAVSØERNE: SOL, TØRT OG OP TIL 26 GRADER

Lokal nyt

LIVREDDERE ADVARER MOD LETSINDIGHED MED PADDLE BOARDS

112

NY LEGEPLADS OVERMALET MED SJOFLE UKVEMSORD

112

"BANKMAND" FRANARREDE 82-ÅRIG STØRRE BELØB

Guldborgsund

SIKKE ET SLAG! HOLE IN ONE TIL 160.000 KRONER

112

EKSPLOSIONSAGTIG BRAND I CAMPINGVOGN

Guldborgsund

84-ÅRIG UDSAT FOR TYVERI PÅ ÅBEN GADE VED HØJLYS DAG

Annonce
Biler

LÆNGERE VENTETID PÅ RESERVEDELE

112

GULD- OG SØLVSMYKKER STJÅLET VED INDBRUD

Guldborgsund

ÆLDRE MÅ VENTE PÅ, AT HJEMMEHJÆLPERE BLIVER SAT FRI

112

NARKOPÅVIRKET BILIST PARKEREDE PÅ MOTORVEJEN

Sport

NFC-TRÆNER VENTER NYE SPILLERE INDEN VINDUET LUKKER

Lokal nyt

LOKALE UDVIKLINGSPROJEKTER FÅR MILLIONSTØTTE

Femern

UTILFREDSE FEMERN-ARBEJDERE BLOKERER INDGANG OG FORTSÆTTER STREJKE

Guldborgsund

RINGEDE 112 FLERE GANGE: KVINDE SIGTET FOR MISBRUG AF FARESIGNAL

Annonce
Annonce