Annonce
Lokal nyt

Dølle klar med stor udvidelse

Damefrokosten på Døllefjelde-Musse Markedet har altid været stor. Næste år bliver den endnu større. Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Næste års damefrokost bliver markant større end tidligere - med plads til næsten 1.800 deltagere. Markedsteltet udvides.

Næste års udgave af Døllefjelde Musse-Marked bliver lidt ud over det sædvanlige. Den navnkundige damefrokost fylder nemlig 20 år, og i den anledning har markedsbestyrelsen besluttet at gøre landets største damefrokost markant større.

Helt præcist udvider man antallet af pladser med 500 - fra 1.299 til 1.799!

Det betyder også, at Markedsteltet, hvor frokosten holdes, bliver udvidet.
- Vi har købt en mast mere, så vi går fra fire til fem master. Teltet bliver 10 meter længere og dermed 300 kvadratmeter større, fortæller markedsformand Leif Chortzen.

Udvidelsen sker som nævnt i anledning af damefrokostens 20-års jubilæum, men det er ikke den eneste årsag.
- Vi må hvert år skuffe rigtigt mange, som ikke når at få nogen billet, så det er også for at imødekomme deres ønsker, forklarer Lone Brylle, der er presseansvarlig for markedet.

Formand Leif Chortzen er spændt på at se, om de mange ekstra pladser er nok til at imødekomme efterspørgslen.
- Vi er meget ydmyge omkring det. Selvfølgelig skal vi gerne have udsolgt, men vi håber også, at det betyder, at der ikke er så mange, der må gå forgæves efter en billet, siger han.

Markedsbestyrelsen har endnu ikke taget stilling til, om damefrokosten også skal have plads til så mange deltagere fremover.
- Vi evaluerer på det bagefter. Markedsteltet er jo i forvejen stort nok til arrangementerne de andre dage, så det kan også blive for stort. Men der vil vi forsøge at sætte nogle vægge op, så den hyggelige stemning kan bevares alligevel, forklarer Leif Chortzen.

Både Leif Chortzen og Lone Brylle lover i øvrigt, at rammerne omkring damefrokosten er gearet til udvidelsen med de 500 ekstra pladser.

- Setuppet bliver sat tilsvarende op med flere tjenere og så videre. 1.799 er det antal, der er plads til, hvis folk stadig skal kunne sidde ordentligt og bekvemt. Vi bevarer den kvalitet, folk kender fra de tidligere år, fortæller de.

Prisen har fået et lille nøk opad i forhold til de senere år, så en billet nu koster 399 kroner. For de penge får kvinderne fri bar med øl, vin og vand - tre lækre håndmadder, mandestrip, musik, præmier - og som vanligt en overraskelse.

Billetsalget begynder traditionen tro den første fredag efter nytår, hvilket denne gang vil sige 3. januar, klokken 08.00.
Normalt plejer samtlige billetter at være revet væk på få minutter, men om det går ligeså hurtigt denne gang, når der er 500 ekstra, vides naturligvis ikke på forhånd.
- Men jeg vil gerne appellere til, at man ikke bare tror, at der nu er billetter nok. Man er nødt til at sidde klar klokken 08.00, siger Leif Chortzen.

Billetterne sælges via Døllefjelde-Musse Markeds hjemmeside.

På samme tidspunkt bliver billetterne til årets herrefrokost i Westernteltet også frigivet. Her plejer salget dog ikke at gå helt så stærkt, men Lone Brylle har en fornemmelse af, at det måske går lidt hurtigere denne gang.

- Herrefrokosten gik rigtig, rigtig godt sidste gang. Vi fik masser af god respons på den, så jeg håber, at herrerne er hurtigere på tasterne, end de plejer, siger hun.

Herrefrokosten er knapt så gammel som damefrokosten, så her er der ikke jubilæum i 2020. Det bliver endnu engang en festlig frokost, hvor der bydes på stegt flæsk med persillesovs, to fadøl, musik, pikant servering og lodtrækning om forskellige præmier.
Prisen for en billet til herrefrokosten er 249 kroner.

Både dame- og herrefrokosten finder sted lørdag 9. maj. Damefrokosten fra klokken 12 til 16, mens herrefrokosten er fra klokken 13 til 16.

Du kan se eller gense billeder fra dette års damefrokost HER og HER.

Og billeder fra dette års herrefrokost HER.

Annonce
Sport

NYKØBING FC OPHÆVER MED NIKOLAJ BONDE

Annonce
Annonce
112

INDBRUDSTYVE STJAL SODAVAND OG BIL

Femern

KENDT VIRKSOMHED VINDER FEMERN-KONTRAKT

Lokal nyt

DEBAT OM BATTERITOGENE UDSKUDT

Lolland

MUNKSTUEN TAGER PILLEN

Lolland

HER SIGER KOMMUNE NEJ TIL SKOVBEGRAVELSE

112

INDBRUDSBØLGE: TELEFON SPORET TIL TO BYER

112

TRAKTOR OVERHALEDE ULOVLIGT

Guldborgsund

JUL OG INFLATION ØGER PRES PÅ VOLDSRAMTE

Lokal nyt

LOKAL BANK ADVARER MOD SVINDLERE

Guldborgsund

VELUX FONDEN MED STOR STØTTE TIL LOKAL MUSLINGE-DYRKNING

Lokal nyt

HØJESTERET: EKSBANKDIREKTØR SKAL BETALE 231 MILLIONER

Guldborgsund

HER KAN UDSATTE FAMILIER STADIG FÅ HJÆLP

Sport

SIKKER SEJR I KØBENHAVNSK FRYSEBOKS

Mink-sagen

UNDERSØGELSE AF HOVEDPERSON I MINKSAG STOPPER EFTER JOBSKIFT

Lokal nyt

FOLKETIDENDES SPAREPLAN UDMØNTET

Lokal nyt

DANMARK-AUSTRALIEN: LIVE FRA VM-TELTET PÅ TORVET

Annonce
Vm i fodbold

VM: DANMARK ER FÆRDIG

Lokal nyt

FOLKETIDENDE FÅR NY CHEFREDAKTØR

Lokal nyt

MARKANT KURSSKIFTE: DR DROPPER DISNEY SJOV

Håndbold

NFH-SPILLER I FAMILIEFEJDE

Femern

FEMERNBYGGERI KOSTER 15,5 MILLIONER OM DAGEN

Sport

KAN HAN SLÅ VINGEGAARD OG VIKTOR? LOKAL ATLET NOMINERET TIL STOR HÆDERSPRIS

112

MÅLTE 450 - UDDELTE KUN BØDER

Annonce
Annonce