Annonce
Sport

Døllefjelde bliver i Sjællandsserien

De slagne Døllefjelde-spillere - her ved Mikkel Latocha, Simon Dencher og Tim Pedersen - fortsætter i Sjællandsserien, hvor de begynder foråret med en udekamp mod topholdet Nykøbing FC. Foto: Claus Hansen

Markedsbyens bedste fodboldhold kan ikke få dispensation af DBU Lolland-Falster.

DØLLEFJELDE For en måned siden meddelte Døllefjelde-Musse, at de agtede at trække førsteholdet i Sjællandsserien ud af rækken, hvilket blev blåstemplet af DBU Sjælland.

Men nu - to uger før turneringen genoptages - har lollikkerne anmodet om at få udtrækningen annulleret og altså spille foråret færdigt i rækken.

- Det har vi følt os tvunget til, fordi turneringsudvalget under DBU Lolland-Falster ikke vil give os dispensation til at spille videre med klubbens øvrige hold i deres respektive rækker, men derimod rykke alle hold ned i serie 3, fortæller Døllefjelde-formand René Lærke Hansen.

- Vi følte jo netop, at der var mulighed for at give dispensation med baggrund i den store spillerafgang, vi har oplevet hen over de seneste måneder, siger Døllefjelde-formanden.

- Selv om jeg godt kan se, at det fremover potentielt ville kunne skabe noget bøvl for DBU Lolland-Falster, er jeg alligevel lidt skuffet over beslutningen, påpeger René Lærke Hansen.

- Men nu er det sådan, det forholder sig, og så tager vi kampen op med de spillere, der er til rådighed, understreger Døllefjelde-formanden.

Hos DBU Lolland-Falster er man ikke helt enige i Døllefjeldes udlægning af teksten.

- Det er Døllefjeldes eget valg at trække ønsket om udtrækningen af Sjællandsserien tilbage, understreger Michael Skaarup, næstformand i DBU Lolland-Falster og medlem af turneringsudvalget.

- Det har hele tiden været et mellemværende mellem DBU Sjælland og Døllefjelde, hvor vi i turneringsudvalget er blevet underrettet undervejs, fortæller Michael Skaarup.

Turneringsudvalget er tilfreds med sagens afslutning, således at det bliver det sportslige, der afgør nedrykningen fra Sjællandsserien, noterer Skaarup.

Døllefjelde anmodede om udtrækningen af Sjællandsserien, fordi markedsbyens bedste hold har oplevet en massiv spillerafgang. Senest er kvintetten Mads Thomsen, Sebastian Bøgh, Emil Bruun, Johan With og Mathias Bjørnø skiftet til Nordfalster.

Oprykkerne tabte samtlige 13 kampe i efteråret og står altså med nul point på kontoen, uden mål i de sidste seks kampe og en samlet negativ målscore på 6-78!

Flere sjællandske klubber har givet udtryk for, at det er spild af tid at spille mod Døllefjelde, men det kommer de altså at "døje" med i det kommende forår.

I Døllefjelde har man dog ikke mistet modet. Senest var der 28 spillere til træning, selv om det er lidt i underkanten af at skulle fodre tre seniorhold.

- Vi ved godt, at vi rykker ud af Sjællandsserien, og vi kommer derfor til at have stort fokus på vores andetholds overlevelse i serie 1, siger René Lærke Hansen.

- Det er skuffende, at den lokale union ikke vil hjælpe os, men det kan vi ikke bruge mere tid på nu, siger Døllefjelde-træner Jesper Edvardsen.

- Vi ved, at der venter nogle nederlag, så det handler om at passe på vore spillere og så gøre os klar til at spille LF-serie, siger Edvardsen, der i hud og hast har fået arrangeret testkampe mod Øster Ulslev og Vordingborg før forårspremieren mod Nykøbing FC 16. marts.

Annonce
Lolland

SKOLE REJSTE PENGE TIL INFLATIONSRAMTE FORÆLDRE

Annonce
Annonce
112

BUS UNDERSØGT: ÉN KUFFERT VILLE INGEN KENDES VED

Lolland

MASSER AF JULELYS OVER LOLLAND

112

ÆGTEPAR OPSØGT OG FORSØGT AFPRESSET I DERES EGET HJEM

Guldborgsund

BLINK, BLINK, SLUK: STRØMSVIGT VED JULETRÆS-TÆNDING

Lolland

LUFTFORURENING? KOMMUNE KUNNE IKKE LUGTE NOGET

Lolland

BYRÅDSMEDLEM SKIFTER PARTI OG GIVER S ABSOLUT FLERTAL

Vejr

OVERGANGEN TIL DECEMBER BYDER IKKE PÅ RIGTIGT VINTERLIGT VEJR

Lolland

- JEG PRØVEDE AT RÅBE OP, MEN JEG BLEV KASTET RUNDT

Guldborgsund

HER KAN DU SNART HENTE SUSHI

Håndbold

USKARPE NFH TABTE TIL ODENSE

Juletid

DET ER STADIG MULIGT AT SKAFFE JULEANDEN

Guldborgsund

KRIG OG KLIMAKRISE ER EN DEL AF PRISBELØNNET LOLLIKS HVERDAG

Lolland

JULEHJÆLP: REKORD-DONATION TIL REKORDMANGE ANSØGERE

Indland

OLIEPRISEN DYKKER IGEN - BENZINPRIS LIGGER OMKRING NYTÅRSNIVEAU

Erhverv

BUTIKKER FIK OVERRASKENDE TRAVLR PÅ BLACK FRIDAY

Lolland

LOKAL FORFATTER BEGÅR LOLLANDSK FORBRYDERALBUM

Annonce
Guldborgsund

UNDERBUKSER OG SUND SKEPSIS KAN BESKYTTE MOD IT-SVINDEL

Guldborgsund

PÅ STOFFER MED VÅBEN I LASTBILEN

Guldborgsund

PRIVATSKOLE GODKENDT AF MINISTERIUM

Guldborgsund

AMBITIØS UDVIKLINGSPLAN ER KLAR FOR FÆRGEHAVN

Lolland

HVEM SKAL VÆRE ÅRETS Ø 2023?

Lolland

HVORDAN SER FREMTIDENS SKOLE UD?

Lolland

- UDVIKLINGEN SKAL KUNNE LØFTE NAKSKOV SOM ET STED AT BO OG BESØGE

Annonce
Annonce