Annonce
Dølle

Damefrokost-kaptajn: Det er virkelig svært at forklare

Morten Rud (med mikrofonen) på scenen sammen med en del af tjenerne under sidste års damefrokost. Foto: Døllefjelde-Musse Marked

I dag lørdag mellem klokken 12 og 16 skulle næsten 1.800 kvinder have været til damefrokost i Markedsteltet på Dølle.

DØLLEFJELDE Damefrokosten i Markedsteltet lørdag eftermiddag er et af de største og mest populære arrangementer i løbet af Døllefjelde-Musse Markedet.

Billetterne sættes altid til salg den første fredag efter nytår klokken 08.00 om morgenen. Og ganske få minutter senere er der udsolgt! Selv i år, hvor damefrokosten har 20-års jubilæum, og man derfor udvider Markedsteltet, så der er plads til 500 ekstra kvinder, var alle 1.799 billetter udsolgt i løbet af ingen tid.

Damefrokosten skulle have fundet sted i dag, lørdag, fra klokken 12 til 16. Men som bekendt er årets Dølle-marked udskudt til den første weekend i september, og det betyder, at der vil være usædvanligt stille for en storebededags-lørdag på boldbanerne i Døllefjelde i dag.

Morten Rud er kaptajn for damefrokosten og har dermed det overordnede ansvar for afviklingen af festen. Han har været med helt fra den spæde start for 20 år siden med 149 deltagere ved den første damefrokost.

- Og så er det jo gået stærkt siden dengang. Det handlede om at finde en form og en ramme, der fungerede, og vi ramte jo et eller andet. I og med at vi også i år har solgt et rekordstort antal billetter, så er der et eller andet ved det, der fungerer, og det er vi rigtigt glade for, siger Morten Rud til Radio SydhavsØerne.

Han ærgrer sig ligesom mange andre over, at det har været nødvendigt at udskyde årets Døllefjelde-Musse Marked og dermed også damefrokosten.

- Det var lidt trist at skulle kommunikere rundt til resten af teamet, da vi havde truffet beslutningen om at udskyde markedet. Men sådan er det jo med den alvorlige situation, vi står i lige nu omkring corona, så det var det helt rigtige at gøre. Men jeg vil vende den om og sige, at så er vi bare endnu mere klar til september, forklarer Morten Rud.

En fed stemning

Stemningen ved damefrokosterne er altid meget festlig og løssluppen.

- Det er virkelig svært at forklare, men den stemning, vi skabte, da vi startede, er jo bare blevet værre og værre, hvis man kan sige det sådan. Men det er en fed stemning, og det er det mest taknemmelige publikum - uden at det skal opfattes forkert.

- Jeg har i mange år haft fornøjelsen af at byde velkommen, og det er nærmest ligemeget, hvad jeg siger, når jeg går på scenen, så er jeg ved at blive væltet omkuld af et enormt bifald. Vi oplever bare et kæmpe engagement og en glæde blandt deltagerne, som jo har set frem til den frokost længe. Det er derfor, vi lægger os så meget i selen for hele tiden at være klar til at give dem den fedeste fest, forklarer Morten Rud.

Den fest må altså vente til første lørdag i september, men på Radio SydhavsØerne holder de deres egen særudgave af damefrokosten i dag, lørdag, mellem klokken 12 og 16. Du kan lytte til radioen ved at følge dette link: https://sydhavsradio.dk/mobil-og-net.

Annonce
Annonce
Politik

Efter omvalg: Ny spidskandidat valgt

Annonce
Strejke

500 STREJKENDE FÅR KLAR BESKED FRA FEMERN-FIRMA

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

ERHVERVSFORMAND HARM OVER NEJ TIL BANKKONTO

Guldborgsund

ULOVLIGT BYGGERI VÆKKER HARME

112

BUTIKSTYVE ANHOLDT - TRODSEDE INDREJSEFORBUD

Lolland

DODEKALIT-FORMAND OPFORDRER TIL SAMARBEJDE I STEDET FOR BENSPÆND

Sygehus

TOUR DE FRANCE KAN GIVE EKSTRA TRAVLHED PÅ SYGEHUSET

112

BIL OG BUS I UHELD - CHAUFFØR KØRT PÅ SYGEHUSET

Vejret

ONSDAG PÅ SYDHAVSØERNE: SOL, TØRT OG OP TIL 26 GRADER

Lokal nyt

LIVREDDERE ADVARER MOD LETSINDIGHED MED PADDLE BOARDS

112

NY LEGEPLADS OVERMALET MED SJOFLE UKVEMSORD

112

"BANKMAND" FRANARREDE 82-ÅRIG STØRRE BELØB

Guldborgsund

SIKKE ET SLAG! HOLE IN ONE TIL 160.000 KRONER

112

EKSPLOSIONSAGTIG BRAND I CAMPINGVOGN

Guldborgsund

84-ÅRIG UDSAT FOR TYVERI PÅ ÅBEN GADE VED HØJLYS DAG

Annonce
Biler

LÆNGERE VENTETID PÅ RESERVEDELE

112

GULD- OG SØLVSMYKKER STJÅLET VED INDBRUD

Guldborgsund

ÆLDRE MÅ VENTE PÅ, AT HJEMMEHJÆLPERE BLIVER SAT FRI

112

NARKOPÅVIRKET BILIST PARKEREDE PÅ MOTORVEJEN

Sport

NFC-TRÆNER VENTER NYE SPILLERE INDEN VINDUET LUKKER

Lokal nyt

LOKALE UDVIKLINGSPROJEKTER FÅR MILLIONSTØTTE

Femern

UTILFREDSE FEMERN-ARBEJDERE BLOKERER INDGANG OG FORTSÆTTER STREJKE

Guldborgsund

RINGEDE 112 FLERE GANGE: KVINDE SIGTET FOR MISBRUG AF FARESIGNAL

Annonce
Annonce