Annonce
Dølle

Damefrokost-kaptajn: Det er virkelig svært at forklare

Morten Rud (med mikrofonen) på scenen sammen med en del af tjenerne under sidste års damefrokost. Foto: Døllefjelde-Musse Marked

I dag lørdag mellem klokken 12 og 16 skulle næsten 1.800 kvinder have været til damefrokost i Markedsteltet på Dølle.

DØLLEFJELDE Damefrokosten i Markedsteltet lørdag eftermiddag er et af de største og mest populære arrangementer i løbet af Døllefjelde-Musse Markedet.

Billetterne sættes altid til salg den første fredag efter nytår klokken 08.00 om morgenen. Og ganske få minutter senere er der udsolgt! Selv i år, hvor damefrokosten har 20-års jubilæum, og man derfor udvider Markedsteltet, så der er plads til 500 ekstra kvinder, var alle 1.799 billetter udsolgt i løbet af ingen tid.

Damefrokosten skulle have fundet sted i dag, lørdag, fra klokken 12 til 16. Men som bekendt er årets Dølle-marked udskudt til den første weekend i september, og det betyder, at der vil være usædvanligt stille for en storebededags-lørdag på boldbanerne i Døllefjelde i dag.

Morten Rud er kaptajn for damefrokosten og har dermed det overordnede ansvar for afviklingen af festen. Han har været med helt fra den spæde start for 20 år siden med 149 deltagere ved den første damefrokost.

- Og så er det jo gået stærkt siden dengang. Det handlede om at finde en form og en ramme, der fungerede, og vi ramte jo et eller andet. I og med at vi også i år har solgt et rekordstort antal billetter, så er der et eller andet ved det, der fungerer, og det er vi rigtigt glade for, siger Morten Rud til Radio SydhavsØerne.

Han ærgrer sig ligesom mange andre over, at det har været nødvendigt at udskyde årets Døllefjelde-Musse Marked og dermed også damefrokosten.

- Det var lidt trist at skulle kommunikere rundt til resten af teamet, da vi havde truffet beslutningen om at udskyde markedet. Men sådan er det jo med den alvorlige situation, vi står i lige nu omkring corona, så det var det helt rigtige at gøre. Men jeg vil vende den om og sige, at så er vi bare endnu mere klar til september, forklarer Morten Rud.

En fed stemning

Stemningen ved damefrokosterne er altid meget festlig og løssluppen.

- Det er virkelig svært at forklare, men den stemning, vi skabte, da vi startede, er jo bare blevet værre og værre, hvis man kan sige det sådan. Men det er en fed stemning, og det er det mest taknemmelige publikum - uden at det skal opfattes forkert.

- Jeg har i mange år haft fornøjelsen af at byde velkommen, og det er nærmest ligemeget, hvad jeg siger, når jeg går på scenen, så er jeg ved at blive væltet omkuld af et enormt bifald. Vi oplever bare et kæmpe engagement og en glæde blandt deltagerne, som jo har set frem til den frokost længe. Det er derfor, vi lægger os så meget i selen for hele tiden at være klar til at give dem den fedeste fest, forklarer Morten Rud.

Den fest må altså vente til første lørdag i september, men på Radio SydhavsØerne holder de deres egen særudgave af damefrokosten i dag, lørdag, mellem klokken 12 og 16. Du kan lytte til radioen ved at følge dette link: https://sydhavsradio.dk/mobil-og-net.

Annonce
Lokal nyt

SKADEDYR LUKKER BUTIK PÅ STOR TANKSTATION

Annonce
Annonce
112

INDBRUDSTYVE STJAL SODAVAND OG BIL

Sport

NYKØBING FC OPHÆVER MED NIKOLAJ BONDE

Femern

KENDT VIRKSOMHED VINDER FEMERN-KONTRAKT

Lokal nyt

DEBAT OM BATTERITOGENE UDSKUDT

Lolland

MUNKSTUEN TAGER PILLEN

Lolland

HER SIGER KOMMUNE NEJ TIL SKOVBEGRAVELSE

112

INDBRUDSBØLGE: TELEFON SPORET TIL TO BYER

112

TRAKTOR OVERHALEDE ULOVLIGT

Guldborgsund

JUL OG INFLATION ØGER PRES PÅ VOLDSRAMTE

Lokal nyt

LOKAL BANK ADVARER MOD SVINDLERE

Lokal nyt

HØJESTERET: EKSBANKDIREKTØR SKAL BETALE 231 MILLIONER

Guldborgsund

HER KAN UDSATTE FAMILIER STADIG FÅ HJÆLP

Sport

SIKKER SEJR I KØBENHAVNSK FRYSEBOKS

Mink-sagen

UNDERSØGELSE AF HOVEDPERSON I MINKSAG STOPPER EFTER JOBSKIFT

Lokal nyt

FOLKETIDENDES SPAREPLAN UDMØNTET

Lokal nyt

DANMARK-AUSTRALIEN: LIVE FRA VM-TELTET PÅ TORVET

Annonce
Vm i fodbold

VM: DANMARK ER FÆRDIG

Guldborgsund

VELUX FONDEN MED STOR STØTTE TIL LOKAL MUSLINGE-DYRKNING

Lokal nyt

FOLKETIDENDE FÅR NY CHEFREDAKTØR

Lokal nyt

MARKANT KURSSKIFTE: DR DROPPER DISNEY SJOV

Håndbold

NFH-SPILLER I FAMILIEFEJDE

Femern

FEMERNBYGGERI KOSTER 15,5 MILLIONER OM DAGEN

Sport

KAN HAN SLÅ VINGEGAARD OG VIKTOR? LOKAL ATLET NOMINERET TIL STOR HÆDERSPRIS

Annonce
Annonce