Annonce
Bolig og livsstil

Dansk stjerne: Imponeret over kvindekroppen

Skuespilleren Simon Stenspil havde fredag aften forladt barselsboblen for en kort stund for at heppe på sin tidligere dansepartner, Asta Björk, som var i finalen i årets udgave af "Vild med dans" med sangeren Jimilian. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Kærligheden til hinanden vokser, af den grund at man har noget større nu end en selv, siger Simon Stenspil, efter at han og Anna Stokholm er blevet forældre.

Det er under en måned siden, at skuespilleren Simon Stenspil indtog sit livs rolle, da han og kæresten Anna Stokholm blev forældre for første gang.

Og det har blæst den nybagte far fuldstændig bagover.

- Det er jo aldrig på den måde sjovt at blive vækket hver anden-tredje time og skifte ble, men han er en meget eksemplarisk lille dreng, siger en veloplagt Simon Stenspil med et grin.

- Jeg synes helt ægte, at det er så naturligt. Jeg havde lidt angst for, om det ville være mærkeligt, at der pludselig var en baby. Jeg troede, mit liv ville være forbi. Men det er det fedeste i verden. Det er kærlighed, og det er nemt og dejligt. Men det skærer selvfølgelig i hjertet, når han græder.

Den lille dreng kom til verden 4. november ved en planlagt hjemmefødsel, og alt gik, som det skulle, og både mor og barn har det godt, lyder det fra den nybagte far.

- Anna er det sejeste menneske i verden. Jeg er kæmpe fan og megastolt af hende og meget imponeret over, hvad kvindekroppen kan, siger Simon Stenspil.

- Kærligheden til hinanden vokser mere og mere, af den grund at man har noget større nu end en selv - hvilket er superklicheagtigt at sige.

Selv om forældreskabet føles helt naturligt, kan man ikke komme udenom, at det er en stor ændring at få sådan en lille purk ind i sit liv, medgiver Simon Stenspil.

- Før var det bare mig, det handlede om - selvfølgelig også Anna - men det handlede ligesom ikke om andet end det. Jeg skulle heller ikke tage stilling til andre end mig selv, og jeg skulle også kun tjene penge til mig selv.

- Nu skal jeg forsørge et andet menneske, og det betyder noget. Det skal man lige vænne sig til, og på den måde er det en stor omvæltning, fortæller Simon Stenspil.

Han og Anna Stokholm er stadig ved at lære deres lille nye familiemedlem at kende.

Kønnet var endda en overraskelse for parret, som endnu ikke har fundet et navn til den lille, som lige nu går under navnet "baby" og "lillen".

Han er allerede blevet introduceret sin til celebre faster, skuespillerinden Cecilie Stenspil, og hendes kæreste, Troels Lyby, og parrets to børn.

- Lige nu er det fedeste, når han sover, siger Simon Stenspil med et grin.

- Ej, det fedeste er at se udviklingen. At gå fra at han kagede rundt i de første ti dage, til at han nu kigger én i øjnene, er totalt syret. Det er kærlighed, som man ikke fatter, kan lade sig gøre. Det er ret vildt, lyder det fra ham.

- Kærligheden til hinanden vokser mere og mere, af den grund at man har noget større nu end en selv, siger Simon Stenspil, efter at han og kæresten Anna Stokholm er blevet forældre. (Arkivfoto). Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Lolland

Pussy Power i Reventlowparken

Annonce
112

Tilbageholdt af kvinde: Knallertkører havde promille på 1,92

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten

112

Mand truede med kniv

112

Politiets Dølle-rapport: Graffiti, kokain, billet-tyveri og ukvemsord

Lolland

Fart og en duft af dyre dråber

Sport

BK Thor-bryder besvimede ved NM

112

Bil udbrændte i natlig brand

Dølle

29-årig fængslet for Dølle-drab - nægter sig skyldig

Femern

Dansk firma får Femern-ordre til tocifret millionbeløb

Dølle

Dølle-ulykke: Fodgænger er fortsat i kritisk tilstand

Lolland

Kørestolsbrugere dømt ude - svømmetur fra badebro kommer ikke til at ske

112

Brand i tandklinik i nat - lejligheder evakueret

Guldborgsund

Bjørnekloen er dukket op igen langs lokal å

Lokal nyt

Årets første officielle sommerdag kan komme på torsdag

Annonce
Guldborgsund

Nej til gasledning - Vil sætte strøm til sukkerfabrik ved aktion

Guldborgsund

Flydende vin- og kaffebar er så godt som klar til åbning

Lolland

Tilbage i velkendte rammer som byens nye brugsuddeler

Dølle

Efterlyst drabsmistænkt er blevet anholdt

Guldborgsund

Madens Folkemøde inviterer til infomøde for frivillige

Sport

Pleidrup forlænger med NFC og bliver breddechef i klubben

Dølle

De små fik også danset på Dølle

Guldborgsund

Større kommunalt pop-up-miljø ved havn

Annonce
Annonce