Annonce
Bolig og livsstil

Dansk stjerne: Imponeret over kvindekroppen

Skuespilleren Simon Stenspil havde fredag aften forladt barselsboblen for en kort stund for at heppe på sin tidligere dansepartner, Asta Björk, som var i finalen i årets udgave af "Vild med dans" med sangeren Jimilian. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Kærligheden til hinanden vokser, af den grund at man har noget større nu end en selv, siger Simon Stenspil, efter at han og Anna Stokholm er blevet forældre.

Det er under en måned siden, at skuespilleren Simon Stenspil indtog sit livs rolle, da han og kæresten Anna Stokholm blev forældre for første gang.

Og det har blæst den nybagte far fuldstændig bagover.

- Det er jo aldrig på den måde sjovt at blive vækket hver anden-tredje time og skifte ble, men han er en meget eksemplarisk lille dreng, siger en veloplagt Simon Stenspil med et grin.

- Jeg synes helt ægte, at det er så naturligt. Jeg havde lidt angst for, om det ville være mærkeligt, at der pludselig var en baby. Jeg troede, mit liv ville være forbi. Men det er det fedeste i verden. Det er kærlighed, og det er nemt og dejligt. Men det skærer selvfølgelig i hjertet, når han græder.

Den lille dreng kom til verden 4. november ved en planlagt hjemmefødsel, og alt gik, som det skulle, og både mor og barn har det godt, lyder det fra den nybagte far.

- Anna er det sejeste menneske i verden. Jeg er kæmpe fan og megastolt af hende og meget imponeret over, hvad kvindekroppen kan, siger Simon Stenspil.

- Kærligheden til hinanden vokser mere og mere, af den grund at man har noget større nu end en selv - hvilket er superklicheagtigt at sige.

Selv om forældreskabet føles helt naturligt, kan man ikke komme udenom, at det er en stor ændring at få sådan en lille purk ind i sit liv, medgiver Simon Stenspil.

- Før var det bare mig, det handlede om - selvfølgelig også Anna - men det handlede ligesom ikke om andet end det. Jeg skulle heller ikke tage stilling til andre end mig selv, og jeg skulle også kun tjene penge til mig selv.

- Nu skal jeg forsørge et andet menneske, og det betyder noget. Det skal man lige vænne sig til, og på den måde er det en stor omvæltning, fortæller Simon Stenspil.

Han og Anna Stokholm er stadig ved at lære deres lille nye familiemedlem at kende.

Kønnet var endda en overraskelse for parret, som endnu ikke har fundet et navn til den lille, som lige nu går under navnet "baby" og "lillen".

Han er allerede blevet introduceret sin til celebre faster, skuespillerinden Cecilie Stenspil, og hendes kæreste, Troels Lyby, og parrets to børn.

- Lige nu er det fedeste, når han sover, siger Simon Stenspil med et grin.

- Ej, det fedeste er at se udviklingen. At gå fra at han kagede rundt i de første ti dage, til at han nu kigger én i øjnene, er totalt syret. Det er kærlighed, som man ikke fatter, kan lade sig gøre. Det er ret vildt, lyder det fra ham.

- Kærligheden til hinanden vokser mere og mere, af den grund at man har noget større nu end en selv, siger Simon Stenspil, efter at han og kæresten Anna Stokholm er blevet forældre. (Arkivfoto). Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
112

BIL PÅKØRTE PARKERET BIL OG VÆLTEDE OM PÅ SIDEN

Annonce
Lolland

STJÅLET KOMMUNE-TELEFON MED FØLSOMME OPLYSNINGER VAR UBESKYTTET

Annonce
Forsiden netop nu
Dronningen kommer på besøg

HVILKE MINDER HAR DU FRA DRONNINGEBESØG PÅ LOLLAND-FALSTER?

112

TYVERI FRA BYGGEPLADS

Guldborgsund

HAJKUTTERE SENDT AFSTED MED BULDER OG BRAG

Guldborgsund

VINDER BROBYGGERI TIL EN HALV MILLIARD OVER GULDBORGSUND

Guldborgsund

NU BEGYNDER NÆSTE ETAPE AF ASFALTARBEJDET PÅ FARØBROERNE

Sport

AFRIKANSK MESTER KLAR TIL AT SENDE LOKAL BOKSER I GULVET

Lolland

STRØMMEN ER VENDT TILBAGE PÅ ASKØ

112

ÅRSAG KLARLAGT: VOLDSOM BRAND BLEV UDLØST AF KORTSLUTNING

Guldborgsund

SKOLELEDERE: DET NYE SKOLEÅR SKAL BYDE PÅ OPLEVELSER

Guldborgsund

DET ER HØJSÆSON FOR KATTEKILLINGER I NØD

Folketingsvalg

VALGET NÆRMER SIG: VIL DU VÆRE MED I VORES VÆLGERPANEL?

Lolland

TRODS UNDERSKUD: REVY KÆMPER VIDERE

Femern

FEMERN A/S OMLÆGGER LOKALE VEJE

Annonce
Storstrømsbroen

STORSTRØMSBROEN TRÆKKER ITALIENSK KÆMPE I MINUS

Lolland

SÅ ER PROGRAMMET FOR Ø-BESØGET KLAR: HER KAN DU SE DRONNINGEN

Sport

POLMAN SIDDER OVER I FØRSTE TESTKAMP FOR NFH

Vejr

HEDEBØLGE PÅ VEJ: DAGTEMPERATURER OVER 25 GRADER EN HEL UGE FREM

Guldborgsund

FORMAND FOR HANDICAPRÅD: HAR IKKE HØRT NOGEN RÅBE OP OM UNØDVENDIGE AMPUTATIONER

Sport

NYKØBING FC TRAK SUPERLIGAMANDSKAB I POKALEN

112

NATLIGT INDBRUD HOS KØBMAND: POLITIET EFTERLYSER VIDNER

Landbrug

STOR TILFREDSHED MED HØSTEN: - DET SER RIGTIG GODT UD

Annonce
Annonce