Annonce
Sport

Defensiven skal forbedres

FC Nakskov-træner Lasse Nagel skal have forbedret sit forsvar og overvejer et formationsskifte fra fire til tre forsvarsspillere frem mod den forestående sæson i Sjællandsserien. Foto: Ingrid Riis

FC Nakskov skal lukke færre mål ind i den nye fodboldsæson.

NAKSKOV Det har været med nervøse trækninger, at FC Nakskov-træner Lasse Nagel i den seneste sæson satte sig ind i spillerbussen for at køre til udekampe især på Sjælland. Målene haglede ind med flere kæmpe store nederlag til følge.

Men det skal være slut i den kommende sæson.

Fokus ved træningen, som startede i sidste uge på anlægget på Bregnevej i Nakskov, er udover at få spillerne i form, at forbedre det defensive udgangspunkt, som har voldt så store problemer.

- Vi har spillerne og kvaliteterne til at lave masser af mål, men det går jo ikke at vi lukker mindst lige så mange ind i den modsatte ende, siger Lasse Nagel, der pønser på et formationsskifte, så han kun spiller med tre mand i bagkæden.

- Vi gik over til et tremandsforsvar, da var vi bagud 0-4 i Køge i foråret, og derefter lukkede vi fuldstændigt ned for deres chancer, husker Lasse Nagel, der har brugt sommerferien på at analysere sig frem til, at den formation godt kunne være en løsning fremadrettet.

- Det er i hvert fald noget, vi skal have øvet i de kommende træningskampe, fortæller Lasse Nagel, der sender sit hold i kamp allerede på torsdag i sommerens første træningskamp mod Nykøbing FC's sjællandsseriemandskab.

FC Nakskov-spillerne vil være i gang op til fire gange om ugen indtil sæsonstarten med mindst tre ugentlige træningspas, der kan ændres til fire, hvis der ikke er en træningskamp på programmet.

- Spillerne går virkelig til stålet, og det ser rigtig fornuftigt ud. Det er en gruppe af spillere, der rigtig gerne vil træne, så det er meget positivt, fastslår Lasse Nagel, der ikke har nogen afgang fra sin trup hen over sommerferien.

Til gengæld har han valgt at se et par spillere fra LF-serietruppen an, og så har han fået tilgang af Peter Andersen, der er tilbage i FC Nakskov efter nogle sæsoner i Søllested.

Svært at tiltrække spillere

- Med den geografiske placering vi har, er det rigtig svært at hente nye spillere til, men kan vi dygtiggøre de unge spillere, vi har, og hente de Nakskov-drenge hjem som har været en tur i Nykøbing FC og spille ungdomsfodbold på lidt højere niveau, så er vi også ganske godt tilfredse, understreger Lasse Nagel.

I den seneste sæson i Sjællandsserien, der blev skåret ned til ganske få kampe i foråret på grund af coronaen, formåede vestlollikkerne at blive nummer to i nedrykningsspillet uden at være i store problemer med nedrykningsstregen.

I den kommende sæson skulle den placering, der havde rakt til en ottendeplads i en normal sæson, som minimum gerne fastholdes.

- Som det ser ud lige nu, skal vi igen slutte mellem de otte bedste, siger han og tilføjer:

- Men det er en ny række med en del nye hold, så det kan være svært at spå om, før vi har spillet en del kampe og set, hvad de andre hold indeholder, lyder det fra Lasse Nagel, der lægger ud med et lokalopgør i Sjællandsserien fredag 13. august mod Nordfalster.

Inden da venter en pokalkamp hjemme i Nakskov mod 3. divisionsholdet Herlev tirsdag 3. august klokken 19:00.

Annonce
Annonce
Lolland

- JEG FYLDER SELV OP PÅ HYLDERNE

Annonce
Lolland

HVEM ER DEN STÆRKESTE?

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

- MAN KØRER IKKE BARE PÅ RUTINEN

Guldborgsund

- JEG ER BIDT AF EN GAL FÅREAVLER

Guldborgsund

FERIEKOLONI VIL PRODUCERE EGEN STRØM, MEN REGLER SPÆNDER BEN

Lolland

DELTE MENINGER OM LOLLANDSK LÆGESKIFTE

Alkohol

ÅRETS ALKOHOLKAMPAGNE: DERFOR SKAL DU BLÆSE DEM ET STYKKE

112

NARKOBILIST DØMT - SLIPPER FOR YDERLIGERE FÆNGSEL

Lolland

FORENING PLAGET AF SERIEHÆRVÆRK

Guldborgsund

INTERNAT HAR BRUG FOR FLERE KATTEPLEJEFAMILIER

Lolland

BEDSTEMØDRE VIL HJÆLPE NÅR VERDEN GÅR I STÅ

Guldborgsund

DER RYGER MERE OVERSKUDSMAD I KURVEN END TIDLIGERE

Lolland

- JEG ER EN LILLE MAND, OG JEG VINDER IKKE

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE GIK NED I AARHUS

Sport

NYKØBING FC I GIGANTISK KOLLAPS

Annonce
Lolland

- DET SKAL ABSOLUT BEVARES

Lolland

MINDER STOD I KØ TIL SKOLEJUBILÆUM

Lolland

SKØNT MED POP OP-BIBLIOTEK I BYMIDTEN

Lolland

KJØGES KEDEL VAR BLOT GENERALPRØVEN

Sport

GEPARDEN VENDER HJEM TIL RØDBY: TILBAGE, HVOR DET BEGYNDTE

Anders And

MIDTJYLLAND SLOG LOLLAND-FALSTER I ANDERS AND-DYST

Skolelukning

BORGERFORENING KRITISERER FEJL OG MANGLER I SPAREFORSLAG

Lolland

CITY ROCK GENÅBNER SOM DINER OG VÆRTSHUS

Annonce
Annonce