Annonce
Lolland

Det er uhyyyyggeligt...

Gruopvækkende græskarspøgelser er allerede begyndt at dukke op rundt om på Lolland - som optakt til halloweeeen. Arkivfoto: Anders Knudsen 
Halloween på Lolland.

LOLLAND: Herunder præsenterer vi et par af de mange spændende og gruopvækkende arrangementer på Lolland i forbindelse med halloween.

Gru, gys, pest og død

Maribo: 28. oktober mellem klokken 17 og 21 hærges De Gamle Huse på Meinckes Vej 5 i Maribo af gru og gys og pest og død.

- Denne aften bliver Maribos frilandsmuseum omdannet til en landsby fra midten af 1600-tallet, efter at en flok svenske soldater har slået et smut forbi, og det der er tilbage, må jeg indrømme, er i en meget sørgelig forfatning. Sygdommen har virkelig fået fat i den lille landsby, og man skal være på vagt, når man besøger stedet, da det ikke er til at sige, hvad der gemmer sig i skyggerne, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Det anbefales at købe billetter på forhånd via museets hjemmeside www.museumlollandfalster.dk, og at børn følges med en voksen, da der er meget mørkt, og der vil forekomme uhyggelige elementer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skattejagt og roelygter

Nakskov: Vær med til at lave roelygter og deltag i halloween-skattejagt for børn rundt om i Nakskovs butikker fredag 28. oktober. Dagens program begynder klokken 14.30 med roelygtefremstilling i Krøyers Gård og derefter optog fra Krøyers Gård til Axeltorv. Klokken 15.30 begynder skattejagten rundt om i 36 af byens butikker, og klokken 17.30 er der gysergudstjeneste i Skt. Nikolai Kirke. Dagen slutter klokken 18 med lodtrækning om hovedpræmier. Bagefter er der saftevand og æbleskiver i Skt. Nikolais sideskib.

For at deltage i skattejagten skal man købe et skattekort. Det koster 50 kroner og kan købes hos Ugeavisen, Byens Dyreklinik, Meny eller Hos Lohse. Skattejagten er arrangeret af Soroptimisterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Halloween bag diget

Hummingen: Lørdag 29. oktober inviterer Den gamle Digegaard ved Hummingen Strand til halloween for både voksne og børn fra klokken 16 til cirka 21.

Arrangementet starter med stor amerikansk inspireret halloweenbuffet. Når sulten er stillet, er det tid til spøgelsesjagt i og omkring Den gamle Digegaard og musiklege - og siden spiller dj Night Power op til dans for børn og voksne. Den bedst udklædte kåres - både blandt børn og voksne, og så er der masser af halloweenaktiviteter for børnene, som blandt andet kan laves deres egen maske.


Artiklen fortsætter efter annoncen

Gys på biblioteket

Nakskov: Torsdag 27. oktober klokken 16-17.30 inviterer Nakskov bibliotek til halloweenfest for børn i alderen 5-12 år - og deres voksne.

"Find dit flotteste og uhyggeligste kostume frem og prøv kræfter med mumievikling. Du kan også gå på jagt efter gemte edderkopper i biblioteket. Der er præmier til de bedst udklædte. Biblioteket serverer uhyggelige kager og varm kakao. Vi slutter af med en oplæsning i bibliotekets uhyggelige kælder," lyder det i indbydelsen.

Billetter kan bestilles på bibliotekets hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Besøg spøgelseshuset

Nakskov: Trænger du til en gruopvækkende oplevelse, så er det bare med at møde op ved havnebygningen på Havnegade 2 i Nakskov, når Lolland Ungdomsskole inviterer indenfor i Haunted House, som vil være fyldt med skrækindjagende beboere i en splatteragtig atmosfære. Det foregår fredag 28. oktober klokken 18-23 og igen lørdag 29. oktober klokken 12-16 og 18-23. Det er gratis entré til det skrækindjagende spøgelseshus.

  • Gruopvækkende græskarspøgelser er allerede begyndt at dukke op rundt om på Lolland - som optakt til halloweeeen. Arkivfoto: Anders Knudsen 
Annonce
Annonce
Annonce
112

Direktør efter dødsulykke: - Det er frygteligt

112

Dødsulykke i Nakskov: 32-årig klemt mellem to gravemaskiner

Guldborgsund

Milliondyr havne-plan: Programlederen forlader sin stilling

Lolland-Falster

Efter kæmpe-brand: Nu hænger den i en tynd tråd

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

Femern

Danmarkshistorie: Har udgravet 15 millioner kubikmeter jord, sten og sand

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Guldborgsund

Casper kæmper for nedrivningstruet vandtårn

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Guldborgsund

Dølle-beslutning vakte ramaskrig: - Føj for s....

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Annonce
Annonce
112

Voldstrio smadrede løs på hinanden: Lidt efter ventede flere tæsk

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

Lokal nyt

Efter 28 år: Henrik må lukke sit livsværk

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder