Annonce
Lolland

Det er uhyyyyggeligt...

Gruopvækkende græskarspøgelser er allerede begyndt at dukke op rundt om på Lolland - som optakt til halloweeeen. Arkivfoto: Anders Knudsen 
Halloween på Lolland.

LOLLAND: Herunder præsenterer vi et par af de mange spændende og gruopvækkende arrangementer på Lolland i forbindelse med halloween.

Gru, gys, pest og død

Maribo: 28. oktober mellem klokken 17 og 21 hærges De Gamle Huse på Meinckes Vej 5 i Maribo af gru og gys og pest og død.

- Denne aften bliver Maribos frilandsmuseum omdannet til en landsby fra midten af 1600-tallet, efter at en flok svenske soldater har slået et smut forbi, og det der er tilbage, må jeg indrømme, er i en meget sørgelig forfatning. Sygdommen har virkelig fået fat i den lille landsby, og man skal være på vagt, når man besøger stedet, da det ikke er til at sige, hvad der gemmer sig i skyggerne, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Det anbefales at købe billetter på forhånd via museets hjemmeside www.museumlollandfalster.dk, og at børn følges med en voksen, da der er meget mørkt, og der vil forekomme uhyggelige elementer.

Annonce

Skattejagt og roelygter

Nakskov: Vær med til at lave roelygter og deltag i halloween-skattejagt for børn rundt om i Nakskovs butikker fredag 28. oktober. Dagens program begynder klokken 14.30 med roelygtefremstilling i Krøyers Gård og derefter optog fra Krøyers Gård til Axeltorv. Klokken 15.30 begynder skattejagten rundt om i 36 af byens butikker, og klokken 17.30 er der gysergudstjeneste i Skt. Nikolai Kirke. Dagen slutter klokken 18 med lodtrækning om hovedpræmier. Bagefter er der saftevand og æbleskiver i Skt. Nikolais sideskib.

For at deltage i skattejagten skal man købe et skattekort. Det koster 50 kroner og kan købes hos Ugeavisen, Byens Dyreklinik, Meny eller Hos Lohse. Skattejagten er arrangeret af Soroptimisterne.

Annonce

Halloween bag diget

Hummingen: Lørdag 29. oktober inviterer Den gamle Digegaard ved Hummingen Strand til halloween for både voksne og børn fra klokken 16 til cirka 21.

Arrangementet starter med stor amerikansk inspireret halloweenbuffet. Når sulten er stillet, er det tid til spøgelsesjagt i og omkring Den gamle Digegaard og musiklege - og siden spiller dj Night Power op til dans for børn og voksne. Den bedst udklædte kåres - både blandt børn og voksne, og så er der masser af halloweenaktiviteter for børnene, som blandt andet kan laves deres egen maske.


Annonce

Gys på biblioteket

Nakskov: Torsdag 27. oktober klokken 16-17.30 inviterer Nakskov bibliotek til halloweenfest for børn i alderen 5-12 år - og deres voksne.

"Find dit flotteste og uhyggeligste kostume frem og prøv kræfter med mumievikling. Du kan også gå på jagt efter gemte edderkopper i biblioteket. Der er præmier til de bedst udklædte. Biblioteket serverer uhyggelige kager og varm kakao. Vi slutter af med en oplæsning i bibliotekets uhyggelige kælder," lyder det i indbydelsen.

Billetter kan bestilles på bibliotekets hjemmeside.

Annonce

Besøg spøgelseshuset

Nakskov: Trænger du til en gruopvækkende oplevelse, så er det bare med at møde op ved havnebygningen på Havnegade 2 i Nakskov, når Lolland Ungdomsskole inviterer indenfor i Haunted House, som vil være fyldt med skrækindjagende beboere i en splatteragtig atmosfære. Det foregår fredag 28. oktober klokken 18-23 og igen lørdag 29. oktober klokken 12-16 og 18-23. Det er gratis entré til det skrækindjagende spøgelseshus.

Annonce
Erhverv

SKOLE RAMT AF MILLION-UNDERSKUD: FARVEL TIL 14 MEDARBEJDERE

Annonce
Annonce
112

KNALLERTKØRER FORSVANDT EFTER SAMMENSTØD

Lolland

STARTER VINDMØLLESAG OM IGEN

Indland

MIUSIKEREN HUGO HELMIG ER DØD, 24 ÅR

Lolland

LOKAL REVY HENTER BADEHOTELLET-SKUESPILLER

112

TO MÆND SIGTET FOR SERIE AF BUTIKSTYVERIER

Lolland

SPAREDE ALT FOR MANGE PENGE

Lolland

HOLGER SCHOUS KRAV FÅR OPBAKNING FRA FREDERIKSBERG

Vejr

DMI VARSLER KEDELIG WEEKEND MED SKYDÆKKE OG GLATTE VEJE

Varmestrid

FRIFINDELSE AF MARIBO VARMEVÆRK ANKET

Lokal nyt

STADIG ET UDSAT BOLIGOMRÅDE

Lokal nyt

NYE PENSIONSREGLER FRA NÆSTE ÅR: DET BETYDER DET FOR DIG

Lokal nyt

SKADEDYR LUKKER BUTIK PÅ STOR TANKSTATION

Lokal nyt

SÅDAN TØRRER DU TØJ TIL VINTER

Guldborgsund

MALERI PÅ VEJ UD AF LANDET - NU VIL FUGLSANG HAVE PUBLIKUMS HJÆLP TIL AT KØBE DET

Guldborgsund

VÆR PÅ VAGT: SPILMISBRUG KAN STARTE TIDLIGT

Lolland

MØD MANDEN DER SKABTE EN HELT NY VALUTA

Annonce
112

SIGTET FOR FIELD'S-SKYDERI BLIVER FRIVILLIGT BAG TREMMER

112

RØG FRA PILLEFYR SATTE BRANDFOLK I ARBEJDE

Indland

CORONA HAR FÅET FLERE AF SAMFUNDETS SVAGESTE TIL AT MISTRIVES

Lokal nyt

SKIFTER DE ANDEBY UD MED LOLLAND-FALSTER?

Musik

Julekoncert på Fuglsang

Guldborgsund

VELUX FONDEN MED STOR STØTTE TIL LOKAL MUSLINGE-DYRKNING

Lokal nyt

HØJESTERET: EKSBANKDIREKTØR SKAL BETALE 231 MILLIONER

Annonce
Annonce