Annonce
Lolland

Dyst med dine kollegaer

Lokale kræfter er gået sammen om at arrangere et stort idrætsevent for arbejdspladser i Nakskov. På billedet ses medarbejdere fra Center for Handicap og fra Zonen i Nakskov, der står bag eventet. Foto: Privat
Lokale kræfter står bag "Kollegadysten" ved Nakskov Idrætscenter torsdag 16. juni.

NAKSKOV: Kollegadysten er en ny motionstradition for alle kollegaer i Nakskov. Men hvad er det? Prøv at forestil dig det her: Det summer af sommer på banerne ved Nakskov Idrætscenter. Du og dine kollegaer går sammen hen over pladsen. Den ser ikke ud, som den plejer. Er det en enorm målskive, der står derhenne? Underlige løbehjul? Kæmpe mikadobrikker, der ligger i græsset. I kan høre musik, der spiller. Og det vrimler til med kollegaer fra alle sider og kanter.

Center for Handicap engagerer sig

Kollegadysten er det første store event, som ”Zonen i Nakskov” står bag. Det er et partnerskab mellem Nakskov Idrætscenter, Firmaidrætten Nakskov og Dansk Firmaidræt, som med god hjælp fra lokale arbejdspladser sammensætter et årshjul fyldt med aktiviteter og events.

Center for Handicap er en arbejdsplads, der er med i Zonen, og de har valgt at melde sig som medarrangør af Kollegadysten. De er altså frivillige til eventen og har engageret sig så meget, at alle deres omkring 250 medarbejdere deltager på skift.

Annonce

En taknemmelig formand

Foreningen Firmaidrætten Nakskov er taknemmelig for opbakningen fra en lokal arbejdsplads, som engagerer sig og i den grad er med til at forme eventen.

- Vi er så glade for, at en stor organisation som Center for Handicap er med på holdet – så stor tak til centerleder Annette Moryl Hansen for at lade sine medarbejdere engagere sig og deltage i en aktiv og sjov dag sammen. Det er nogle særdeles dedikerede medarbejdere, og jeg er sikker på, at dagen bare bliver fest og farver, siger Niels Nielsen, formand i Firmaidrætten Nakskov.

Vi er så glade for, at en stor organisation som Center for Handicap er med på holdet

Niels Nielsen, Firmaidrætten

Center for Handicap ønsker at give både egne og andre kollegaer en mulighed for at dyrke sammenholdet.

- Vi har valgt at gå aktivt ind i Kollegadysten som medarrangør. Det har vi gjort for at styrke sammenholdet, glæden og samarbejdet på tværs i vores egen organisation og skabe samme mulighed for kollegaer på andre arbejdspladser, siger Matilde Frimann, Center for Handicap og fortsætter:

- Vi føler os utroligt inspirerede af at være sammen med arrangørerne og mærke den energi og engagement, der er i at skabe rammerne for en sjov dag med anderledes aktiviteter for andre.

Annonce

Sundhed og fællesskab

Zonen i Nakskov skal være et centrum for fællesskab og fysisk aktivitet, der både trækker kollegaer til, og som sender energi ud på de lokale arbejdspladser.

- Vi har som idrætscenter en stor interesse i at aktivere kollegaerne i lokale virksomheder i vores område. Vi lægger vægt på sundhed og fællesskab, og det giver god mening at arrangere aktiviteter for kollegaer. Det er med til at skabe en glæde på arbejdspladserne, men også berige aktivitetsniveauet i centret for den aldersgruppe, som er arbejdsramt i dagtimerne. Det går hånd i hånd med at støtte et sundere samfund, siger Deedra Nielsen, aktivitetsansvarlig i Nakskov Idrætscenter.


Deltag i ”Kollegadysten”

Kollegadysten løber af stablen torsdag 16. juni fra kl. 15.00 til 17.30 og foregår ved Nakskov Idrætscenter, A. E. Hansensvej 1, 4900 Nakskov.

Vil du også med, så find sammen med 5-7 kollegaer, og tilmeld jer til Niels Nielsen på mail: formand@nf-fs.dk – senest 13. juni

Annonce
Annonce
Sport

REKORDMANGE PIGER PÅ FODBOLDSKOLE

Annonce
Engestofte

BRØDNØRD I NYT POP OP-BAGERI

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

UTILFREDSE LEJERE HAR SAVNET EN ELEVATOR I FIRE MÅNEDER

Gymnasier

OVERVEJER FUSION AF GYMNASIER

Corona

PLEJEPERSONALE BLIVER IGEN OPFORDRET TIL CORONATEST

Erhverv

ÅRETS LÆREPLADSPRIS GIK TIL MSE

landsstævne

LOKALE VALGTE NOGET DE ALDRIG HAVDE PRØVET FØR: BIATHLON

Marielyst

STØVER DEN STORE SAKS AF

landsstævne

RØDBYS BADMINTON HERRER VANDT ALLE DERES KAMPE

Festival

FEJREDE FØDSELSDAG PÅ VILDE VULKANER

Sport

NY TURNERINGSSTRUKTUR BEKRÆFTET

Femern

TRODSER ARBEJDSRETTEN: 500 BYGNINGSARBEJDERE FORTSÆTTER STREJKE

Skolebyggeri

- JEG VIL GERNE VÆRE SKOLEDRENG IGEN, HVIS JEG FIK LOV TIL AT GÅ HER

Guldborgsund

KOMMUNE ADVARER BORGERE OM SPAMMAIL I OMLØB

Lolland

TOUR DE FRANCE GIVER UDSOLGTE AFGANGE PÅ LOKAL FÆRGERUTE

Annonce
Minksagen

REGERINGEN VIL GENNEMGÅ KRITIK AF EMBEDSMÆND

Tour de France

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT FLYTTES INDENDØRS

Landsstævne

GLÆDER SIG TIL AT SLUTTE MED ET BRAG

Bikemeet

- JA, DET ER VARMT. VI HAR JO EN KVART KO OM NAKKEN!

112

PRØVELØSLADT MAND FÆNGSLET FOR VOLD

Jogsøgning

NU ER DET FORBUDT AT SPØRGE TIL ALDER UNDER JOBSØGNING

Lokal nyt

DMI VARSLER AFTENREGN OVER TOUR DE FRANCE-RYTTERNE

112

23 TAGET I FARTKONTROL

Annonce
Annonce