Annonce
Sport

Døllefjelde bliver i Sjællandsserien

De slagne Døllefjelde-spillere - her ved Mikkel Latocha, Simon Dencher og Tim Pedersen - fortsætter i Sjællandsserien, hvor de begynder foråret med en udekamp mod topholdet Nykøbing FC. Foto: Claus Hansen

Markedsbyens bedste fodboldhold kan ikke få dispensation af DBU Lolland-Falster.

DØLLEFJELDE For en måned siden meddelte Døllefjelde-Musse, at de agtede at trække førsteholdet i Sjællandsserien ud af rækken, hvilket blev blåstemplet af DBU Sjælland.

Men nu - to uger før turneringen genoptages - har lollikkerne anmodet om at få udtrækningen annulleret og altså spille foråret færdigt i rækken.

- Det har vi følt os tvunget til, fordi turneringsudvalget under DBU Lolland-Falster ikke vil give os dispensation til at spille videre med klubbens øvrige hold i deres respektive rækker, men derimod rykke alle hold ned i serie 3, fortæller Døllefjelde-formand René Lærke Hansen.

- Vi følte jo netop, at der var mulighed for at give dispensation med baggrund i den store spillerafgang, vi har oplevet hen over de seneste måneder, siger Døllefjelde-formanden.

- Selv om jeg godt kan se, at det fremover potentielt ville kunne skabe noget bøvl for DBU Lolland-Falster, er jeg alligevel lidt skuffet over beslutningen, påpeger René Lærke Hansen.

- Men nu er det sådan, det forholder sig, og så tager vi kampen op med de spillere, der er til rådighed, understreger Døllefjelde-formanden.

Hos DBU Lolland-Falster er man ikke helt enige i Døllefjeldes udlægning af teksten.

- Det er Døllefjeldes eget valg at trække ønsket om udtrækningen af Sjællandsserien tilbage, understreger Michael Skaarup, næstformand i DBU Lolland-Falster og medlem af turneringsudvalget.

- Det har hele tiden været et mellemværende mellem DBU Sjælland og Døllefjelde, hvor vi i turneringsudvalget er blevet underrettet undervejs, fortæller Michael Skaarup.

Turneringsudvalget er tilfreds med sagens afslutning, således at det bliver det sportslige, der afgør nedrykningen fra Sjællandsserien, noterer Skaarup.

Døllefjelde anmodede om udtrækningen af Sjællandsserien, fordi markedsbyens bedste hold har oplevet en massiv spillerafgang. Senest er kvintetten Mads Thomsen, Sebastian Bøgh, Emil Bruun, Johan With og Mathias Bjørnø skiftet til Nordfalster.

Oprykkerne tabte samtlige 13 kampe i efteråret og står altså med nul point på kontoen, uden mål i de sidste seks kampe og en samlet negativ målscore på 6-78!

Flere sjællandske klubber har givet udtryk for, at det er spild af tid at spille mod Døllefjelde, men det kommer de altså at "døje" med i det kommende forår.

I Døllefjelde har man dog ikke mistet modet. Senest var der 28 spillere til træning, selv om det er lidt i underkanten af at skulle fodre tre seniorhold.

- Vi ved godt, at vi rykker ud af Sjællandsserien, og vi kommer derfor til at have stort fokus på vores andetholds overlevelse i serie 1, siger René Lærke Hansen.

- Det er skuffende, at den lokale union ikke vil hjælpe os, men det kan vi ikke bruge mere tid på nu, siger Døllefjelde-træner Jesper Edvardsen.

- Vi ved, at der venter nogle nederlag, så det handler om at passe på vore spillere og så gøre os klar til at spille LF-serie, siger Edvardsen, der i hud og hast har fået arrangeret testkampe mod Øster Ulslev og Vordingborg før forårspremieren mod Nykøbing FC 16. marts.

  • De slagne Døllefjelde-spillere - her ved Mikkel Latocha, Simon Dencher og Tim Pedersen - fortsætter i Sjællandsserien, hvor de begynder foråret med en udekamp mod topholdet Nykøbing FC. Foto: Claus Hansen
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

112

Bil i brand på motorvejen

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Annonce
Annonce
Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Guldborgsund

Revyen solgte ud: - Nu skal vi lige komme os over chokket