Annonce
Håndbold

EM-MEDALJETAGERE STILLER OP I NÆSTVED, NÅR SÆSON GENOPTAGES

NFH's Estavana Polman fik masser af spilletid for Holland i den netop overståede EM-slutrunde. Forhåbentlig kan hun tage det med til morgendagens kamp i Næstved mod Odense. Arkivfoto: Ingrid Riis
Flere guld- og sølvvindere fra EM er på de to holdkort, når NFH tager imod Odense i Arena Næstved.

NYKØBING: Flere danske, svenske og hollandske landsholdsspillere samt en enkelt norsk EM-guldvinder er på plakaten i morgen eftermiddag, når kvindernes Håndboldliga genoptages efter EM-pausen, der har varet lidt over en måned.

Således genindleder NFH sæsonen mod de forsvarende danske mestre fra Odense i aften, søndag, i Arena Næstved.

NFH har en enkelt medaljetager fra EM i stalden i form af Elma Halilcevic, der kom hjem fra Slovenien med en dansk sølvmedalje, mens fynboerne har tre danske landsholdsspillere på banen i skikkelse af Mie Højlund, Rikke Iversen og Althea Reinhardt. Desuden råder Odense også over den norske stregspiller Maren Aardahl, der var med til at vinde guld i finalesejren over Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har naturligvis skærpet interessen for kampen, og NFH's pressechef Søren Jakobsen oplyser, at der er solgt cirka 2.200 billetter til kampen, men der er plads til flere.

Kom endelig

- Så tøv endelig ikke med at møde op. Vi skal nok få plads til alle, lover pressechefen, der har flyttet kampen til Næstved allerede tidligt i forløbet, da efterspørgslen af billetter også fra fynske fans blev for stor til, at kampen kunne afvikles i Spar Nord Arena i Nykøbing.

Det er tre år siden NFH sidst har afviklet en kamp i Næstved, men cheftræner Jakob Larsen håber på, at der kan skabes en stemning, som vil være et forvarsel om, hvad der venter, når den nye hal i Nykøbing, står klar til næste sæson.

- Det bliver forhåbentlig en lille generalprøve på, hvordan det kommer til at være i en ny hal. Jeg håber, der kan skabes en kulisse, der får hallen oppe at koge, så vi har en mulighed for at slå Odense, mener Jakob Larsen, der dog er udmærket klar over, at mesterholdet bliver en stor mundfuld, selv om de må undvære den skadede Mia Rej og den hollandske stjerne Lois Abbingh, der på vej tilbage efter graviditet.

- De har stadig et rigtig godt hold med Mie Højlund som den centrale figur i angrebet. Det er hende, vi skal have styr på, hvis vi skal dæmme op for deres angrebsspil, siger Jakob Larsen, der håber på, at de odenseanske spillere lider af træthed ovenpå en hård EM-slutrunde, der først sluttede sidste søndag med EM-finalen mod Norge.

- Men de har fået en uge til at restituere, så mon ikke de er klar igen, funderer Jakob Larsen, der i hvert fald kan berette, at NFH's landsholdsspillere er kommet hjem fra EM uden skavanker.

- Det har set rigtig fint ud, og dem, der ikke har været til EM, har trænet rigtig godt og ser skarpe ud, så jeg er fortrøstningsfuld, siger cheftræneren, der i EM-pausen har tabt to point uden at spille.

Det skyldes, at sejren over konkursdømte Randers HK er trukket ud af systemet, således at NFH er røget ned på femtepladsen lige under København. Morgendagens modstander fra Odense har to point mere end NFH på tredjepladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sofie Olsen vendt hjem

Desuden er Sofie Olsen vendt tilbage til NFH efter en måneds udleje til svenske LUGI, hvor fløjspilleren blev kåret til månedens spiller i den bedste svenske liga i oktober og har scoret en masse mål.

- Så hun ser langt bedre ud, end da hun tog herfra og har fået selvtilliden tilbage, så det tegner godt, siger Jakob Larsen, der kun må se bort fra stregspilleren Sofie Bardrum, der genoptræner den knæskade, hun pådrog sig i kampen mod Horsens før EM.

TV2 Sport har valgt at gemme kampen væk på betalingstjenesten TV 2 Play, men opgøret kan som altid følges direkte i Radio SydhavsØerne fra klokken 18:30 i aften.



  • NFH European League-24
    NFH's Estavana Polman fik masser af spilletid for Holland i den netop overståede EM-slutrunde. Forhåbentlig kan hun tage det med til morgendagens kamp i Næstved mod Odense. Arkivfoto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles