Annonce
Guldborgsund

ENDNU EN VIRKSOMHED RYKKER IND I BYENS BILBÆLTE

Kim Ruhwald-Laursen (til venstre), distriktschef hos Carglass, har lejet sig ind i AC Bilers værkstedslokaler på Herningvej 26A. Ved siden af ham står Anders Skov og Andreas Collatz Rasmussen fra AC Biler og Torsten, som arbejder fuldtid på værkstedet for Carglass. Foto: Maria Glasius Lange
AC Biler har lukket sit værksted og lejet lokalerne ud til Carglass, som nu åbner forretning i Nykøbing.

NYKØBING: Herningvej er udvidet med endnu en virksomhed, der skal gøre livet lettere for bilejere.

Carglass, der tilbyder reparation af stenslag, udskiftning af bilruder og kalibrering af kamera tilknyttet bilruden, har længe ønsket at åbne en afdeling på Falster.

Som det ofte er tilfældet i provinsen, skulle der ikke meget mere end en lokalt kendt medarbejder og en kop kaffe til, før alt flaskede sig.

Annonce

Tilfældet var nemlig, at Anders Skov og Andreas Collatz Rasmussen fra AC Biler var klar til at lægge deres fokus et andet sted i forretningen end på værkstedet. Og bød muligheden sig, ville de gerne leje værkstedslokalerne ud.

Det er virkelig et privilegium som erhvervsdrivende at have så meget bilindustri samlet på så koncentreret et område. Det er ikke i mange byer, man finder det.

Kim Ruhwald-Laursen, distriktschef, Carglass

Det gjorde den som bekendt, da Carglass dukkede op.

- Vi vil meget gerne medvirke til at skabe arbejdspladser på disse kanter, men det vigtigste for os er at komme tættere på kunderne. Vi har oplevet, at en del fra Lolland og Falster er kørt til vores værksted i Næstved og Slagelse for at få repareret, skiftet og kalibreret ruder. Der er flere og flere biler med kamera i forruden tilknyttet bilens assistentsystemer. Disse kræver kalibrering, efter ruden er blevet skiftet, og en del af dem gør, at bilen skal ind på et af vores værksteder. Et værksted i Nykøbing gør det nemmere for kunder på Lolland og Falster, forklarer distriktschef Kim Ruhwald-Laursen.

Masser af bilindustri

På grund af sit speciale i reparationer og udskiftning af bilruder har Carglass aldrig været en konkurrent til AC Bilers værksted, understreger Anders Skov. Carglass har heller ikke overtaget han og Andreas' virksomhed. De har blot lejet sig ind i lokalerne på Herningvej.

- Imens kan vi bruge vores energi på salg af biler og ejendomme, hvilket vi også helst vil. I den kommende tid skal vi have etableret en pavillon her på stedet, hvor vi kan have kontor.

Med Carglass er industriområdet dækket ind på mange punkter, når bilen skal ordnes. Ned ad vejene ligger stribevis af bilforhandlere, to synshaller, værksteder og et hotel, hvor kunderne allerede flere gange er blevet henvist til en morgenbuffet.

Vi har oplevet, at en del fra Lolland og Falster er kørt til vores værksted i Næstved og Slagelse for at få repareret og kalibreret ruder. Der er rigtig mange biler med kamera i forruden, og derfor har de brug for at komme forbi os.

Kim Ruhwald-Laursen, distriktschef, Carglass

- Det er virkelig et privilegium som erhvervsdrivende at have så meget bilindustri samlet på så koncentreret et område. Det er ikke i mange byer, man finder det, siger Kim Ruhwald-Laursen.

Annonce

En fyldt kalenderuge

Selv om man kan have sin tvivl og tanker om, hvordan fremtiden bliver, når flere biler moderniceres og udstyres med assistentsystemer, som får bilerne til at standse, før de kommer for tæt på hinanden, så forventer distriktschefen en fin forretning i Nykøbing.

- Vi har lavet markedsanalyser, før vi lejede lokalerne, og vores personale har talt med kunder, som er frustrerede over, at vi ikke har et værksted her i området. Det har vi nu, og vi har to faste teknikere. Min mavefornemmelse siger, at vi skal op på i hvert fald tre, for i denne uge har vi haft fuld kalender fra 8-16. Og vi er altså først lige startet fra 14. november.

Annonce
Erhverv

SKOLE RAMT AF MILLION-UNDERSKUD: FARVEL TIL 14 MEDARBEJDERE

Annonce
Annonce
112

KNALLERTKØRER FORSVANDT EFTER SAMMENSTØD

Lolland

STARTER VINDMØLLESAG OM IGEN

Indland

MIUSIKEREN HUGO HELMIG ER DØD, 24 ÅR

Lolland

LOKAL REVY HENTER BADEHOTELLET-SKUESPILLER

112

TO MÆND SIGTET FOR SERIE AF BUTIKSTYVERIER

Lolland

SPAREDE ALT FOR MANGE PENGE

Lolland

HOLGER SCHOUS KRAV FÅR OPBAKNING FRA FREDERIKSBERG

Vejr

DMI VARSLER KEDELIG WEEKEND MED SKYDÆKKE OG GLATTE VEJE

Varmestrid

FRIFINDELSE AF MARIBO VARMEVÆRK ANKET

Lokal nyt

STADIG ET UDSAT BOLIGOMRÅDE

Lokal nyt

NYE PENSIONSREGLER FRA NÆSTE ÅR: DET BETYDER DET FOR DIG

Lokal nyt

SKADEDYR LUKKER BUTIK PÅ STOR TANKSTATION

Lokal nyt

SÅDAN TØRRER DU TØJ TIL VINTER

Guldborgsund

MALERI PÅ VEJ UD AF LANDET - NU VIL FUGLSANG HAVE PUBLIKUMS HJÆLP TIL AT KØBE DET

Guldborgsund

VÆR PÅ VAGT: SPILMISBRUG KAN STARTE TIDLIGT

Lolland

MØD MANDEN DER SKABTE EN HELT NY VALUTA

Annonce
112

SIGTET FOR FIELD'S-SKYDERI BLIVER FRIVILLIGT BAG TREMMER

112

RØG FRA PILLEFYR SATTE BRANDFOLK I ARBEJDE

Indland

CORONA HAR FÅET FLERE AF SAMFUNDETS SVAGESTE TIL AT MISTRIVES

Lokal nyt

SKIFTER DE ANDEBY UD MED LOLLAND-FALSTER?

Musik

Julekoncert på Fuglsang

Guldborgsund

VELUX FONDEN MED STOR STØTTE TIL LOKAL MUSLINGE-DYRKNING

Lokal nyt

HØJESTERET: EKSBANKDIREKTØR SKAL BETALE 231 MILLIONER

Annonce
Annonce