Annonce
Lolland

FÆLLESSANG BLEV EN KÆMPEFEST

Tidligere musikskoleleder Jørgen Petersen synger for, og et kæmpe kor stemmer i, ved torsdagens fællessang i Maribo Hallerne. Foto: Palle Nevad Frandsen
Musikskole havde inviteret omkring 1.000 børn til fællessang.

MARIBO: Et syng-med-arrangement har længe stået på Lolland Musikskoles to-do-liste. Før coronaen kom til Lolland havde musikskolen stor succes med at samle skoleelever fra hele kommunen til fællessang, men fra foråret 2020 var det slet ikke muligt.

Flere gange var den store fællessang skrevet på listen, men hver gang kom restriktionerne i vejen. For når først eleverne bliver samlet, er der nemt fuldt hus i Maribo Hallerne. Det kunne der heldigvis være torsdag formiddag.

Det fede ved en luftguitar er, at man aldrig rammer de forkerte toner. Arrangementet i Maribo Hallerne gav rig mulighed for at spille luftguitar. Foto: Palle Nevad Frandsen

Omkring 1.000 elever fra kommunens folkeskoler og private skoler var samlet i Maribo Hallernes hal 2, og de holdt den vildeste sommerfest. Tidligere tiders fællessangsarrangementer har ofte fundet sted sammen  med musikskolens "Spil dansk"-måned, som er sidst på året, og derfor har været lidt mere julet med nogle sange. Sådan var det ikke i år, for nu er det snart sommerferie - og det afspejlede flere af sangene.

Annonce

Eleverne begyndte med at synge om "Jamaica", og selv om der stillet masser af stole frem, så kom de hurtigt op og danse til de latinamerikanske rytmer. Hawaii har også smukt vejr, men er ikke noget billigt rejsemål - helt anderledes er det med "Havaje", som mange nok kender fra Kim Larsens "Midt om natten". Her var der ikke tale om et skønt , varmt ferieparadis, men en pandant til københavnske Christiania.

Sommerferien nærmer sig, men endnu er der lidt skoledage tilbage, og tid til at stå skulder ved skulder med sine kammerater. Foto: Palle Nevad Frandsen

Eleverne dansede også til John Mogensen, og sang med på en "Jeg ved en lærkerede", men også hits fra de aktuelle hitlister, som Andreas Odbjergs "Hjem fra fabrikken". Gulvet blev helt fyldt med glade elever, da der skulle synges "Ferie, ferie, ferie" - og den venter da også lige rundt om hjørnet for dem alle. Bare en uge mere i skole, og så bliver de sluppet fri.

Inden eleverne returnerede til de respektive skoler fik de en folder med hjem, for har de lyst til at synge eller spille, så er Lolland Musikskole klar med nye hold efter sommerferien.


Annonce
Annonce
Lokal nyt

En 22-årig dansk mand er anholdt efter skyderi i Fields

Annonce
landsstævne

AFSLUTNING MED MANÉR: CARPARK NORTH, POPMUSIK OG GAMLE DANSKE SANGE

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

OMBYGNING AF HAVNEBYGNING SKAL I UDBUD

Særlige steder

SÆRLIGE STEDER: KALLØGRÅ

Erverv

HØJE BRÆNDSTOFPRISER PRESSER TURISTBUSSER

landsstævne

GYMNASTIK OG LANDSSTÆVNE FRA FØDSLEN

Udligning

LOLLAND FÅR UDLIGNINGSLUSSING

landsstævne

KLAPSALVERNE BLEV VED OG VED

Lokal nyt

PERSON SLAP USKADT FRA FALD NED AD MØNS KLINT

Femern

FEMERN-FOLK FEJREDE ENDEN PÅ STREJKE

Guldborgsund

EN HJÆLPENDE ARKITEKTHÅND FRA AARHUS TIL SAKSKØBING

Folkemøde

HJEMLØSE: FÆRRE I BYERNE, FLERE PÅ LANDET

landsstævne

MOR PÅ ET HOLD OG DATTER PÅ ET ANDET

Revy

REVY GØR GRIN MED DAGENS DANMARK, OG DER ER NOK AT GRINE AD

landsstævne

MED HØJSKOLE TIL LANDSSTÆVNE

Annonce
Kultur

PAKHUS ERODERER

Erhverv

DET SKAL IKKE VÆRE SÅ SIKKERT, SÅ DET BLIVER KEDELIGT

landsstævne

CYKLEDE FRA LOLLAND TIL LANDSSTÆVNE

Guldborgsund

UTILFREDS MINKAVLER: DET HANDLER OM RETFÆRDIGHED

Femern

STREJKENDE PÅ FEMERNBYGGERIET GENOPTAGER ARBEJDET

Beskæftigelse

UDVALGT: DER ER LEDIGE TIL SOMMERJOB

Fjernvarme

VARMESTRIDEN KOMMER IKKE I HØJESTERET

Maribo

- INTET ER SIKKERT, NÅR DET GÆLDER PLANTER

Annonce
Annonce