Annonce
Motor

Fire plug-in hybrid muligheder

Fire bileksperter og fire gange plug-in hos Frimann Biler. Fra venstre ses Kristian Ploug Jocobsen med Opel Grandland X, Kim Ørom ved den nye Rav 4, Tommy Henriksen viser Citröen C5 Aircross og Dzenan Cerkez, der står ved en Hyundai Ioniq. Kig forbi hos Frimann Biler i enten Nykøbing eller Maribo og hør mere om de fire plug-in hybrid-modeller og andre biler. Foto: Flemming Keith Karlsen

Udvalget af nye og brugte biler er bredt, hvilket naturligvis også gælder for plug-in hybrid/PHEV-modellerne, der er repræsenteret hos alle fire bilmærker.

Med fire bilmærker - Toyota, Opel, Hyundai og Citröen - og bilhuse i både Nykøbing og Maribo hører Frimann Biler til en af landsdelens absolut største bilforhandlere.

Udvalget af nye og brugte biler er bredt, hvilket naturligvis også gælder for plug-in hybrid/PHEV-modellerne, der er repræsenteret hos alle fire bilmærker. Det er helt enkelt at køre plug-in hybrid, som kan lade både ude og hjemme. Samtidig er man sikret en god brændstoføkonomi.

Prismæssigt fås de fra lige under 250.000 kroner og kan køre op til 75 kilometer på ren el og 100 km/l ved blandet kørsel.

Lad os kigge lidt på de forskellige modeller:

Hyundai Ioniq plug-in hybrid, der er nedsat med 11.000 kroner og fås for 248.995 kroner, har en benzinmotor på 1.6 GDI på 105 hk og en elmotor på 60,5 hk. Den har en rækkevidde på ren el på hele 63 kilomter og et benzinforbrug ved blandet kørsel 90,9 km/l. den årlige afgift er 660 kroner.

Den særdeles veludstyrede Ioniq oplades fra standard stikkontakt eller Clever-stander. Så bor du maks. 30 kilometer fra dit arbejde, kan du pendle for 15 kroner om dagen.

Opels bud er blandt andet Grandland X plug-in hybrid, der fås fra 299.990 kroner for Elegance-modellen. Her er er tale om en 1,6 benzinmotorer på 180 hk og en elmotor på 105 hk. Rækkevidden på rel el er 62 kilometer, mens benzinforbruget ved blandet kørsel er opgivet til 71,4 km/l. Grandland X byder på høj SUV-komfort, power og strømlinet design.

Spændende er også Citröens C5 Aicross SUV plug-in hybrid, der ligesom de andre plug-in-modeller forener alle fordelene ved 100 procent elektrisk kørsel til de daglige køre ture og brænstofmotorens aktionsradius til lange køreture.

Den fås fra 319.990 kroner og har en 1.6 motor på hele 225 hk. På ren el når man ud på 55 kilometer, mens den kører 71,4 km/l ved blandet kørsel. Der er fuld opladning på to timer og så har Citröens C5 Aicross SUV plug-in hybrid hele 20 hjælpefunktioner - for eksempel uopmærksomhedsalarm, udvidet skiltegenkendelse og hånd- og fodfri parkeringsassistent.

Er der en bilproducent er har ekspertisen, når det gælder hybrid-biler, er det helt klart Toyota, der har arbejdet mere end 20 år med hybridteknologi. Nu er Toyota så snart på gaden med en plug-in hybrid - Rav4 plug-in hybrid, som japanerne selv kalder for deres ny flagskib.

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid er på trapperne til levering i 2021, men kan allerede nu forudbestilles. Firehjulstrækket understøttes af to elmotorer og sammen med en 2,5 liters benzinmotor yder den hele 306 hk. Den kan køre 75 kilometer på ren el. Og så kan den trække op til 1.500 kg.

- Vi kan ordre bilen til levering i starten af 2021, men kender ikke prisen grundet afgiftsforhandlinger i regeringen. Ordrer kan afbestilles uden forpligtelser, lyder det fra Frimann Biler.

  • Fire bileksperter og fire gange plug-in hos Frimann Biler. Fra venstre ses Kristian Ploug Jocobsen med Opel Grandland X, Kim Ørom ved den nye Rav 4, Tommy Henriksen viser Citröen C5 Aircross og Dzenan Cerkez, der står ved en Hyundai Ioniq. Kig forbi hos Frimann Biler i enten Nykøbing eller Maribo og hør mere om de fire plug-in hybrid-modeller og andre biler. Foto: Flemming Keith Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

112

Bil i brand på motorvejen

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t