FORRYGENDE FREMRAGENDE NFH

Stjernerne fra Team Esbjerg sat til vægs i en kogende Spar Nord Arena

NYKØBING: Hatten af for NFH!

I en fremragende kulisse leverede NFH en gedigen overraskelse, da de besejrede verdensstjernerne fra Team Esbjerg med 32-27.

En formidabel indsats af NFH, som man skal langt tilbage for at finde noget tilsvarende.

Gæsterne fra det vestjyske kom med alt hvad de havde, men det var ikke nok mod NFH. der spillede nærmest fejlfrit i angrebet og forsvaret stod bomstærkt.

Første halvleg var jævnbyrdig i starten, men så lukkede NFH i den grad op for posen og bragte sig foran med 10-5. Gæsterne ville dog ikke stå tilbage og fik udlignet til 11-11 inden NFH igen fik fat op i mod pausen og kunne gå i omklædningsrummet foran med 19-17.

Efter pausen fik Team Esbjerg hurtigt udlignet og også bragt sig foran med et enkelt mål, men så kunne 1.253 tilskuere i Spar Nord Arena se værterne folde sig helt ud i en kraftpræstation der sjældent er set lige.

På forrygende sidste ti minutter trak NFH fra og Marie-Helene Sajka kronede en fantomkamp med målet til 30-25 troede man næsten ikke sine egne øjne.

Med sejren overhæler NFH vestjyderne og spiller sig op på tredjepladsen i Håndboldligaen.

Læs alt om dramaet i Folketidende torsdag.