Annonce
112

CIRKUS-LASTBIL PÅKØRTE HUS: FRUSTRERET HUSEJER SAVNER HJÆLP

Allan Pedersen kan ikke bo i sit hus foreløbig, efter at det søndag eftermiddag blev påkørt af en lastbil, mens han ikke var hjemme. Foto: Claus Hansen
Allan Pedersen bor i det hus, som søndag eftermiddag blev påkørt af en lastbil fra Cirkus Arena. Mandag eftermiddag står han frustreret tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål.

LOLLAND: Allan Pedersen fik noget af et chok, da han søndag eftermiddag blev ringet op af et familiemedlem, mens han var på arbejde i Stege.

- Han fortalte, at han lige var kørt forbi og havde set, at der var en lastbil, der var kørt ind i gavlen på mit hus, og at jeg nok skulle skynde mig hjem, fortæller Allan Pedersen dagen derpå.

Som tidligere omtalt, var det en lastbil fra Cirkus Arena, som af endnu ikke klarlagte årsager var kørt af vejen og ned på en mark, før den til sidst blev standset af Allan Pedersens hus på Maribovej mellem Halsted og Hellinge. Chaufføren slap så vidt vides uden større fysiske skader.

Annonce

Da Allan Pedersen nåede hjem til sit hus, blev han i første omgang gennet væk af politiet og måtte ikke komme ind i huset. I det hele taget føler han, at han mangler hjælp til og svar på en masse praktiske ting.

- Jeg har sovet hos min 23-årige datter i nat, men det er jo ikke nogen varig løsning. Jeg har ikke hørt fra mit forsikringsselskab endnu, selvom de sagde i går, at de ville ringe i dag.

- Jeg er frustreret og har det ad helvedes til, for jeg føler ikke rigtigt, at der er nogen, der har taget sig tid til at snakke med mig eller hjælpe mig. Der var ingen, der spurgte mig i går (søndag, red.), hvordan jeg havde det og ikke nogen former for empati. Det hele handlede om lastbilen, fortæller Allan Pedersen.

Havde lige fået nyt tag

Han har kun boet i huset på Maribovej i knapt et år, og blot få dage inden påkørslen var taget blevet renoveret for næsten 280.000 kroner. Dertil kommer el-arbejde for 20.000 kroner og vvs-arbejde for omtrent samme beløb, som også er blevet udført, efter at han flyttede ind.

- Så jeg er lidt træt af, at huset nu er smadret, siger Allan Pedersen, som senere skal have en tømrer til at besigtige skaderne på taget.


Hvad skal der ske nu? Hvor skal jeg bo, hvor skal jeg spise, vaske tøj, og hvad med mine ting? Jeg har også noget medicin i huset, som jeg skal have hentet, og jeg har en stor have på 1.000 kvadratmeter. Hvem skal passe den?

Allan Pedersen

Her og nu er det dog de mange uafklarede helt lavpraktiske spørgsmål, som fylder mest hos ham.

- Hvad skal der ske nu? Hvor skal jeg bo, hvor skal jeg spise, vaske tøj, og hvad med mine ting? Jeg har også noget medicin i huset, som jeg skal have hentet, og jeg har en stor have på 1.000 kvadratmeter. Hvem skal passe den? Den manglende information er det værste, siger Allan Pedersen.

Lastbilen gled af vejen og holdt derfor med anhængeren ude på marken. Foto: Claus Hansen
Annonce
Annonce
Sport

REKORDMANGE PIGER PÅ FODBOLDSKOLE

Annonce
Engestofte

BRØDNØRD I NYT POP OP-BAGERI

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

UTILFREDSE LEJERE HAR SAVNET EN ELEVATOR I FIRE MÅNEDER

Gymnasier

OVERVEJER FUSION AF GYMNASIER

Corona

PLEJEPERSONALE BLIVER IGEN OPFORDRET TIL CORONATEST

Erhverv

ÅRETS LÆREPLADSPRIS GIK TIL MSE

landsstævne

LOKALE VALGTE NOGET DE ALDRIG HAVDE PRØVET FØR: BIATHLON

Marielyst

STØVER DEN STORE SAKS AF

landsstævne

RØDBYS BADMINTON HERRER VANDT ALLE DERES KAMPE

Festival

FEJREDE FØDSELSDAG PÅ VILDE VULKANER

Sport

NY TURNERINGSSTRUKTUR BEKRÆFTET

Femern

TRODSER ARBEJDSRETTEN: 500 BYGNINGSARBEJDERE FORTSÆTTER STREJKE

Skolebyggeri

- JEG VIL GERNE VÆRE SKOLEDRENG IGEN, HVIS JEG FIK LOV TIL AT GÅ HER

Guldborgsund

KOMMUNE ADVARER BORGERE OM SPAMMAIL I OMLØB

Lolland

TOUR DE FRANCE GIVER UDSOLGTE AFGANGE PÅ LOKAL FÆRGERUTE

Annonce
Minksagen

REGERINGEN VIL GENNEMGÅ KRITIK AF EMBEDSMÆND

Tour de France

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT FLYTTES INDENDØRS

Landsstævne

GLÆDER SIG TIL AT SLUTTE MED ET BRAG

Bikemeet

- JA, DET ER VARMT. VI HAR JO EN KVART KO OM NAKKEN!

112

PRØVELØSLADT MAND FÆNGSLET FOR VOLD

Jogsøgning

NU ER DET FORBUDT AT SPØRGE TIL ALDER UNDER JOBSØGNING

Lokal nyt

DMI VARSLER AFTENREGN OVER TOUR DE FRANCE-RYTTERNE

112

23 TAGET I FARTKONTROL

Annonce
Annonce