Annonce
sport

HÅBER PÅ SÆSON UDEN AFBRYDELSER

I Nørre Alslev Gymnastikforening glæder man sig til at komme i gang med sæsonen. Det omfattende program byder på noget for enhver. Foto: Nørre Alslev Gymnastikforening
I Nørre Alslev Gymnastikforening krydser man alt, hvad krydses kan for en coronafri sæson. I år har foreningen gjort ekstra ud af at fortælle om de mange træningstilbud.

Nørre Alslev Gymnastikforening (NAG) er klar med sæsonens program, som består af op mod 30 forskellige træningstilbud til børn, unge og voksne. Flere af holdene har så småt taget hul på træningen, og står det til formand Sara Skov Bondehøj, fortsætter de uden afbrydelser gennem hele sæsonen. Hendes største ønske er nemlig en coronafri sæson.

- Det har fyldt rigtig meget og trukket mange veksler på instruktører og frivillige. Det har ikke været optimalt, så jeg håber, at vi får en sæson uden corona, siger hun.

Værdien af fællesskab

Selvom medlemmerne kom tilbage, da der blev  åbnet igen i foråret, har NAG og Sara Skov Bondehøj til den nye sæson ekstra fokus på at få fortalt om foreningens tilbud og værdien af fællesskab.

- Folk har vænnet sig til at være mindre sociale under corona, så vi skal genopfinde foreningslivet og have fokus på værdien i foreningsfællesskabet. Der er en gruppe, som vi skal arbejde lidt mere med at hive ind i salen og hallerne igen, siger Sara Bondehøj og fortsætter:

- Men jeg er ikke bekymret. Jeg er overbevist om, at de nok skal finde i hallen igen. Men det er en ekstra opgave i år at få gjort opmærksom på vores tilbud.

Annonce

Bevægelsesglæde

For at få foreningens tilbud bredere ud har NAG i år blandt andet husstandsomdelt sæsonprogrammet og lavet et samarbejde med skole og SFO om en gymnastikkaravane for 0.-4. klasse.

- Gymnastikkaravanen handler om at skabe bevægelsesglæde gennem gymnastikken, forklarer Sara Bondehøj.

I Nørre Alslev Gymnastikforening er der fokus på breddeidrætten. Tanken er, at det skal være muligt for alle at kunne gå til en aktivitet, og kigger man programmet igennem, er der da også noget for enhver smag.

Programmet for sæson 2022/2023 består af velkendte hold, og så er der et par tilføjelser efter Storstrømmen-Kippinge Idrætsforening for nylig har nedlagt sig selv. To hold derfra fortsætter i NAG-regi, men træner i Nørre Vedby Hallen.

- Vi har et kæmpestort program. Vi er meget stolte af det, og vi oplever stor opbakning til alle vores hold, smiler Sara Skov Bondehøj, som glæder sig til at komme i gang med et - forhåbentligt - coronafrit træningsår.

Hele programmet kan findes på na-gym.dk

Annonce
Annonce
Gasledning

200 LODSEJERE BERØRES AF GASLEDNINGEN

Annonce
Sammenhold

GNISTEN OG SAMMENHOLDET LEVER STADIG

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

- VI BLEV JO KASTET HOVEDKULDS UD I BESTYRELSESARBEJDET

Guldborgsund

HOS BRIAN BLOMSTRER DRØMMEN

Lolland

Milliondyr brand fortsætter endnu

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE SKUFFER HJEMME

Guldborgsund

SANGKRAFTCENTER ÅBNER

Lolland

NAKSKOV FJORDDAGE SKAL NYTÆNKES

112

STORT TYVERI FRA KÆLDER

112

UNGE MÆND DØMT FOR STRIBEVIS AF FORBRYDELSER

Guldborgsund

FÆNGSEL LAVER MAD UD AF HUSET

Kunst

VIGTIG UDSTILLING AF DEN LILLE STORE BILLEDHUGGER

112

BACON- OG PEPPERONI-TYV PÅ SPIL

Familie

NYT NETVÆRK FOR FAMILIER MANGLER EN MEGET VIGTIG ESSENS

112

33-ÅRIG DØMT FOR BEDRAGERI PÅ FACEBOOK

Annonce
Lolland

- DET ER ALVORLIGT

Kunst

KVINDELIG KUNSTNER MED HESTEKRÆFTER

112

PÅVIRKET KANLLERTKØRER PÅ NATLIG BRO-TUR

Fællesskab

STOR INTERESSE FOR SENIORBOFÆLLESSKAB

112

BRÆNDESTABEL VIL BRÆNDE HELE NATTEN

112

STORT TRÆPILLE-TYVERI FRA VILLA

Corona-virus

STIGENDE SMITTETAL

Lolland

ALPAKAER STAK AF

Annonce
Annonce