Annonce
Sport

Holm er stærkt på vej tilbage og starter inde mod Fredericia

Andreas Holm kæmper for en ny kontrakt i Nykøbing FC. Arkivfoto: Michael Just
Den bomstærke forsvarsspiller hos Nykøbing FC har haft knæproblemer, der nu ser ud til at være overvundet.

NYKØBING: Der har været lidt for langt mellem spilletiden for den 33-årige Andreas Holm i Nykøbing FC's midterforvar. En drilsk knæskade, som han slæbte med sig fra efterårssæsonen, er først nu ved at være helt væk.

Men efter en enkelt halvleg på andetholdet i Sjællandserien, en startplads senest mod FC Fredericia og et indhop i kampen mod AC Horsens er han nu klar til at indtage sin vante plads sammen med makkeren Jacob Egeris, når Nykøbing FC fredag løber på banen på udebane på Monjasa Park i Fredericia.

- Personligt synes jeg, at formen er ved at være der. Så nu gælder det bare om at få tre point og holde nullet, siger den stærke forsvarsspiller, der kom til fra FC Helsingør for snart to år siden.

Annonce

Netop det at holde nullet har Nykøbing FC ikke formået i dette forår, og det huer bestemt ikke Andreas Holm, der dog er realistisk omkring det.

- Det vil vi selvfølgelig gerne, men vi må også erkende, at det er stærke hold vi møder, der er meget skarpe på de små detaljer, og det har vi ikke været gode nok til at dæmme op for, siger Andreas Holm.

Han er udmærket er klar over, at netop ambitionen om at holde modstanderen fra at score kan blive særdeles svært mod netop FC Fredericia, der i har scoret hele ti gange mod NFC i de to klubbers tre indbyrdes opgør hidtil i sæsonen.

For bare to uger siden vandt FC Fredericia med 3-2 i Nykøbing efter en meget livlig affære med masser af chancer i begge ender.

- Jeg tænker, det bliver en livlig kamp igen, for det er to hold, der gerne vil frem på banen og er dygtige offensivt, men derfor kan man godt holde nullet, understreger Andreas Holm, der har kontraktudløb til sommer, og endnu er det uafklaret, hvad der skal ske efter sommerferien.

- Nu må vi se. Jeg er i hvert fald i gang med at snakke med Claus (Jensen, red.), så meget kan jeg sige, lyder det Andreas Holm, der mener, at benene er til endnu en tur managen, og livet som pendler fra Lynge i Nordsjælland og de 150 kilometer til træning i Nykøbing generer ham heller ikke.

De to gange, han har forhandlet med Claus Jensen, er det blevet til et-årige aftaler, og det kunne ifølge Andreas Holm sagtens blive tilfældet igen.

- Alt kan ske. Jeg udelukker ikke noget.

Cheftræner Claus Jensen er som altid fåmælt, når det gælder den slags spørgsmål, og i tilfældet Andreas Holm er svaret ikke overraskende.

- Andreas har gjort det fantastisk her, og vi skal have en snak om, hvordan og hvorledes han ser tingene, og hvor vi er henne. Men ingen tvivl om at Andreas har været en meget vigtig spiller i den tid, han har været her. Han tager det ansvar, han skal, ligesom vores andre rutinerede spillere, siger Claus Jensen, der har travlt i øjeblikket med hele 12 spillere, der har kontraktudløb, når sæsonen er slut.

Han vil hellere holde fokus på kampen i morgen aften mod FC Fredericia.

- Udgangspunktet er at bygge videre på den gode præstation mod Hvidovre senest (2-1-sejr, red.), men vi kender jo Fredericia og ved, hvad de er dygtige til, så det handler om for os at være lidt dygtigere på den defensive del, end vi har været imod dem i de sidste kampe, siger Claus Jensen, der nærmest kan vælge frit fra alle hylder, og det bliver næppe helt det samme hold fra start, som slog Hvidovre forleden.

Der er kampstart storebededag klokken 18.30 på Monjasa Park, og Radio SydhavsØerne sender direkte fra opgøret.Annonce
Annonce
Lokal nyt

Folketidende Podcast: De lokale hjælper ukrainerne, fordi de slet ikke kan lade være

Annonce
Guldborgsund

Indbrud i biler fra kommunen

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

Hel by skal have nye gadelamper

Erhverv

Øernes Revision overtager Revisionscentralen

Guldborgsund

Kommunale byggeprojekter udskydes: Vi følger prisudviklingen tæt

Lolland

Lollandske sportsforeninger oplever fortsat medlemsflugt

Lolland

Netværk føler sig sat udenfor døren

Guldborgsund

Boligselskab udskyder renoveringer for op mod 300 millioner kroner

112

Dyrt kikkertsigte stjålet

Femern

Inflationen kan presse Femern-projektet

Lolland

Kedelig stemning i landsby efter præstestrid

Maribo

Flormelistågen sænkede sig over byen

Sport

Lokal bokser afvæbnede mand med kniv

Guldborgsund

Ansatte oplevede trusler og vold: Nu har sygehus vundet pris for bedste psykiske arbejdsmiljø

112

Bølge af indbrud i biler fortsætter

Annonce
Indland

Lægeformand: 1500 ekstra kolleger vil løse mangel i yderområder

Guldborgsund

Sagde ja til at afløse Lisbet Dahl: Pernille Schrøder fik fem dage til at lære en hel revy

Indland

Sundhedsaftale sikrer op til 25 nærhospitaler og mere almen praksis

Lolland

Beboer afværgede brand

Lolland

Kongelig sommerballet på havnekaj

Vejret

Efter to sommerdage trækker køligere luft ind over landet

Lolland

Så sin bil forlade indkørslen

Guldborgsund

20 år med hospitalsklovnen Karla: Hun gør en stor forskel

Annonce
Annonce