Annonce
Lolland

- JEG SER NOK MIG SELV SOM LIDT AF EN GOD, GAMMELDAGS PULVERHEKS

Under en healing mærker Anita Wiberg Lohse efter energier, der stiger op fra specielle steder på kroppen. Derefter renser hun op i de syv chakraer fra nederst på rygraden til toppen af hovedet og giver energi tilbage til kroppen. Foto: Jan Knudsen
Anita Wiberg Lohse kæmpede med de helbredsmæssige konsekvenser af et uheld med en radiobil, da en kegle med lys fra ærkeenglen Michael helede hende og åbnede for de gaver, hun altid har haft. Nu hjælper hun andre i klinikken "Healing by Anita Wiberg Lohse" i Maribo.

MARIBO: Anita Wiberg Lohses rolige fremtoning og stærke blik gennem brillerne vidner ikke ligefrem om, at her sidder en kvinde, der hører stemmer.

Men ikke desto mindre har Anita altid følt sig anderledes og frygtet, at hun var alvorligt syg - fordi det at høre stemmer ikke ligefrem plejer at være et sundhedstegn.

Men en serie begivenheder har nu bragt klarhed og vist Anita vejen ind i en helt ny fremtid, hvor hun kan gøre nytte af sine specielle evner.

Annonce

Harmonikasammenstød i radiobilerne

Anita Wiberg Lohse havde i mange år haft job i socialpsykiatrien i Lolland Kommune og elskede sit arbejde, hvor hun fik mulighed for at hjælpe andre. Men i 2018 ændrede en tur i radiobilerne alt.

- Jeg satte mig op i radiobilen med ungerne og blev så ramt både forfra og bagfra, så jeg pådrog mig en hjernerystelse og et piskesmæld. Jeg blev slået helt ud af kurs ... sat ud på et sidespor, og jeg kunne dårligt tage vare på mig selv og min familie. Jeg blev rigtig syg af det, fortæller hun.

Anita kunne ikke længere passe sit arbejde. Hun blev sygemeldt, dernæst fyret, kom i ressourceforløb og skulle så udredes til et fleksjob. Ganske langsomt fik hun det lidt bedre.

- Jeg gik fra at arbejde seks timer om ugen til stille og roligt at kunne klare cirka 15 timer om ugen, fortæller Anita.

Annonce

Ærkeengel på besøg

Det var den situation, Anita stod i, da hun fik muligheden for at deltage i et yoga-retreat på Inspirationscenter Maribo i barndomsbyen Hunseby.

- Jeg tænkte, at jeg skulle forkæle mig selv. Jeg havde brug for noget ro og for at fordybe mig, forklarer hun.

En morgen på retreatet gik Anita hen for at meditere lidt for sig selv. Og her skete der noget, der ændrede hendes liv.

- Der kom noget til mig, jeg ikke havde forventet. Der kom en lyskegle med et stærkt lys og pressede på mit bryst. Den blev bare ved. Der kom billeder med et kranie, der faldt ned i et hul, og nogle svanevinger, der lukkede sig rundt om mig, fortæller Anita om oplevelsen.

Der kom noget til mig, jeg ikke havde forventet. Der kom en lyskegle med et stærkt lys og pressede på mit bryst. Den blev bare ved.

Anita Wiberg Lohse, clairvoyant og healer

- Jeg kunne mærke, jeg skulle holde noget, der var enormt tungt. Mine arme begyndte at ryste, og jeg blev bange for, at jeg var ved at få en blodprop i hjertet. Det var den eneste rationelle forklaring på, hvad jeg oplevede.

Da oplevelsen aftog, åbnede Anita øjnene.

- Jeg sad og græd. Jeg vidste, jeg havde oplevet noget fuldstændigt vanvittigt rent åndeligt. Min yogainstruktør ser bare på mig og siger: "Ja, du har oplevet en helbredende velsignelse".

- Hun fortalte mig, at det var ærkeenglen Michael, der hjælper med at skære det fra, vi ikke skal bære rundt på længere. Han gik fra hende og over i mig. Og det var hans englevinger, der lukkede sig om mig ... ikke svanevinger, som jeg troede.

Annonce

Helbredt på ingen tid

Anita ved godt, hvordan det kan lyde, når hun genfortæller oplevelsen for andre. Men hun er overbevist om, at den har ændret hendes liv til det bedre.

- Det her handlede om, at nu skulle jeg have det godt. Det var så syret. Og de, der ikke har oplevet det eller forstår det, vil sige, at jeg må have taget stoffer, griner hun.

Hvad end det var, gjorde oplevelsen, at Anita gik fra at være syg og ressourcesvag til at være en kvinde fuld af livsgnist og styrke igen.

-  På ingen tid kom jeg op på 32 timer, hvor det havde taget mig et helt år at komme fra 6 til 15 timer, forklarer hun.

Annonce

Ånderne siger også nej

Anita arbejder i dag på Margrethecentret i Maribo. Men når hun ikke udøver omsorg her, har hun sin egen klinik "Healing by Anita Wiberg Lohse" i Maria Gade.

I klinikken taler Anita Lohse Wiberg med klienterne og får beskeder, der kan hjælpe dem med svære beslutninger i deres liv. Foto: Jan Knudsen

Her udøver Anita healing og har clairvoyance-sessions.

- I en session taler vi om temaer, klienten gerne vil have nogle svar i forhold til. Det kan være bolig, jobsituation, kærlighed eller fremtiden. Så får jeg nogle billeder ind, og nogle gange kan der komme afdøde pårørende på besøg med et budskab. Det kan man ikke selv vælge. Det vælger de selv.

- Man kan også få et "nej" til et spørgsmål. Ånderne kan give det svar, at man skal finde svaret i sig selv, forklarer hun.

Anita skal åbne op og vælge det til, hvis hun skal høre afdøde og se de beskeder, der kommer ind.

- Det er ikke sådan, at jeg går rundt på gangene, og så ser jeg de afdøde vandre rundt og har stemmer i hovedet konstant. Jeg lukker ned for det, ellers bliver jeg fuldstændig træt i mit hoved, siger hun.

Annonce

Kapitler i et tidligere liv

Anita healer også på briksen, hvor klienten kan få renset sine syv chakraer og få energi tilført kroppen. Det er også her, Anita kan gå på opdagelse i klientens forrige liv for at finde årsagen til problemerne.

- Jeg ser det som en stor, gammel bog, hvor jeg kan slå op og se et kapitel fra et tidligere liv. Noget af det, du slæber rundt på i dag, kan være noget, du har med fra et tidligere liv. Det kan være overspisning, eller at du tiltrækker de forkerte partnere igen og igen, forklarer Anita, der så kan reparere "baggagen".

For Anita udelukker det spirituelle ikke troen på Gud.

- Jeg er jo medlem af folkekirken, men dyrker ikke den kristne tro på den måde. Jeg har også altid haft en spirituel interesse og været nysgerrig på det. Men jeg har heller ikke dyrket det før, fortæller hun.

Annonce

Kan godt virke lidt hokuspokus

Anita har altid mærket, at noget var anderledes i hende. Og i forbindelse med hendes arbejde med skizofrene i socialpsykiatrien tidligere tænkte hun af og til på, om der var noget helt galt med hende.

- Da jeg var barn og ung, hørte jeg altid stemmer inde i mit hoved. Det var meget naturligt for mig, så jeg troede, det var noget, alle gjorde. Så da de skizofrene fortalte om de stemmer, de havde i hovedet, blev jeg nervøs for, om jeg selv var syg. Min vejleder beroligede mig med, at det var jeg altså ikke. Men hvad var jeg så?

Da jeg var barn og ung, hørte jeg altid stemmer inde i mit hoved. Det var meget naturligt for mig, så jeg troede, det var noget, alle gjorde.

Anita Wiberg Lohse, clairvoyant og healer

Svaret fik Anita fra sin svigermor.

- Hun sagde: "Tror du ikke, det er den åndelige verden, du kan tale med?". Det blev startskuddet, tror jeg, fortæller Anita, der herefter opsøgte den clairvoyante verden mere og mere.

Efter opholdet på yoga-retreatet blev interessen for det spirituelle for alvor vakt, og Anita endte med at uddanne sig som empatisk healer. Senere har hun også taget uddannelse som skyggecoach og livsdesigner. Foto: Jan Knudsen

Anita oplever ikke, at folk ser skævt til hende på grund af hendes job som alternativ behandler.

- Når folk skal være lidt sjove, kalder de mig en heks, og det kalder jeg mig da også selv. Jeg ser nok mig selv som en god gammeldags pulverheks. Jeg ved godt, det her kan virke lidt hokuspokus, så det er min måde at punktere det lidt på med lidt sjov. Men altså, folk må jo selv om, hvorvidt de har et problem med det eller ej - det er folks egen sag, hvad de tror på, siger hun med et skuldertræk.

Anita Wiberg Lohse kan opleves på den alternative messe i Maribo Hallerne til efteråret og er på Facebook og Instagram under "Healing by Anita Wiberg Lohse".

Annonce
Annonce
Lolland

DELTE MENINGER OM LOLLANDSK LÆGESKIFTE

Annonce
Alkohol

ÅRETS ALKOHOLKAMPAGNE: DERFOR SKAL DU BLÆSE DEM ET STYKKE

Annonce
Forsiden netop nu
112

NARKOBILIST DØMT - SLIPPER FOR YDERLIGERE FÆNGSEL

Lolland

FORENING PLAGET AF SERIEHÆRVÆRK

Guldborgsund

INTERNAT HAR BRUG FOR FLERE KATTEPLEJEFAMILIER

Lolland

BEDSTEMØDRE VIL HJÆLPE NÅR VERDEN GÅR I STÅ

Guldborgsund

DER RYGER MERE OVERSKUDSMAD I KURVEN END TIDLIGERE

Lolland

- JEG ER EN LILLE MAND, OG JEG VINDER IKKE

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE GIK NED I AARHUS

Sport

NYKØBING FC I GIGANTISK KOLLAPS

Lolland

- DET SKAL ABSOLUT BEVARES

Lolland

MINDER STOD I KØ TIL SKOLEJUBILÆUM

Lolland

SKØNT MED POP OP-BIBLIOTEK I BYMIDTEN

Lolland

KJØGES KEDEL VAR BLOT GENERALPRØVEN

Sport

GEPARDEN VENDER HJEM TIL RØDBY: TILBAGE, HVOR DET BEGYNDTE

Annonce
Anders And

MIDTJYLLAND SLOG LOLLAND-FALSTER I ANDERS AND-DYST

Skolelukning

BORGERFORENING KRITISERER FEJL OG MANGLER I SPAREFORSLAG

Lolland

CITY ROCK GENÅBNER SOM DINER OG VÆRTSHUS

Guldborgsund

KONKURS TRUER SPORTSCENTER: UDVALGSFORMAND TAGER FAT MED DET SAMME

Lolland

FLERE BENYTTER SIG AF SPROGSKOLE

112

KØRTE 113 KM/T I 60 KM-ZONE

Energikrise

SAKSKØBING SPORTSCENTER ER AKUT LUKNINGSTRUET

Guldborgsund

BRYDNING I VERDENSKLASSE

Annonce
Annonce