Annonce
Guldborgsund

Kato om Dølle: - Kunne ikke have valgt et mere tosset sted at starte

Kato. Pressefoto, arkivfoto
Musikeren tog hul på sin sommertour på Døllefjelde-Musse Markedet torsdag aften. Og han glædede sig til at komme i gang med koncerterne igen ovenpå coronaen.

DØLLEFJELDE: - Det er jo det første reelle show på min sommertour efter corona, så jeg har faktisk siddet og været lidt sentimental i bilen på vej herned, for det har jo været nogle mærkelige år for os alle sammen.  Jeg glæder mig bare til at komme i gang, og jeg tror ikke, at jeg kunne vælge et mere tosset sted end hernede på Dølle til at komme i gang - det har jeg jo prøvet et par gange før, så jeg glæder mig bare helt vildt.

Forventningens glæde var stor hos Kato, før han sent torsdag aften gik på scenen i Markedsteltet for at bidrage til åbningsfesten på årets Døllefjelde-Musse Marked.

I et interview med Radio SydhavsØerne fortalte han blandt andet om, hvordan han har arbejdet med musikken under corona-nedlukningen.

Annonce

Mere tid i studiet

- Lige pludselig var der jo meget mere tid til at være i studiet. Da coronaen kom startede den lidt en lavine i mit liv. For første gang i 12 år havde jeg tid til at trække vejret og mærke efter, og jeg har bare savnet at tage i studiet uden at have noget, jeg skulle lave og bare se, hvad der sker.

- Og det er der kommet en masse musik ud af, som er noget værre underligt, undergrunds-house-musik, som jeg udgav sidste år. Det var der heldigvis en masse forskellige pladeselskaber i udlandet, som syntes var spændende at udgive, så det har været helt vildt fedt at gå hele vejen tilbage og starte forfra - og så endnu mere sindssygt at sidde her nu ved det første sommershow efter coronaen og have udgivet en masse musik og have noget på vej lige om lidt, som jeg glæder mig til at teste af i aften.

- Så jo, coronaen har været træls og kedelig, men den har virkelig været god for mig i forhold til at få inspiration og få på plads, hvor jeg skal hen med min karriere - eller i hvert fald drømmer om at nå hen, fortalte Kato til Radio SydhavsØerne.

Annonce

- Bare ét ansigt, der smiler

Og han kan sagtens finde tilfredsstillelse i både at stå på en ølkasse foran fem mennesker eller på en af de helt store scener, når han optræder, forklarer han.

- Så længe, jeg bare kan se ét ansigt, der smiler op til mig, så er det den samme følelse, jeg får inden i mig. Selvfølgelig er det lidt voldsommere, hvis der er 35.000 mennesker, men jeg elsker begge ting. Og jeg har glædet mig lige så meget til at spille på Dølle, som jeg ville gøre, hvis det var på Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg.

- For mig handler det om, at publikum har det fedt. Har de det fedt, så har jeg det også fedt, fortæller Kato og tilføjer, at der kommer ny musik ud fra hans hånd om kort tid.

Annonce
Lolland

SORTERING AF SKRALD FRA APRIL 2023

Annonce
Annonce
Lolland

RESTAURANTER KONKURS

Lolland

SLUT MED HJEMMELAVET HAVREGRØD TIL ÆLDRE

Lolland

OPBAKNING TIL NY HAL

Lolland

REVY FÅR EN SIDSTE ØKONOMISK HÅNDSRÆKNING

Guldborgsund

BORGERMØDE BLIVER AFGØRENDE FOR KLIMA-Ø

Sport

NFH SMIDER BOMBE: SÆLGER STJERNESPILLER

Guldborgsund

RENÉ CHRISTENSEN ER BLEVET ANSAT

Erhverv

PÅ VEJ TIL LOLLAND OG FALSTER: NU ER DE KØBT AF SHELL FOR MILLIARD-BELØB

Indland

VINTERVEJR SENDER ENERGIPRISER PÅ HIMMELFLUGT I DECEMBER

112

EFTER UHELD: VEJ GENÅBNET

Lokal nyt

REGION SJÆLLAND UDVIDER UNDERSØGELSE AF BENAMPUTATIONER

Indland

3,7 FERIEMILLIARDER VENTER BARE PÅ AT BLIVE UDBETALT

Indland

S VIL STEMME IMOD EGET LOVFORSLAG OM BØRNETILSKUD TIL UDSATTE

Indland

BORGERE KAN IKKE FÅ LOV AT BETALE GÆLD: OMUBUDSMAND GÅR IND I SAGEN

Lolland

NAKSKOV SIKRET REVY IGEN NÆSTE SOMMER

Guldborgsund

HÅBER AT SLIPPE AF MED MILLIONGÆLD

Annonce
Lolland

SKOLE REJSTE PENGE TIL INFLATIONSRAMTE FORÆLDRE

112

225 TAGET I FARTKONTROLLER

Lolland

FLERE TONS FOR TUNG VAREBIL

112

VÆRTSHUS SOLGTE ALKOHOL TIL MINDREÅRIGE

Guldborgsund

BLINK, BLINK, SLUK: STRØMSVIGT VED JULETRÆS-TÆNDING

Lolland

LUFTFORURENING? KOMMUNE KUNNE IKKE LUGTE NOGET

Lolland

BYRÅDSMEDLEM SKIFTER PARTI OG GIVER S ABSOLUT FLERTAL

Annonce
Annonce