Annonce
Guldborgsund

Kato om Dølle: - Kunne ikke have valgt et mere tosset sted at starte

Kato. Pressefoto, arkivfoto
Musikeren tog hul på sin sommertour på Døllefjelde-Musse Markedet torsdag aften. Og han glædede sig til at komme i gang med koncerterne igen ovenpå coronaen.

DØLLEFJELDE: - Det er jo det første reelle show på min sommertour efter corona, så jeg har faktisk siddet og været lidt sentimental i bilen på vej herned, for det har jo været nogle mærkelige år for os alle sammen.  Jeg glæder mig bare til at komme i gang, og jeg tror ikke, at jeg kunne vælge et mere tosset sted end hernede på Dølle til at komme i gang - det har jeg jo prøvet et par gange før, så jeg glæder mig bare helt vildt.

Forventningens glæde var stor hos Kato, før han sent torsdag aften gik på scenen i Markedsteltet for at bidrage til åbningsfesten på årets Døllefjelde-Musse Marked.

I et interview med Radio SydhavsØerne fortalte han blandt andet om, hvordan han har arbejdet med musikken under corona-nedlukningen.

Annonce

Mere tid i studiet

- Lige pludselig var der jo meget mere tid til at være i studiet. Da coronaen kom startede den lidt en lavine i mit liv. For første gang i 12 år havde jeg tid til at trække vejret og mærke efter, og jeg har bare savnet at tage i studiet uden at have noget, jeg skulle lave og bare se, hvad der sker.

- Og det er der kommet en masse musik ud af, som er noget værre underligt, undergrunds-house-musik, som jeg udgav sidste år. Det var der heldigvis en masse forskellige pladeselskaber i udlandet, som syntes var spændende at udgive, så det har været helt vildt fedt at gå hele vejen tilbage og starte forfra - og så endnu mere sindssygt at sidde her nu ved det første sommershow efter coronaen og have udgivet en masse musik og have noget på vej lige om lidt, som jeg glæder mig til at teste af i aften.

- Så jo, coronaen har været træls og kedelig, men den har virkelig været god for mig i forhold til at få inspiration og få på plads, hvor jeg skal hen med min karriere - eller i hvert fald drømmer om at nå hen, fortalte Kato til Radio SydhavsØerne.

Annonce

- Bare ét ansigt, der smiler

Og han kan sagtens finde tilfredsstillelse i både at stå på en ølkasse foran fem mennesker eller på en af de helt store scener, når han optræder, forklarer han.

- Så længe, jeg bare kan se ét ansigt, der smiler op til mig, så er det den samme følelse, jeg får inden i mig. Selvfølgelig er det lidt voldsommere, hvis der er 35.000 mennesker, men jeg elsker begge ting. Og jeg har glædet mig lige så meget til at spille på Dølle, som jeg ville gøre, hvis det var på Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg.

- For mig handler det om, at publikum har det fedt. Har de det fedt, så har jeg det også fedt, fortæller Kato og tilføjer, at der kommer ny musik ud fra hans hånd om kort tid.

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Folketidende Podcast: De lokale hjælper ukrainerne, fordi de slet ikke kan lade være

Annonce
Guldborgsund

Indbrud i biler fra kommunen

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

Hel by skal have nye gadelamper

Erhverv

Øernes Revision overtager Revisionscentralen

Guldborgsund

Kommunale byggeprojekter udskydes: Vi følger prisudviklingen tæt

Lolland

Lollandske sportsforeninger oplever fortsat medlemsflugt

Lolland

Netværk føler sig sat udenfor døren

Guldborgsund

Boligselskab udskyder renoveringer for op mod 300 millioner kroner

112

Dyrt kikkertsigte stjålet

Femern

Inflationen kan presse Femern-projektet

Lolland

Kedelig stemning i landsby efter præstestrid

Maribo

Flormelistågen sænkede sig over byen

Sport

Lokal bokser afvæbnede mand med kniv

Guldborgsund

Ansatte oplevede trusler og vold: Nu har sygehus vundet pris for bedste psykiske arbejdsmiljø

112

Bølge af indbrud i biler fortsætter

Annonce
Indland

Lægeformand: 1500 ekstra kolleger vil løse mangel i yderområder

Guldborgsund

Sagde ja til at afløse Lisbet Dahl: Pernille Schrøder fik fem dage til at lære en hel revy

Indland

Sundhedsaftale sikrer op til 25 nærhospitaler og mere almen praksis

Lolland

Beboer afværgede brand

Lolland

Kongelig sommerballet på havnekaj

Vejret

Efter to sommerdage trækker køligere luft ind over landet

Lolland

Så sin bil forlade indkørslen

Guldborgsund

20 år med hospitalsklovnen Karla: Hun gør en stor forskel

Annonce
Annonce