Annonce
Guldborgsund

Kato om Dølle: - Kunne ikke have valgt et mere tosset sted at starte

Forventningens glæde var stor hos Kato, før han sent torsdag aften gik på scenen i Markedsteltet for at bidrage til åbningsfesten på årets Døllefjelde-Musse Marked. Pressefoto
Musikeren tog hul på sin sommertour på Døllefjelde-Musse Markedet torsdag aften. Og han glædede sig til at komme i gang med koncerterne igen ovenpå coronaen.

DØLLEFJELDE: - Det er jo det første reelle show på min sommertour efter corona, så jeg har faktisk siddet og været lidt sentimental i bilen på vej herned, for det har jo været nogle mærkelige år for os alle sammen.  Jeg glæder mig bare til at komme i gang, og jeg tror ikke, at jeg kunne vælge et mere tosset sted end hernede på Dølle til at komme i gang - det har jeg jo prøvet et par gange før, så jeg glæder mig bare helt vildt.

Forventningens glæde var stor hos Kato, før han sent torsdag aften gik på scenen i Markedsteltet for at bidrage til åbningsfesten på årets Døllefjelde-Musse Marked.

I et interview med Radio SydhavsØerne fortalte han blandt andet om, hvordan han har arbejdet med musikken under corona-nedlukningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mere tid i studiet

- Lige pludselig var der jo meget mere tid til at være i studiet. Da coronaen kom, startede den lidt en lavine i mit liv. For første gang i 12 år havde jeg tid til at trække vejret og mærke efter, og jeg har bare savnet at tage i studiet uden at have noget, jeg skulle lave og bare se, hvad der sker.

Lige pludselig var der jo meget mere tid til at være i studiet. Da coronaen kom, startede den lidt en lavine i mit liv.

- Og det er der kommet en masse musik ud af, som er noget værre underligt, undergrunds-house-musik, som jeg udgav sidste år. Det var der heldigvis en masse forskellige pladeselskaber i udlandet, som syntes var spændende at udgive, så det har været helt vildt fedt at gå hele vejen tilbage og starte forfra - og så endnu mere sindssygt at sidde her nu ved det første sommershow efter coronaen og have udgivet en masse musik og have noget på vej lige om lidt, som jeg glæder mig til at teste af i aften.

- Så jo, coronaen har været træls og kedelig, men den har virkelig været god for mig i forhold til at få inspiration og få på plads, hvor jeg skal hen med min karriere - eller i hvert fald drømmer om at nå hen, fortalte Kato til Radio SydhavsØerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Bare ét ansigt, der smiler

Og han kan sagtens finde tilfredsstillelse i både at stå på en ølkasse foran fem mennesker eller på en af de helt store scener, når han optræder, forklarer han.

- Så længe, jeg bare kan se ét ansigt, der smiler op til mig, så er det den samme følelse, jeg får inde i mig. Selvfølgelig er det lidt voldsommere, hvis der er 35.000 mennesker, men jeg elsker begge ting. Og jeg har glædet mig lige så meget til at spille på Dølle, som jeg ville gøre, hvis det var på Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg.

- For mig handler det om, at publikum har det fedt. Har de det fedt, så har jeg det også fedt, fortæller Kato og tilføjer, at der kommer ny musik ud fra hans hånd om kort tid.

  • Forventningens glæde var stor hos Kato, før han sent torsdag aften gik på scenen i Markedsteltet for at bidrage til åbningsfesten på årets Døllefjelde-Musse Marked. Pressefoto
Annonce
Lolland

Dølle nærmer sig: "Det brager derudaf"

Annonce
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Annonce
Annonce
112

105 taget i fartkontroller

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

112

Klip og bøder på Vestlolland