Annonce
Lalandia

VIL SÆLGE LALANDIA

Arkivfoto: Jan Knudsen
Parken Sport & Entertainment A/S vil undersøge mulighederne for helt eller delvist at sælge alle koncernens Lalandia-aktiviteter. Det gælder også feriecentret ved Rødbyhavn, som der allerede har været interesse for fra potentielle købere.

Feriecentret Lalandia ved Rødbyhavn kan være på vej til at blive solgt.

Centrets nuværende ejer, Parken Sport & Entertainment A/S - som også er selskabet bag fodboldklubben FC København - oplyser onsdag i en fondsbørsmeddelelse, at "Parken Sport & Entertainment vil undersøge mulighederne for helt eller delvist at sælge Lalandia fra".

Parkens bestyrelsesformand Allan Linneberg-Agerholm skriver i selskabsmeddelelsen, at mulighederne for et eventuelt frasalg af koncernens Lalandia-aktiviteter i den kommende tid vil blive afdækket i samarbejde med de rådgivere, som selskabet har udpeget til opgaven.

Annonce

Det eventuelle salg omfatter også Lalandia Billund A/S, Lalandia Søndervig A/S, som man ejer 75 procent af, Accomodation Services A/S og Lalandia Motala AB inklusive de tilhørende Aquadomes og centerfaciliteter

Det tilføjes dog også, at det ikke er sikkert, at frasalget vil blive gennemført.

Beslutningen om at undersøge mulighederne for et salg af feriecentrene er truffet i forlængelse af en allerede igangværende afsøgning af mulighederne for at sælge nogle af koncernens ejendomme - en afsøgning, der også omfatter stadion i Parken i København og de fire tilhørende kontortårne.

Lalandia-salgstankerne er ikke helt nye. Allerede i januar meddelte Parken Sport & Entertainment i en selskabsmeddelelse, at man overvejede at sælge de to aquadomes med tilhørende centerfaciliteter i Rødbyhavn og Billund, men man meddelte samtidig, at driftsaktiviteterne fortsat skulle forblive en del af Parken-koncernen. Men nu taler man altså om eventuelt at skille sig af med alle Lalandia-aktiviteterne.

Og det er faktisk på grund af konkret interesse fra potentielle købere efter den første meddelelse, at man nu åbner for et muligt salg af alle Lalandia-aktiviteterne, fortæller Allan Linneberg-Agerholm til Folketidende.

- De dialoger, vi har haft med interesserede parter har vist, at der vil være større interesse, hvis man kan købe ind på det hele. Og der har ikke manglet interesse. Faktisk har der vist sig større interesse, end vi først havde for øje, siger bestyrelsesformanden og tilføjer, at interessen kommer fra både Danmark og udlandet.

Allan Linneberg-Agerholm understreger dog, at man ikke er tvunget til at sælge, men man har valgt at undersøge mulighederne for et salg for at skabe mest mulig værdi for Parken Sport & Entertainments aktionærer.

Udover selve feriecentret med tilhørende aquadome omfatter Lalandia ved Rødbyhavn også 752 feriehuse. Centret har plads til 4.000 overnattende gæster.

Annonce
Annonce
Gasledning

200 LODSEJERE BERØRES AF GASLEDNINGEN

Annonce
Sammenhold

GNISTEN OG SAMMENHOLDET LEVER STADIG

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

- VI BLEV JO KASTET HOVEDKULDS UD I BESTYRELSESARBEJDET

Guldborgsund

HOS BRIAN BLOMSTRER DRØMMEN

Lolland

Milliondyr brand fortsætter endnu

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE SKUFFER HJEMME

Guldborgsund

SANGKRAFTCENTER ÅBNER

Lolland

NAKSKOV FJORDDAGE SKAL NYTÆNKES

112

STORT TYVERI FRA KÆLDER

112

UNGE MÆND DØMT FOR STRIBEVIS AF FORBRYDELSER

Guldborgsund

FÆNGSEL LAVER MAD UD AF HUSET

Kunst

VIGTIG UDSTILLING AF DEN LILLE STORE BILLEDHUGGER

112

BACON- OG PEPPERONI-TYV PÅ SPIL

Familie

NYT NETVÆRK FOR FAMILIER MANGLER EN MEGET VIGTIG ESSENS

112

33-ÅRIG DØMT FOR BEDRAGERI PÅ FACEBOOK

Annonce
Lolland

- DET ER ALVORLIGT

Kunst

KVINDELIG KUNSTNER MED HESTEKRÆFTER

112

PÅVIRKET KANLLERTKØRER PÅ NATLIG BRO-TUR

Fællesskab

STOR INTERESSE FOR SENIORBOFÆLLESSKAB

112

BRÆNDESTABEL VIL BRÆNDE HELE NATTEN

112

STORT TRÆPILLE-TYVERI FRA VILLA

Corona-virus

STIGENDE SMITTETAL

Lolland

ALPAKAER STAK AF

Annonce
Annonce