Annonce
Erhverv

Lokal iværksætter fik kæmpe investering

Iværksætter Louise Holm, SalesStyling, under præsentationen i DR-programmet "Løves Hule". Foto: Per Arnesen, DR2

Iværksætter hentede torsdag aften en investering på 1,4 millioner kroner i DR-programmet "Løvens Hule".

ERHVERV 1,4 millioner kroner. Så stor en investering kunne Louise Holm torsdag aften forlade det populære DR-program "Løvens Hule" med, da hun valgte at takke ja til at afgive 50 procent af sin virksomhed SalesStyling.

Investeringen kom fra investor og koncerndirektør i Freeway, Mia Wagner, og det var en vild oplevelse for den 32-årige iværksætter fra Nykøbing at deltage i programmet.

Hun har selv stiftet og bygget virksomheden SalesStyling op fra bunden i løbet af de sidste tre år. Virksomheden har specialiseret sig i at levere salgsstylinger, hvor et professionelt stylingteam indretter og fotostyler boligen, så den kan vise sig fra sin bedste side i salgsmaterialet og blive solgt hurtigere. Møblerne kan også lejes, så boligen er fremvisningsparat, og så kan man også få hjælp til indretning af sit hjem uden salg for øje.

- Det var virkelig nervepirrende at stå foran "Løverne" og en masse seere, men det betød også så meget for mig at få præsenteret SalesStyling. For det er så ærgerligt, at så mange kæmper med at få tomme huse solgt rundt omkring i landet. Tomme huse sælger bare ikke, siger stifter og direktør i SalesStyling, Louise Holm.

Den ihærdige iværksætter er ofte på landevejen, da hendes forretning strækker sig vidt omkring i Danmark. Men hun er født og opvokset på Falster og driver virksomheden fra sit hjem i Nykøbing.

- Det betyder meget for mig at repræsentere området. Jeg oplever, der er mange, der ikke kender Falster så godt. Så det betyder faktisk meget for mig få sat Falster på landkortet og at bryde den barriere og de fordomme, der kan være om vores dejlige egn, siger Louise Holm.

I programmet præsenterede Louise Holm en forventet omsætning i 2019 på 4,2 millioner kroner. Den forventning endte hun med at overgå, for virksomheden kom sidste år i mål med en omsætning på 4,6 millioner kroner.

Hun besøgte "Løvehulen" med målet om at få en sparringspartner på iværksætterrejsen.

Og hun vidste godt, hvem hun gik efter: Mia Wagner, der med Freeway-koncernen har stor erfaring med at videreudvikle iværksættervirksomheder. De har med store hjemmesider som blandt andet Dating.dk, Plusbog.dk og Lejebolig.dk skabt mange internetsuccesser.

- Freeway går virkelig ind og løfter de virksomheder, de investerer i, og det har jeg også allerede mærket. De lægger masser af kræfter og hjælper mig med så meget. Sammen har vi allerede nu løftet SalesStyling til et helt nyt niveau, siger Louise Holm.
Investor Mia Wagner ser store muligheder i virksomheden.

- Louise er en dygtig sælger og forretningsudvikler, og hun har med SalesStyling på meget kort tid skabt en virksomhed med et stærkt koncept og en meget flot bundlinje. Nu er hun en del af Freeway-familien, og vi kan sammen gøre SalesStyling kæmpestor, siger Mia Wagner.

Annonce
Annonce
112

Politi undersøger sag om voldtægtsforsøg

Annonce
Lokal nyt

UVIST HVORDAN AFGIFT RAMMER SUKKERFABRIKKER

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

STOR OPRYDNING GAV NYE HAVEEJERE

Udslip

30 blev evakueret efter udslip af ammoniak

Femern

FEMERN-KRITIKER: TRAFIKGRUNDLAGET ER KOLLAPSET

Guldborgsund

BYGGERI AF 36 ALMENE FAMILIEBOLIGER GODKENDT

Craft Days

GÅR NED I STØRRELSE FOR AT GÅ OP I KVALITET

Stafet for livet

MANGLER DELTAGERE

Landsstævne

ENDELIG TID TIL LANDSSTÆVNE IGEN

Lolland

Undsætnings-aktion efter drivende jolle

Lolland

VARMEVÆRK TABER ENDNU EN KLAGESAG

Guldborgsund

KATEDRALSKOLENS REKTOR STOPPER

UDSLIP

KEMIKALIEUDSLIP ER UNDER KONTROL

POLITIK

RENÉ CHRISTENSEN OM FANEFLUGT: JEG TROR IKKE, DET ER SLUT ENDNU

Lolland

REGIONSFORMAND: NYT LÆGEFIRMA VIL SKABE TRYGHED

Annonce
Lolland

KLAGENÆVN AFVISER SAG OM BIOGASANLÆG

112

"BANKMAND" FORSØGTE AT SNYDE ÆLDRE KVINDER

Student 2022

- JEG SVEDER FRA STEDER, JEG IKKE VIDSTE, JEG KUNNE SVEDE FRA

Student 2022

- GÅ UD OG INDSPIL JERES EGET LIV

Sport

CENTRUM FOR HORBELEV-DRAMA ØNSKER MERE RESPEKT FOR DOMMERE

112

NABOER REDDEDE STRÅTÆKT HUS

Student 2022

GYMNASIETS PYJAMAS-ÅRGANG FEJRET

Student 2022

- DET ENESTE JEG HAR I HOVEDET LIGE NU ER AT DRIKKE MIG HAMMERSTIV

Annonce
Annonce