Annonce
Guldborgsund

LOKALE INVESTORER SKYDER KAPITAL IND I ZEEKER

Rekrutteringsappen Zeeker får nu et boost, efter at fire lokale investorer har kastet penge ind i iværksættervirksomheden. Foto: Anders Knudsen
Iværksætterne bag den lokalt udviklede rekrutteringsplatform Zeeker håber med ny investering i ryggen at kunne udbrede appen yderligere.

NYKØBING: Ronni Steinfeldt og Morten Pyndt Dalgaard står bag appen Zeeker, som forbinder mestre og lærlinge og gør det mere simpelt for håndværkervirksomheder at finde arbejdskraft.

Sidste år vandt de to iværksættere Lolland-Falsters iværksætterpris, og nu tilføjes et nyt kapitel til den hurtigvoksende startup-virksomhed, som holder til i Business Lolland-Falsters iværksættermiljø på Slotsbryggen i Nykøbing.

Fire investorer har valgt at skyde kapital ind i virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er tale som Casper Schneidereit, der er lokal ildsjæl og erhvervsdrivende, og som blandt andet ejer en del udlejningsejendomme, Frederik Hansen fra HH Automobiler, Jes Jonigk fra Marius Mortensens Eftf. Og Henrik M. Christensen, direktør i byggefirmaet Skanlux.

Vil være lokale

Fælles for de fire lokale investorer, som har skudt i cirka en halv million kroner ind i Zeeker, er, at de alle er lokale.

- Lige fra starten har jeg gerne villet have, at det hele skulle laves lokalt. Vi har også fået henvendelser fra store virksomheder i København, men vi vil hellere tage en længere vej og udvikle appen sammen med lokale kræfter, siger Ronni Steinfeldt, som står bag idéen til Zeeker.

- Vores fokus er det, vi kan hernede. Vi er ikke bare udkantsdanmark, vi har et stærkt setup med kommunen og Business LF, og mange ressourcestærke mennesker hernede, som driver nogle sunde virksomheder og har nogle stærke netværk, fortsætter han.

Og netop fire af de mennesker har altså nu skudt penge ind i Zeeker.

- Vi ville gerne have investorer ind, som ikke kun kunne kaste kapital ind, men også en arbejdsindsats, netværk og viden, som kan løfte os op på næste niveau, siger Ronni Steinfeldt.

Iværksætterne bag Zeeker, Ronni Steinfeldt og Morten Pyndt Dalgaard, blev i 2021 belønnet med Lolland-Falsters iværksætterpris. Foto: Anders Knudsen
Artiklen fortsætter efter annoncen

En håndsrækning til unge

Skanlux har valgt at gå med, fordi Zeeker ifølge direktør Henrik M. Christensen er en brandgod idé.

- Idéen om at få unge mennesker ud på arbejdsmarkedet er hovedårsagen til, at vi er gået med. Og når det er to lokale drenge, der har fundet på det her, så synes jeg, vi havde en forpligtelse som håndværkervirksomhed til at bidrage positivt til at få flere lærlinge ud på arbejdsmarkedet. For os har det ikke noget at gøre med penge, det har noget at gøre med at hjælpe, siger Henrik M. Christensen.

Idéen om at få unge mennesker ud på arbejdsmarkedet er hovedårsagen til, at vi er gået med.

Henrik M. Christensen, direktør, Skanlux

Den nye investorgruppe har holdt de første møder.

- Vi har hver især forskellige kompetencer og er alle 100 procent enige om, at vi vil give den en skalle. Vi har en drøm om, at vi kan få Zeeker til at blive til noget stort, og at vi kan få en masse unge mennesker ind på appen. I dag er tendensen jo, at de unge mennesker sidder med telefonen eller iPaden meget af tiden, så hvis de med få klik kan oprette cv og jobansøgning, så tror jeg, vi er langt i forhold til at få fat på de unge mennesker, siger Henrik M. Christensen.

Han ser også frem til at udvikle samarbejdet med Celf og andre erhvervsskoler, så eleverne kan komme ud i den virkelige verden i virksomhedspraktik frem for skolepraktik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Behov for marketing

Der er mellem 4.000 og 5.000 lærlinge, ufaglærte og svende, som i dag benytter Zeeker. Derudover har Zeeker Facebook-gruppen Håndværkersiden.dk med 17.600 medlemmer, hvor der er opslag om ledige arbejdsopgaver for håndværkervirksomheder.

- Vi er ved at få de to systemer til at spille sammen, så man også i appen kan få opslag om opgaver, hvis man har et hul i kalenderen, fortæller Ronni Steinfeldt.

Ellers giver den indskudte kapital Zeeker mulighed for at accelerere forretningen yderligere ved at øge kendskabet til rekrutteringsappen i resten af Danmark.

- Vi har to lokale udviklere, som koder for os på appen, og så er der Morten og jeg og en marketingansvarlig på deltid. At blive landsdækkende kræver skarpere marketing og mere kapital, og det kan vi åbne mere op for det næste år med den kapital, der bliver skudt ind, siger Ronni Steinfeldt.

Derudover ønsker iværksætterne at udbrede Zeeker til andre brancher end byggebranchen.

- Vi vil gerne have detailbranchen med og trælastkæderne, men også logistik- og autobranchen, siger Ronni Steinfeldt.

  • zeeker
    Rekrutteringsappen Zeeker får nu et boost, efter at fire lokale investorer har kastet penge ind i iværksættervirksomheden. Foto: Anders Knudsen
  • zeeker2
    Iværksætterne bag Zeeker, Ronni Steinfeldt og Morten Pyndt Dalgaard, blev i 2021 belønnet med Lolland-Falsters iværksætterpris. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Maribo

Sygdomsforløb satte gang i butiksdrøm: Nu har han slået døren op

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Guldborgsund

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet