Annonce
Guldborgsund

LOKALE INVESTORER SKYDER KAPITAL IND I ZEEKER

Rekrutteringsappen Zeeker får nu et boost, efter at fire lokale investorer har kastet penge ind i iværksættervirksomheden. Foto: Anders Knudsen
Iværksætterne bag den lokalt udviklede rekrutteringsplatform Zeeker håber med ny investering i ryggen at kunne udbrede appen yderligere.

NYKØBING: Ronni Steinfeldt og Morten Pyndt Dalgaard står bag appen Zeeker, som forbinder mestre og lærlinge og gør det mere simpelt for håndværkervirksomheder at finde arbejdskraft.

Sidste år vandt de to iværksættere Lolland-Falsters iværksætterpris, og nu tilføjes et nyt kapitel til den hurtigvoksende startup-virksomhed, som holder til i Business Lolland-Falsters iværksættermiljø på Slotsbryggen i Nykøbing.

Fire investorer har valgt at skyde kapital ind i virksomheden.

Annonce

Der er tale som Casper Schneidereit, der er lokal ildsjæl og erhvervsdrivende, og som blandt andet ejer en del udlejningsejendomme, Frederik Hansen fra HH Automobiler, Jes Jonigk fra Marius Mortensens Eftf. Og Henrik M. Christensen, direktør i byggefirmaet Skanlux.

Vil være lokale

Fælles for de fire lokale investorer, som har skudt i cirka en halv million kroner ind i Zeeker, er, at de alle er lokale.

- Lige fra starten har jeg gerne villet have, at det hele skulle laves lokalt. Vi har også fået henvendelser fra store virksomheder i København, men vi vil hellere tage en længere vej og udvikle appen sammen med lokale kræfter, siger Ronni Steinfeldt, som står bag idéen til Zeeker.

- Vores fokus er det, vi kan hernede. Vi er ikke bare udkantsdanmark, vi har et stærkt setup med kommunen og Business LF, og mange ressourcestærke mennesker hernede, som driver nogle sunde virksomheder og har nogle stærke netværk, fortsætter han.

Og netop fire af de mennesker har altså nu skudt penge ind i Zeeker.

- Vi ville gerne have investorer ind, som ikke kun kunne kaste kapital ind, men også en arbejdsindsats, netværk og viden, som kan løfte os op på næste niveau, siger Ronni Steinfeldt.

Iværksætterne bag Zeeker, Ronni Steinfeldt og Morten Pyndt Dalgaard, blev i 2021 belønnet med Lolland-Falsters iværksætterpris. Foto: Anders Knudsen
Annonce

En håndsrækning til unge

Skanlux har valgt at gå med, fordi Zeeker ifølge direktør Henrik M. Christensen er en brandgod idé.

- Idéen om at få unge mennesker ud på arbejdsmarkedet er hovedårsagen til, at vi er gået med. Og når det er to lokale drenge, der har fundet på det her, så synes jeg, vi havde en forpligtelse som håndværkervirksomhed til at bidrage positivt til at få flere lærlinge ud på arbejdsmarkedet. For os har det ikke noget at gøre med penge, det har noget at gøre med at hjælpe, siger Henrik M. Christensen.

Idéen om at få unge mennesker ud på arbejdsmarkedet er hovedårsagen til, at vi er gået med.

Henrik M. Christensen, direktør, Skanlux

Den nye investorgruppe har holdt de første møder.

- Vi har hver især forskellige kompetencer og er alle 100 procent enige om, at vi vil give den en skalle. Vi har en drøm om, at vi kan få Zeeker til at blive til noget stort, og at vi kan få en masse unge mennesker ind på appen. I dag er tendensen jo, at de unge mennesker sidder med telefonen eller iPaden meget af tiden, så hvis de med få klik kan oprette cv og jobansøgning, så tror jeg, vi er langt i forhold til at få fat på de unge mennesker, siger Henrik M. Christensen.

Han ser også frem til at udvikle samarbejdet med Celf og andre erhvervsskoler, så eleverne kan komme ud i den virkelige verden i virksomhedspraktik frem for skolepraktik.

Annonce

Behov for marketing

Der er mellem 4.000 og 5.000 lærlinge, ufaglærte og svende, som i dag benytter Zeeker. Derudover har Zeeker Facebook-gruppen Håndværkersiden.dk med 17.600 medlemmer, hvor der er opslag om ledige arbejdsopgaver for håndværkervirksomheder.

- Vi er ved at få de to systemer til at spille sammen, så man også i appen kan få opslag om opgaver, hvis man har et hul i kalenderen, fortæller Ronni Steinfeldt.

Ellers giver den indskudte kapital Zeeker mulighed for at accelerere forretningen yderligere ved at øge kendskabet til rekrutteringsappen i resten af Danmark.

- Vi har to lokale udviklere, som koder for os på appen, og så er der Morten og jeg og en marketingansvarlig på deltid. At blive landsdækkende kræver skarpere marketing og mere kapital, og det kan vi åbne mere op for det næste år med den kapital, der bliver skudt ind, siger Ronni Steinfeldt.

Derudover ønsker iværksætterne at udbrede Zeeker til andre brancher end byggebranchen.

- Vi vil gerne have detailbranchen med og trælastkæderne, men også logistik- og autobranchen, siger Ronni Steinfeldt.

Annonce
Lolland

MASSER AF JULELYS OVER LOLLAND

Annonce
Annonce
112

BUS UNDERSØGT: ÉN KUFFERT VILLE INGEN KENDES VED

112

ÆGTEPAR OPSØGT OG FORSØGT AFPRESSET I DERES EGET HJEM

Guldborgsund

BLINK, BLINK, SLUK: STRØMSVIGT VED JULETRÆS-TÆNDING

Lolland

LUFTFORURENING? KOMMUNE KUNNE IKKE LUGTE NOGET

Lolland

BYRÅDSMEDLEM SKIFTER PARTI OG GIVER S ABSOLUT FLERTAL

Vejr

OVERGANGEN TIL DECEMBER BYDER IKKE PÅ RIGTIGT VINTERLIGT VEJR

Lolland

- JEG PRØVEDE AT RÅBE OP, MEN JEG BLEV KASTET RUNDT

Guldborgsund

HER KAN DU SNART HENTE SUSHI

Håndbold

USKARPE NFH TABTE TIL ODENSE

Juletid

DET ER STADIG MULIGT AT SKAFFE JULEANDEN

Guldborgsund

KRIG OG KLIMAKRISE ER EN DEL AF PRISBELØNNET LOLLIKS HVERDAG

Lolland

JULEHJÆLP: REKORD-DONATION TIL REKORDMANGE ANSØGERE

Guldborgsund

PRIVATSKOLE GODKENDT AF MINISTERIUM

Guldborgsund

AMBITIØS UDVIKLINGSPLAN ER KLAR FOR FÆRGEHAVN

Indland

OLIEPRISEN DYKKER IGEN - BENZINPRIS LIGGER OMKRING NYTÅRSNIVEAU

Erhverv

BUTIKKER FIK OVERRASKENDE TRAVLR PÅ BLACK FRIDAY

Annonce
Lolland

LOKAL FORFATTER BEGÅR LOLLANDSK FORBRYDERALBUM

Guldborgsund

UNDERBUKSER OG SUND SKEPSIS KAN BESKYTTE MOD IT-SVINDEL

Lolland

HVEM SKAL VÆRE ÅRETS Ø 2023?

Lolland

HVORDAN SER FREMTIDENS SKOLE UD?

Lolland

- UDVIKLINGEN SKAL KUNNE LØFTE NAKSKOV SOM ET STED AT BO OG BESØGE

Guldborgsund

FORENING HAR AMBITIONER FOR SÆRLIG MOTORSPORT

Guldborgsund

KOMMUNE GIVER LOV TIL NYT VANDVÆRK

Annonce
Annonce