Annonce
Lolland

Masser af indbrud i biler

Arkivfoto: Anders Knudsen

LOLLAND: Rækken af indbrud i person- og varebiler på Lolland fortsætter. På døgnrapporten mandag fra lokalpolitiet i Nakskov er der otte anmeldelser.

Mest omfattende blev tyveriet fra en Mercedes-Benz-lastbil tilhørende virksomheden Marius Pedersen. Lastbilen holdt på Brovejen i Maribo.

I tidsrummet fra torsdag eftermiddag til lørdag eftermiddag er der knust en siderude i førersiden, og fra førerkabinen stjålet op mod 30 forskellige kort, deriblandt tankkort, samt to ældre mobiltelefoner af mærket Samsung samt en Brobizz.

Annonce

Fra en VW Caddy tilhørende Lolland Kommune, der holdt ved Blomsterparken i Rødby, har der været forsøg på tyveri. Højre siderude er knust og handskerummet opbrudt i tidsrummet fra lørdag eftermiddag til søndag morgen.

Mere held havde tyvene i en Up, også tilhørende Lolland Kommune, der holdt i Bøgevænget i Holeby. Også der er der knust en rude og stjålet et tankkort. Det er sket fra lørdag formiddag til tidlig søndag morgen.

Fra en varebil, VW Transporter, der var parkeret i Søndergade i Nakskov i torsdags mellem klokken 13.30 og klokken 17.10 er der stjålet et adgangskort til Grønttorvet, et betalingskort til Circle K - der siden har været forsøgt anvendt - samt tøj af mærket Nü by staff: to kjoler, en nederdel, en skjorte og en top. Også i varebilen blev højre siderude knust for at komme ind.

Det gik også ud over en VW Transporter, der torsdag eftermiddag til lørdag eftermiddag holdt parkeret på Gyvelvej i Nakskov. Fra bilen er stjålet et benzinkort, efter at sideruden er knust.

Fra en Ford Transit, der holdt på Gasværksvej i Maribo, har der også været forsøg på tyveri.

Højre siderude er knust i perioden fra lørdag eftermiddag til mandag morgen, og hele kabinen er gennemrodet. Bilen tilhører Brødren Christensen, og der er endnu ikke overblik over, om der er taget noget fra den.

Et thansen-kort blev udbyttet i en Fia Ducato, der holdt på Svingelsvej i Nakskov fra lørdag formiddag til søndag middag. Igen er en siderude smadret for at komme ind. Bilen tilhører Lolland Kommune.

På Blæsenborg Allé i Maribo har en Up desuden været udsat for hærværk eller forsøg på indbrud. Bilen tilhører også Lolland Kommune, og igen er en rude knust.

Hos Nakskov Lokalpoliti siger politikommissær Joakhim Møss, at "politiet har gang i ting og sager" for at få stoppet indbrudsbølgen i biler og varebiler.

- Folk må meget gerne tænke over, hvor de opbevarer deres benzinkort og koderne til dem - og det skal helst ikke være i bilen. Hvis de stjålne kort er blevet brugt, må folk meget gerne ringe 114 og fortælle, hvor og hvornår det er sket. Det vil hjælpe os meget i opklaringen, tilføjer Joakhim Møss.

Annonce
Annonce
Biler

LÆNGERE VENTETID PÅ RESERVEDELE

Annonce
112

GULD- OG SØLVSMYKKER STJÅLET VED INDBRUD

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

ÆLDRE MÅ VENTE PÅ, AT HJEMMEHJÆLPERE BLIVER SAT FRI

112

NARKOPÅVIRKET BILIST PARKEREDE PÅ MOTORVEJEN

Sport

NFC-TRÆNER VENTER NYE SPILLERE INDEN VINDUET LUKKER

Lokal nyt

LOKALE UDVIKLINGSPROJEKTER FÅR MILLIONSTØTTE

Femern

UTILFREDSE FEMERN-ARBEJDERE BLOKERER INDGANG OG FORTSÆTTER STREJKE

Guldborgsund

RINGEDE 112 FLERE GANGE: KVINDE SIGTET FOR MISBRUG AF FARESIGNAL

112

TYV LAGDE SIN TELEFON TIL OPLADNING I BUTIK - ANHOLDT DA HAN KOM TILBAGE

Lokal nyt

STIGENDE FØDEVAREPRISER KOSTER FAMILIER 500 KRONER OM MÅNEDEN

112

ALT FOR STÆRKT PÅ MOTORVEJ

112

POLITI SÆTTER OVERVÅGNING OP

Motorsport

MIKKEL MAC BLEV ETTER

Hop i havet

HOPPEDE I HAVET FOR MILJØET

Saxkjøbing Avis

DEN ONDE MALER FIK EN MINDESTEN

Annonce
Veterantog

KULDEGYSNINGER PÅ DEN GODE MÅDE

Lolland

SÆLMA OG LUFFE FIK NAVN

Traktortræf

FLERE DELTAGERE OG TILSKUERE END FORVENET

112

TO EFTERSØGES I SAG OM KRÆNKELSE

Erhverv

NORDIC SUGAR ØGER OVERSKUDDET

Hylddalen

- VI HAR ARMENE OPPE, MEN PÅ EN LIDT SJOV MÅDE

Hylddalen

ROSA FORSØDEDE LØRDAGEN

112

TÅRNHØJ PROMILLE KOSTEDE BILEN

Annonce
Annonce