Midterhold pillede pynten af formsvage Aalborg Håndbold

Skanderborg Aarhus' målvogter Salah Boutaf havde en stor dag i sejren over Aalborg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbold har tabt tre kampe i træk efter sit 24-31-nederlag til Skanderborg Aarhus.

Aalborg Håndbold tabte lørdag sin tredje kamp i træk, da holdet hjemme blev nedkæmpet af midterholdet Skanderborg Aarhus. 31-24 vandt østjyderne.

Da GOG samtidigt slog bundholdet Mors-Thy 37-31 på hjemmebane, rykker GOG forbi Aalborg i toppen af Herreligaen.

GOG har nu 27 point mod Aalborgs 25 point efter 15 af 26 runder i grundspillet.

Med henholdsvis 16 redninger og 10 mål var især Skanderborg Aarhus' målvogter Salah Boutaf og playmaker Thomas Arnoldsen stærkt medvirkende til den store overraskelse.

Takket være sprællemand Boutaf og målmager Arnoldsen bragte Skanderborg Aarhus sig foran 4-0 efter fem minutter, og i resten af opgøret kom Aalborg aldrig tættere på end to måls forskel.

Stjernerne Mikkel Hansen og Aron Palmarsson misbrugte henholdsvis tre og fire forsøg for Aalborg, ligesom fløjspilleren Sebastian Barthold slet ikke fik scoret på sine fire forsøg.

Aalborg har inden for de seneste syv dage tabt til KIF Kolding, Nantes og altså Skanderborg Aarhus, inden holdet torsdag gæster Nantes i Champions League.

GOG havde også visse udfordringer i sit opgør. Mors-Thy fik således reduceret til 18-19 i anden halvlegs første angreb, inden fynboerne trak fra og opbyggede en føring på otte mål.

I slutfasen viste Mors-Thy igen tænder, men GOG hev en forholdsvis sikker sejr hjem. Nicolai Pedersen strålede med ni scoringer, heraf hele otte i første halvleg.

GOG har onsdag besøg af Paris Saint-Germain i Champions League.

• Herrehåndbold: Skanderborg Håndbold - Aalborg Håndbold

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt