NEDTUREN FORTSÆTTER FOR NYKØBING FC

Heller ikke udekampen mod Hillerød blev vendepunktet.

HILLERØD, FOLKETIDENDE: Det er efterhånden svært at finde bare et gram af optimisme, når det drejer sig om Nykøbing FC's rædselsstime i 1. division.

Lørdag eftermiddag blev der lagt endnu et dårligt resultat til stimen af elendige resultater, da oprykkerne fra Hillerød vandt 3-1 og isolerede Nykøbing FC helt i bunden af 1. division.

10 kampe uden sejr fortæller alt om at Nykøbing FC lige nu er det ringeste hold i 1. division.'

Allerede efter syv minutter gik det galt mod Hillerød, der kom alt for nemt igennem i gæsternes venstreside, hvor et indlæg fandt Asger Højmark-Jensen, der nemt kunne score til 1-0.

NFC rystede dog den indledende skuffelse af sig og fik fortjent udlignet omkring den halve time, da Milas Schwensen tog en dribletur og fra kanten af straffesparksfeltet tog han en chancen og sparkede bolden i mål tæt op af stolpen.

Målet satte gang i NFC, der i Emilio Simonsen havde manden der kunne dirke Hillerøds vaklende forsvar op, men afslutningerne havde ikke effekt, selvom chancerne var i den pæne ende af skalaen.

Halvlegsstillingen var 1-1 og kort efter pausen burde NFC have bragt sig foran for første gang i denne sæson, men Hillerød-keeper Jonas Dakir reddede sit mandskab i flere situationer.

'I stedet for en NFC-scoring var det hjemmeholdet, der igen bragte sig foran, da falstringernes venstreside igen blev overspillet og så kunne Lucas Bøje-Jensen efter en ripost gøre det til 2-1.

Det blev også 3-1 kort efter, da Milas Schwensen begik et unødigt straffespark på Lucas Bøje-Larsen som Berzan Kucukyildiz scorede sikkert på.

NFC forsøgte at slå tilbage, men det lykkedes aldrig at få bolden i kassen og dermed kunne "Bjørnene" konstatere endnu et skuffende nederlag til samlingen.

Læs mere om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.