Annonce
Guldborgsund

Nicklas fortsatte fornem Celf-stime ved DM i Skills

Der var guldglimmer i luften, da Nicklas Veber Stryhn mandag eftermiddag blev hyldet på Celf for sin flotte sejr ved weekendens DM i Skills. Foto: Ingrid Riis
Nicklas Veber Stryhn skrev sig i weekenden ind i historien som den femte elev fra Celf, der har prøvet at vinde DM i Skills.

NYKØBING: Der var bobler, kransekage, klapsalver, konfetti og et par taler, da en række elever og medarbejdere på Celfs afdeling på Kringelborg Allé mandag eftermiddag var samlet i kantinen for at fejre en af uddannelsesinstitutionens elever, der er ved at uddanne sig til tømrer.

Og som en af de sidste ankom manden, det hele handlede om - Nicklas Veber Stryhn fra Bjæverskov. I weekenden løb han med sejren i tømrer-kategorien ved DM i Skills i Høng-Hallen ved Kalundborg.

Han blev dermed den tredje tømrer-elev fra Celf, som i løbet af de senere år har vundet DM i Skills. Derudover har uddannelsesinstitutionen også haft to elever, som er løbet med titlen i elektriker-kategorien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og den nykårede vinder, som er i lære hos tømrer- og snedkervirksomheden Mester Madsen A/S i Bårse, var naturligt nok godt tilfreds med udfaldet af weekendens konkurrence.

- Fantastisk og dejligt

- Det var fantastisk og dejligt. Forhåbentlig kan det give mig en masse nyttig erfaring videre i livet. Det er blevet lidt en hobby for mig også, og så er det jo fedt at se, at det giver så meget pote, sagde Nicklas Veber Stryhn, som nyder at dedikere sig til tømrer-arbejdet.

Hans arbejdsgiver, tømrermester og indehaver Anders Madsen fra Mester Madsen, var også godt tilfreds - og kunne tilmed glæde sig over, at en af hans bygningssnedker-lærlige også vandt sin kategori ved DM i Skills.

- Det er fantastisk, men han har også kæmpet for det i flere år. Han har brugt meget tid på det, og skolen har også brugt meget tid og penge på det. Det er virkelig en god tømrerafdeling, de har hernede, lød roserne fra Anders Madsen mod Nicklas Veber Stryhn og Celf.

- Vi er endnu mere stolte af vores fag og virksomhed nu. Det betyder rigtigt meget markedsføringsmæssigt, tilføjede han.

Fra venstre mod højre ses indehaver Anders Madsen fra Mester Madsen A/S i Bårse, Nicklas Veber Stryhn, faglærer Michael Thage fra Celf og direktør Søren Vikkelsø, også fra Celf, ved det værk, som Nicklas skulle bygge og altså gjorde så godt, at han vandt DM i Skills. Foto: Ingrid Riis

De to vindere bliver i øvrigt fejret ved en reception på værkstedet i Bårse i morgen, onsdag. Det er første gang i Skills-historien, at samme firma har to vindere samme år.

Nicklas Veber Stryhns flotte sejr betyder også noget for Celf, forklarer faglærer Michael Thage, der i øvrigt også er landstræner for det danske tømrerlandshold.

- Det giver en vis respekt rundt i landet omkring os og det, vi går og laver. Vi har fået et kæmpe netværk ud af at være med i Skills - både indenfor byggeriet og på skolerne. Det betyder også, at der er nogle, som søger ned til os, fordi de har hørt godt om os, fortæller Michael Thage.

Nicklas Veber Stryhn er færdigudlært til september.

"Det giver en vis respekt rundt i landet omkring os og det, vi går og laver."

Michael Thage, faglærer, Celf
Kantinen på Celf var fyldt af medstuderende, medarbejdere og andre, som var med til at hylde Skills-vinderen. Foto: Ingrid Riis
  • Der var guldglimmer i luften, da Nicklas Veber Stryhn mandag eftermiddag blev hyldet på Celf for sin flotte sejr ved weekendens DM i Skills. Foto: Ingrid Riis
  • Fra venstre mod højre ses indehaver Anders Madsen fra Mester Madsen A/S i Bårse, Nicklas Veber Stryhn, faglærer Michael Thage fra Celf og direktør Søren Vikkelsø, også fra Celf, ved det værk, som Nicklas skulle bygge og altså gjorde så godt, at han vandt DM i Skills. Foto: Ingrid Riis
  • Kantinen på Celf var fyldt af medstuderende, medarbejdere og andre, som var med til at hylde Skills-vinderen. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Annonce
Annonce
Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

112

Bil i brand på motorvejen

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t