NUL-SEKS I SOMMERVARMEN

Listrup-keeper Nicolai Kørvel Rasmussen (grøn) havde en travl aften i pokalkampen mod Brønshøj, der sluttede 6-0 til de københavnske gæster. Foto: Ingrid Riis
Brønshøj besejrede Listrup med 6-0 i brølende varme.

NR. ØRSLEV: Selv om der nu kun er en rækkes forskel på de to hold, var der klasseforskel på banen, da Brønshøj var på besøg og tog en sikker sejr med retur i bussen. Måltavlen lyste med 0-6 efter 90 minutter, og selv om de kæmpede fra første minut var LUIF oppe mod overmagten. Brønshøj blev døbt ”Hvepsene” på grund af klubdragten og var tidligere fast inventar i de øvre række inden degraderingen til Danmarksserien.

LUIF er oprykkere til Sjællandsserien, og fik fra første sekund en klar indikation af, at københavnerne havde sigtet indstillet på næste runde, og i fantastisk sommervejr fik gæsterne en drømmestart.

Efter syv minutter var Nicolai Kørvel Rasmussen i LUIF-målet chanceløs, da opdækningen pludselig svigtede totalt, men det gjorde Mathias Veltz ikke og bragte hvepsene i front. Keeper Rasmussen var travlt beskæftiget fra første sekund og havde mange gode indgreb i en kamp, hvor han havde mere at lave end i samtlige LF-serie-kampe sidste sæson.

Landspokalturneringen, 1. runde, fodbold:

Listrup  – Brønshøj Boldklub: 0-6 (0-2)

Mål: 0-1 (7. min.) Mathias Veltz. 0-2 (28. min.) Jeppe Orbe. 0-3 (51. min.) Rasmus Suhr Petersen (straffespark). 0-4 (57. min.) Otto Dupont. 0-5 (59. min.) Rasmus Suhr Petersen. 0-6 (75. min.) Mads Hashiba Jensen.

Ingen advarsler.

Dommer: Mike Czuba, Maribo – god.

Tilskuere: 135 på LUIF Park.

Brønshøj holdt tempoet højt trods hedebølgen, og efter 28 minuter blev det 2-0 ved Jeppe Orbe, og det lignede 3-0, da Christian Sylow Madsen begik straffespark. Nicolai Kørvel Rasmussen i LUIF-målet havde dog let ved at parere det svage skud fra Mathias Velts, og 0-2 ved pausen var ingen katastrofe.

Gæsterne satte dog trumf på efter pausen og kom foran 3-0 ved Rasmus Suhr Rasmussen på et straffespark, og så var kræfterne så småt ved at slippe op hos fighterne fra LUIF.

Det blev 4-0 og 5-0 på to hurtige scoringer ved Otto Dupont og Rasmus Suhr Petersen, inden Mads Hashiba Jensen lukkede og slukkede med målet til 6-0, mens en sort kat luskede ind bag hegnet bag keeper Nicolai Kørvel Rasmussens mål. Den sorte kat skal dog ikke have skyld for nederlaget, men den er nok ikke velkommen til næste hjemmekamp lørdag den 13. august mod Køge Nord.

- Vi var godt klar over, at det var en stor opgave, men vi blev ved med at fighte mod et stærkere mandskab, selv om det forventede nederlag ikke kunne undgås. Da det blev til 3-0, var der ikke mere at komme efter for os, selv om Nicolai Kørvel Rasmussen viste topform, ligesom Rasmus Bergmann og Simon Spang Nielsen sled som heste. Generelt er jeg meget tilfreds med indsatsen trods nederlaget, sluttede cheftræner Morten ”Molle” Christensen, LUIF.