Annonce
Guldborgsund

Nye sponsoraftaler skal også gavne børn og unge

Nykøbing Falster Travbane modtager 75.000 kroner i et sponsorat fra Guldborgsund Kommune. Penge, der skal bruges i et samspil mellem elite- og breddeidræt. Billedet her er taget under et besøg af garderhusarforeningen. Foto: Ingrid Riis/arkiv

Atleter og idrætslivet skal tage et socialt ansvar gennem sporten og engagere kommunens børn og unge til at dyrke sport.

GULDBORGSUND Bueskytten Stephan Hansen, bryderen Turpal Bisultanov og mange andre skal i det kommende år introducere børn og unge fra hele Guldborgsund Kommune til deres sportsgrene og til foreningslivet.

Kommunens økonomiudvalg godkendte på sit møde mandag tre nye sponsoraftaler med Stephan Hansen, Brydeklubben Thor og Nykøbing F. Travbane.

I år lægges der ekstra vægt på det sociale engagement i sponsoraftalerne. Blandt andet er der i aftalen med Brydeklubben Thor et særligt fokus på oplevelser for børn og unge.

Det betyder blandt andet, at klubbens nuværende tilbud om træningsaktiviteter for alle skoler, SFO'er og daginstitutioner under det, der hedder Åben Skole, udvides til at omfatte 2.000-2.500 børn og unge i Guldborgsund i løbet af det kommende år.

Også bueskytten Stephan Hansen skal lave forløb under Åben Skole.

Borgmester Simon Hansen, som også er formand for økonomiudvalget, er glad for det gode samspil mellem bredde- og eliteidrætten i Guldborgsund.

- Vi har et stærkt foreningsliv i Guldborgsund, som også er i stand til at frembringe meget store talenter, der hører til i verdenseliten. Med sponsoraftalerne støtter vi vores største talenter samtidig med, at vores børn og unge får præsenteret sport og idræt på et højt niveau. Desuden er der et særligt fokus på de lidt mere udsatte grupper, som også skal have adgang til fællesskabet i foreningerne. Det sociale ansvar er meget vigtigt, og det er vores sportsstjerner og store foreninger med til at løfte, siger Simon Hansen i en pressemeddelelse.

Formålet med sponsoraftalerne er også at anerkende og støtte lokale atleter og den lokale idræt, der rækker ud over både kommunens og Danmarks grænser.

Både bueskytte Stephan Hansen og Brydeklubben Thor er førende indenfor hver deres felt og har flere nationale og internationale sejre og trofæer med sig.

Travbanen markerer sig også fortsat som en væsentlig faktor i dansk hestesport og trækker hvert år nogle af landets dygtigste travheste og flere tusinde tilskuere til, når eksempelvis Harald Lunds Mindeløb afvikles i juli måned.

For Brydeklubben Thor betyder samarbejdet med kommunen meget. For selvom klubben har fokus på eliten og ambitioner om OL- og VM-medaljer, så er breddearbejdet et vigtigt fundament for klubben, siger Patrick Hyllegaard, der er brydeklubbens formand.

- Det betyder meget for os, at vi har et tæt samarbejde med Guldborgsund Kommune, for på den måde kan vi komme meget bredere ud med vores aktiviteter, og vi kan komme i kontakt med børn og unge, som vi normalt ikke ser i klubben. Brydeklubben Thor er lig med mangfoldighed, og derfor betyder blandt andet skolesamarbejdet meget for os, siger Patrick Hyllegaard.

Sponsoraftalen med Stephan Hansen er på 50.000 kroner. Aftalen med Brydeklubben Thor er på 125.000 kroner, mens aftalen med Nykøbing Falster Travbane er på 75.000 kroner. Alle tre aftaler er indgået for 2022.

Annonce
Annonce
Vejr

HEDEBØLGE PÅ VEJ: DAGTEMPERATURER OVER 25 GRADER EN HEL UGE FREM

Annonce
Guldborgsund

FORMAND FOR HANDICAPRÅD: HAR IKKE HØRT NOGEN RÅBE OP OM UNØDVENDIGE AMPUTATIONER

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

NYKØBING FC TRAK SUPERLIGAMANDSKAB I POKALEN

112

NATLIGT INDBRUD HOS KØBMAND: POLITIET EFTERLYSER VIDNER

Landbrug

STOR TILFREDSHED MED HØSTEN: - DET SER RIGTIG GODT UD

112

RØG FRA GARAGE-BRAND SPREDTE SIG TIL HUS

Guldborgsund

OPGAVE I UDBUD: HVEM SKAL LEVERE MAD OG DRIKKE TIL STUDERENDE?

112

TRE NARKOBILISTER STOPPET

112

FULD BILIST RAMTE AUTOVÆRNET

Lolland

RØDBY VÆRT FOR DM I GOKART - OG FORUDE VENTER EM

Guldborgsund

HEMMELIGT PROJEKT OM KUNST TIL SYDSPIDSEN

Guldborgsund

BØRNETALLET STIGER: PAVILLONER SKAL SKABE MERE PLADS I BØRNEHUS

Sport

KAMP MOD JURASTUDERENDE KAN FÅ JURIDISK EFTERSPIL

Lolland

FØRSTE SKOLEDAG: - VI ER KOMMET TIL MARIBO FOR BØRNENES SKYLD

Guldborgsund

FORMAND FOR BYLAV: - ET SKRÅPLAN AT LADE BYGNINGER FORFALDE, SÅ DE KAN RIVES NED

Annonce
Lolland

FORÆLDRE TIL MULTIHANDICAPPET PIGE: KOMMUNEN STRAFFER OS FOR AT VÆRE KRITISKE

Lolland

BRAGENDE SUCCES: OPERAFESTIVAL VENDER TILBAGE

Vejr

SOMMERVEJRET FORTSÆTTER: OP TIL 29 GRADER PÅ LOLLAND I WEEKENDEN

Sundhed og sygehus

REGION SJÆLLAND LAVER HANDLEPLAN: SKAL FOREBYGGE AMPUTATIONER

112

KVINDE RAMT AF BIL I FODGÆNGERFELT

112

TUK-TUK OG BIL I SAMMENSTØD - MAND KØRT PÅ SYGEHUSET

Guldborgsund

SE BILLEDERNE: BAKKESANGERINDER DANSEDE, STRUTTEDE OG GJORDE KINDERNE RØDE

112

BRÆNDENDE STJÅLET BIL SPÆRREDE VEJ - TO YNGRE MÆND SET LØBE VÆK

Annonce
Annonce