Annonce
Sport

Polsk fighter gør Meng klar

Selv om det går vildt for sig til de eksplosive sparringspas, er der intet andet end respekt mellem de to boksere. Foto: Sebastian Svensson
Forud for Oliver Mengs titelkamp 21. april har den unge falstring besøg af ny sparringspartner, Tomasz "Joker" Nowicki, der har udfordret boksehåbet på en helt ny måde.

VÅBENSTED: Der er ikke meget "træning" over det, når Oliver Meng sparrer med polske Tomasz Nowicki. Det minder nemlig mere om den ægte vare - en professionel kamp, hvor begge parter har alt at vinde og intet at tabe.

Det er med andre ord en rigtig kriger, Team Meng har fået til bokseklubben i Våbensted i forbindelse med falstringens kamp om et junior-verdensmesterskab om lidt under tre uger. Og det er helt perfekt, hvis man spørger den unge boksers far og træner, Morten Meng.

- Han er kommet med lige præcis den hårdhed, vi har manglet, og så er han kommet for at levere varen. Det har han gjort til UG, siger Morten Meng.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det unge boksehåb fra Falster kunne heller ikke være mere enig, især når man tager hans modstander fra USA, Eslih Owusu i betragtning.

- Eslih er stærk, og så slår han virkelig hårdt. Derudover er han højrefodsbokser, og derfor er Tomasz den perfekte sparringspartner at forberede mig med. Han er dog langt mere aggressiv, siger Oliver Meng.

Støbt af de polske gader

Det er en sparringspartner af usædvanligt høj kvalitet i Tomasz Nowicki, der står ubesejret med 12 sejre i professionel boksning, og han er derudover rangeret som nr. 78 på bokse-databasen BoxRec. Men han har ikke været i '"gamet" i lang tid og en af de første ting, han sagde, da de hentede ham var, at han "kun" havde fem års erfaring med boksning, men han havde kæmpet hele sit liv på gaden i Oborniki Wielkopolskie nær Poznan.

I sparringerne giver han Oliver kamp til stregen hver gang, men falstringen ser også uhyre skarp ud og kæmper ild med ild på en måde, man ikke har set ham gøre før.

Det er en slagkraftig polsk herre, der går til stålet- og det er den perfekte forberedelse til kampen mod Eslih Owusu, ifølge Team Meng. Foto: Sebastian Svensson

- Han er en rigtig kriger, det kan man mærke, siger Oliver Meng.

Han er en rigtig kriger, det kan man mærke.

Oliver Meng om sin sparringspartner Tomasz Nowicki

Den polske bokser har heller intet andet end rosende ord tilovers for Oliver og den dynamit, de sammen skaber i ringen under sparringen.

- Oliver er den bedste boksemodstander, jeg har mødt indtil videre i min karriere. Han slår hårdt og præcist, og jeg ønsker ham alt de bedste i hans fremtidige kampe, siger Tomasz Nowicki.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere kort på hånden

Havde det ikke været for Nowickis hjælp, er Team Meng heller ikke sikker på, at de havde sagt ja til at møde Eslih Owusu. At tage en mesterskabskamp efter en så lang og verdensomspændende pause i bokseverden er i den grad at springe ud i den dybe ende, men efter Tomasz Nowicki er kommet til Våbensted, har far og søn vurderet, at  forberedelserne kunne leve op til den store aften d. 21.

- Eslih og Tomasz er selvfølgelig ikke ens på alle måder, men alle kampe i boksning er uforudsigelige, og derfor handler det mere om, at jeg skal være klar til at vende alt på hovedet inde i den ring. Med Tomasz' stil giver det mig endnu flere værktøjer at arbejde med, siger Oliver Meng.



  • Selv om det går vildt for sig til de eksplosive sparringspas, er der intet andet end respekt mellem de to boksere. Foto: Sebastian Svensson
  • Det er en slagkraftig polsk herre, der går til stålet- og det er den perfekte forberedelse til kampen mod Eslih Owusu, ifølge Team Meng. Foto: Sebastian Svensson
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Annonce
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Annonce
Annonce
112

105 taget i fartkontroller

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

112

Klip og bøder på Vestlolland