Annonce
Erhverv

Pricerunner solgt i kæmpehandel

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Prissammenligningstjenesten med dansk hovedkvarter i Nykøbing er blevet solgt til en svensk finansinstitution. Lokal direktør er begejstret.

Online-pris- og produkt-sammenligningstjenesten Pricerunner, der har dansk hovedkvarter i Nykøbing, er blevet solgt. Køberen er den svenske finansinstitution Klarna, meddeler både Klarna og Pricerunner i pressemeddelelser, og tirsdag formiddag bliver medarbejderne på kontoret i Nykøbing orienteret om salget.

Ifølge Folketidendes oplysninger skulle der være tale om en handel i omegnen af ikke mindre end syv milliarder danske kroner.

På kontoret i Nykøbing sidder Martin Andersen, som i sin tid var manden bag prissammenligningstjenesten og i dag er direktør for Pricerunner i Danmark.
Han kan ikke bekræfte oplysningerne om salgsprisen, men han lægger ikke skjul på, at han er glad for salget.

- Det er en fantastisk nyhed. Pricerunner har jo knoklet i rigtigt mange år, specielt i Nykøbing, på at nå dertil, hvor vi er i dag. Nu glæder vi os til den nye rejse med Klarna, som giver os helt uanede muligheder fremover.

- Klarna er en kæmpe virksomhed med omkring 5.000 ansatte og kontorer i både Europa og USA. Det giver Pricerunner mulighed for at ekspandere yderligere, siger Martin Andersen.

Han understreger også, at salget ikke betyder et farvel til Nykøbing.
- Vi vil fortsat have dansk hovedkvarter i Nykøbing, og Nykøbing kommer til at spille en meget stor rolle fremover. Jeg fortsætter også og glæder mig meget til den nye rejse. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre nye ejer, siger han.

- Pricerunner har opbygget den nok bedste teknologi indenfor prissammenligning, og det er klart, at det er interessant for andre, tilføjer han.

Det er ikke første gang, at Pricerunner bliver solgt. Det skete blandt andet i 2016, hvor IAC Search and Media solgte til det svenskbaserede NS Interessenter. Tidligere har også amerikanske ValueClick været ejer af Pricerunner.

For blot en måneds tid siden opkøbte Pricerunner selv en anden virksomhed. Det var den norske Prisguiden, som altså dermed også går med i handlen.

I forbindelse med salget har Pricerunner også fået ny direktør. Det er svenske Mikael Lindahl, som i forvejen har været ansat hos virksomheden de seneste fem år.

Han er desuden næstformand i den svenske organisation Hållbar E-handel, som arbejder for mere bæredygtig digital handel, og han sidder i bestyrelsen for Froda og PS Auction. Han er 34 år og bor udenfor Stockholm med sin familie.

- Det arbejde, vi har lagt i udviklingen af PriceRunner de seneste år, har givet os et perfekt udgangspunkt for hastig vækst. Nu er det tid til at sætte farten op endnu mere og guide resten af verden til de rette produkter og rigtigt gode tilbud. Der er et globalt behov, og vores ambitioner er store, siger Mikael Lindahl i en pressemeddelelse.

Pricerunners bestyrelsesformand Paul Fischbein lægger også vægt på de internationale muligheder.

- PriceRunner er klar til at trykke speederen i bund internationalt. Produktet, teamet og platformen – alle områder har den nødvendige kapacitet og er velforberedte for at starte en ny, spændende rejse.

- Vi har et godt kendskab til Mikael Lindahl fra hans fem år hos PriceRunner, og vi er sikre på, at hans lederskab, erfaring og fokus på vækst er helt perfekt, når PriceRunner sætter ambitionerne endnu højere, siger Paul Fischbein i pressemeddelelsen fra Pricerunner.

Annonce
Annonce
Gågadefest

SOLEN FIK DET TIL AT SKÆPPE I GÅGADEKASSERNE

Annonce
Natur

ATTRAKTIVT FRITIDSOMRÅDE PÅ VEJ

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

SKALDYRSPARTY MED TYK IRONI

Pilotstrejke

Lokalt par strandede i lufthavnen under SAS-strejke

Fugleskydning

SØNDAGSJAGT PÅ FEM TRÆFUGLE

112

SIGTET EFTER BRAND

Lolland

PØLSESNAK OM KRYDDERIER OG MEDISTER

Lotto

LOKAL LOTTOMILLINÆR

Badevand

TARMBAKTERIER I VANDET VED BADEANSTALT

Strejke

SAS: PILOTSTREJKE RAMMER OMTRENT 30.000 REJSENDE PER DAG

Lolland

HUN HAR VÆRET DØD I 200 ÅR - ALLIGEVEL FORTJENER HUN LIGTOG GENNEM SKOVEN

Beach Walk

FORBEREDELSERNE I FULD GANG

Field's

LOKAL MOR OG DATTER MIDT I SKUDDRAMA I FIELD'S

Filed's

BIOGRAFER HOLDER LUKKET GRUNDET SKYDERI I FIELD'S

112

BLEV VÆKKET AF BRANDALARM

Annonce
Field´s

DE TRE DRÆBTE I FIELD'S ER TO 17-ÅRIGE OG EN 47-ÅRIG

Vejr

KØLIGT SOMMERVEJR VIL DOMINERE DEN KOMMENDE UGE

Field's

DET VED VI OM SKYDERIET I FIELD'S

Field's

FIELD'S HOLDER LUKKET I MINDST EN UGE EFTER SKYDERI

landsstævne

STORSLÅET OG EFFEKTFULDT FARVEORGIE FRA EFTERSKOLERNE

landsstævne

EFTERSKOLEELEVER BEGEJSTREDE OVER OPLEVELSEN

Guldborgsund

KÆMPEBJØRNEKLO HAR VOKSET SIG STÆRK I TI ÅR MED BESPARELSE

Lokal nyt

En 22-årig dansk mand er anholdt efter skyderi i Fields

Annonce
Annonce