Annonce
Erhverv

Provi foretager rokade

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Provi Management ApS har foretaget en rokade i ledelsen, og den strategiske ledelse består nu af fra venstre økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein, driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, administrerende direktør Therese Stein Brorsen og bureaudirektør Thomas Kauffmann Lund. Foto: Provi

Konsulent- og rådgivningsfirmaet Provi har som led i et glidende generationsskifte byttet rundt på kasketterne

Den familieejede konsulent- og rådgivningsvirksomhed Provi har foretaget justeringer i ledelsen som følge af et glidende generationsskifte, som blev påbegyndt for seks år siden.

Der er derfor byttet lidt rundt på kasketterne og i den strategiske ledelse hos Provi, som har afdelinger i Nykøbing, Nakskov og Vordingborg.

Uffe Stein fratræder som administrerende direktør i Provi Management ApS og erstatter Therese Stein Brorsen som bestyrelsesformand. Hun overtager i stedet direktørposten.

I reklamebureauet kommer der ligeledes til at ske ændringer i strukturen, da Therese Stein Brorsen fratræder posten som bureaudirektør og overdrager den til Thomas Kauffmann Lund.

Økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein og driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, fortsætter uændret i samme stilling og er en del af den strategiske ledelse sammen med Therese Stein Brorsen og Thomas Kauffmann Lund.

Uffe Stein bliver

- Alt er sket som led i det glidende generationsskifte. Men det er vigtigt at fortælle, at Uffe stadig er her, og at han bliver, der er ikke sat slutdato på, hvornår han stopper, fortæller Therese Stein Brorsen.

Provi har 24 ansatte, som arbejder med karriererådgivning, virksomhedsrådgivning og reklamebureau.

På området for karriererådgivning er Provi underleverandør til Guldborgsund, Lolland og Vordingborg Kommune, hvor virksomheden hjælper ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

I Guldborgsund Kommune arbejder Provi også meget med iværksætteri og rådgiver ledige, der gerne vil starte egen virksomhed.

Annonce

Travlhed i reklamebureau

Reklamebureauet arbejder med udvikling af hjemmesider og webshops, video og online marketing. Og særligt reklamebureauet har haft meget travlt under nedlukningerne på grund af Covid-19.

- Vi har haft travlt i reklamebureauet, fordi mange virksomheder fandt ud af, at de manglede en online tilstedeværelse, når kunderne ikke måtte komme ude i butikkerne. Der har vi blandt andet arbejdet sammen med Vores Nykøbing. Vi har blandt andet lavet en julegaveshop til dem, som har kørt to år nu, fortæller Therese Stein Brorsen.

Til gengæld har beskæftigelsesindsatsen også været lukket ned i perioder grundet corona-pandemien, hvilket har påvirket rådgivningen af ledige.

- På beskæftigelsesområdet har det været begrænset, hvad vi måtte, fordi det lovgivningsmæssigt har været lukket ned, og alligevel har vi haft nogle forpligtelser, vi skulle overholde, og det har vi gjort. Vi sendte få folk hjem i den første nedlukning, men ikke i anden runde. Der holdt vi vores kolleger på arbejdspladsen, siger den nytiltrådte direktør.

Annonce

Flere kasketter skifter

Provi består også af ejendomsselskabet Provi Property ApS. Her overdrager Uffe Stein posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein. Uffe Stein overtager i stedet posten som bestyrelsesformand fra Therese Stein Brorsen.

I det bagvedliggende holdingselskab Provi Holding ApS overdrager Uffe Stein også posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein, mens Therese Stein Brorsen fratræder posten som bestyrelsesformand og overdrager den til Uffe Stein.

Annonce
Annonce
Femern

KÆMPESTEN PÅ OMKRING 60 TONS FUNDET VED UDGRAVNINGEN TIL FEMERNTUNNEL

Annonce
112

FULD SEJLER ANHOLDT - SEJLEDE IND FORAN ANDRE

Annonce
Forsiden netop nu
Lokal nyt

REFA MSK PÅ ANKLAGEBÆNKEN

112

HUND DØD EFTER OVERFALD

Nordlys

DET SMUKKESTE NORDLYS OVER SYDHAVSØERNE

Lolland

KOSTER 4,2 MILLIONER KRONER AT FLYTTE TO FORENINGER

Vejr

ENDELIG EN GOD OMGANG REGN

Guldborgsund

- DET HAR FAKTISK VÆRET OVERVÆLDENDE

Guldborgsund

BYLAUG FIK OPBAKNING TIL AT RÆKKE UD TIL GRØNNE INVESTORER

Guldborgsund

PIPHANSENS DYR SKAL HAVE NYE HJEM

Guldborgsund

LUKNING AF GÅGADE UDFORDRER TAXIER MED GANGBESVÆREDE KUNDER

112

BUSPASSAGER MED ULOVLIG KNIV

sport

EFTER VERBAL KRIG: MARK O. MADSEN HAR FÅET MODSTANDER OG DATO

Lolland

MARIBO DUFTER AF MIDDELHAVET: - DET GIVER LIGE BYEN ET PIFT

Politik

FORETRÆKKER VALG INDEN NYT FOLKETINGSÅR

Annonce
Erhverv

LOLLANDS BANK FORNUFTIGT GENNEM FØRSTE HALVÅR

Lolland

KOMMUNE IMPORTERER ARBEJDSKRAFT TIL ÆLDREPLEJEN

Politik

INGEN KANDIDATER SYD FOR NÆSTVED

Sport

UBESEJRET BOKSER OG DEBUTANT MELDES KLAR

Lolland

BEBOERE DROPPER KAMPEN FOR AT FÅ PRÆST TILBAGE

112

STJÅLET BIL STANDSET - TRE SIGTET FOR TYVERI

Guldborgsund

DEBAT OM 48 METER HØJ MAST: - FOR MEGET FOKUS PÅ DET NEGATIVE

Guldborgsund

HEDEBØLGE KAN SLUTTE MED TORDEN OG SKYBRUD

Annonce
Annonce