Annonce
Erhverv

Provi foretager rokade

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Provi Management ApS har foretaget en rokade i ledelsen, og den strategiske ledelse består nu af fra venstre økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein, driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, administrerende direktør Therese Stein Brorsen og bureaudirektør Thomas Kauffmann Lund. Foto: Provi

Konsulent- og rådgivningsfirmaet Provi har som led i et glidende generationsskifte byttet rundt på kasketterne

Den familieejede konsulent- og rådgivningsvirksomhed Provi har foretaget justeringer i ledelsen som følge af et glidende generationsskifte, som blev påbegyndt for seks år siden.

Der er derfor byttet lidt rundt på kasketterne og i den strategiske ledelse hos Provi, som har afdelinger i Nykøbing, Nakskov og Vordingborg.

Uffe Stein fratræder som administrerende direktør i Provi Management ApS og erstatter Therese Stein Brorsen som bestyrelsesformand. Hun overtager i stedet direktørposten.

I reklamebureauet kommer der ligeledes til at ske ændringer i strukturen, da Therese Stein Brorsen fratræder posten som bureaudirektør og overdrager den til Thomas Kauffmann Lund.

Økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein og driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, fortsætter uændret i samme stilling og er en del af den strategiske ledelse sammen med Therese Stein Brorsen og Thomas Kauffmann Lund.

Uffe Stein bliver

- Alt er sket som led i det glidende generationsskifte. Men det er vigtigt at fortælle, at Uffe stadig er her, og at han bliver, der er ikke sat slutdato på, hvornår han stopper, fortæller Therese Stein Brorsen.

Provi har 24 ansatte, som arbejder med karriererådgivning, virksomhedsrådgivning og reklamebureau.

På området for karriererådgivning er Provi underleverandør til Guldborgsund, Lolland og Vordingborg Kommune, hvor virksomheden hjælper ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

I Guldborgsund Kommune arbejder Provi også meget med iværksætteri og rådgiver ledige, der gerne vil starte egen virksomhed.

Annonce

Travlhed i reklamebureau

Reklamebureauet arbejder med udvikling af hjemmesider og webshops, video og online marketing. Og særligt reklamebureauet har haft meget travlt under nedlukningerne på grund af Covid-19.

- Vi har haft travlt i reklamebureauet, fordi mange virksomheder fandt ud af, at de manglede en online tilstedeværelse, når kunderne ikke måtte komme ude i butikkerne. Der har vi blandt andet arbejdet sammen med Vores Nykøbing. Vi har blandt andet lavet en julegaveshop til dem, som har kørt to år nu, fortæller Therese Stein Brorsen.

Til gengæld har beskæftigelsesindsatsen også været lukket ned i perioder grundet corona-pandemien, hvilket har påvirket rådgivningen af ledige.

- På beskæftigelsesområdet har det været begrænset, hvad vi måtte, fordi det lovgivningsmæssigt har været lukket ned, og alligevel har vi haft nogle forpligtelser, vi skulle overholde, og det har vi gjort. Vi sendte få folk hjem i den første nedlukning, men ikke i anden runde. Der holdt vi vores kolleger på arbejdspladsen, siger den nytiltrådte direktør.

Annonce

Flere kasketter skifter

Provi består også af ejendomsselskabet Provi Property ApS. Her overdrager Uffe Stein posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein. Uffe Stein overtager i stedet posten som bestyrelsesformand fra Therese Stein Brorsen.

I det bagvedliggende holdingselskab Provi Holding ApS overdrager Uffe Stein også posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein, mens Therese Stein Brorsen fratræder posten som bestyrelsesformand og overdrager den til Uffe Stein.

Annonce
Annonce
Maribo

FOR OLE VAR PARKINSONS EN SMUK GAVE I EN GRIM INDPAKNING

Annonce
Lolland

KRITISERER REGLER, NOTA ER BUNDET AF

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

FILMEN HOLY SPIDER ER INDSTILLET SOM DANSK OSCARKANDIDAT

Lolland

- VI VED, AT DET GØR EN STOR FORSKEL I FAMILIERNES LIV

Navne

FORFATTEREN KNUD SØRENSEN ER DØD

Turisme

MINISTER POSITIV OVERFOR IDE OM FERIERESORTER

Corona-virus

NY VARIANTVACCINE SKAL ERSTATTE NUVÆRENDE TILBUD I OKTOBER

Ungdomsliv

UDFORDRINGEN ER AT FÅ DE UNGE TIL AT DUKKE OP

Guldborgsund

SAKSKØBINGS HALDRØMME LEVER FORTSAT

Guldborgsund

TIDLIGT UDE FOR AT FINDE DEN RETTE EFTERSKOLE

Energikrise

- MAN SKAL OGSÅ LEVE

Indland

MYNDIGHEDER SÆTTER SIG SAMMEN FOR AT HÅNDTERE GASLÆK

Guldborgsund

SPEJDER ER NOGET, MAN ER

Guldborgsund

GRATIS ADGANG TIL ARRANGEMENTER RESTEN AF ÅRET

Guldborgsund

ÅBNER NY RESTAURANT MIDT I EN KRISETID

Annonce
Energikrise

- VI ER RET OPTIMISTISKE PÅ LOLLAND-FALSTERS VEGNE

Fodbold

NFC-FORMAND: - STADIG FULD TILLID TIL CLAUS JENSEN

Guldborgsund

FOND MANGLER AFTAGERE TIL MILLION

Indland

BEREDSKABSNIVEAU HÆVET TIL NÆSTHØJESTE NIVEAU EFTER GASLÆK

Lolland

LETTET CAFÉEJER: NU KAN KUNDERNE BETALE MED KORT

112

KVINDE FASTKLEMT I SENGEHEST

Guldborgsund

MÅSKE HURTIGERE SAGSBEHANDLING I BYGGESAGER

Energikrise

- ALT BLIVER SLUKKET UNDTAGEN KØLESKABET

Annonce
Annonce