Annonce
Erhverv

Provi foretager rokade

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Provi Management ApS har foretaget en rokade i ledelsen, og den strategiske ledelse består nu af fra venstre økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein, driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, administrerende direktør Therese Stein Brorsen og bureaudirektør Thomas Kauffmann Lund. Foto: Provi

Konsulent- og rådgivningsfirmaet Provi har som led i et glidende generationsskifte byttet rundt på kasketterne

Den familieejede konsulent- og rådgivningsvirksomhed Provi har foretaget justeringer i ledelsen som følge af et glidende generationsskifte, som blev påbegyndt for seks år siden.

Der er derfor byttet lidt rundt på kasketterne og i den strategiske ledelse hos Provi, som har afdelinger i Nykøbing, Nakskov og Vordingborg.

Uffe Stein fratræder som administrerende direktør i Provi Management ApS og erstatter Therese Stein Brorsen som bestyrelsesformand. Hun overtager i stedet direktørposten.

I reklamebureauet kommer der ligeledes til at ske ændringer i strukturen, da Therese Stein Brorsen fratræder posten som bureaudirektør og overdrager den til Thomas Kauffmann Lund.

Økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein og driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, fortsætter uændret i samme stilling og er en del af den strategiske ledelse sammen med Therese Stein Brorsen og Thomas Kauffmann Lund.

Uffe Stein bliver

- Alt er sket som led i det glidende generationsskifte. Men det er vigtigt at fortælle, at Uffe stadig er her, og at han bliver, der er ikke sat slutdato på, hvornår han stopper, fortæller Therese Stein Brorsen.

Provi har 24 ansatte, som arbejder med karriererådgivning, virksomhedsrådgivning og reklamebureau.

På området for karriererådgivning er Provi underleverandør til Guldborgsund, Lolland og Vordingborg Kommune, hvor virksomheden hjælper ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

I Guldborgsund Kommune arbejder Provi også meget med iværksætteri og rådgiver ledige, der gerne vil starte egen virksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Travlhed i reklamebureau

Reklamebureauet arbejder med udvikling af hjemmesider og webshops, video og online marketing. Og særligt reklamebureauet har haft meget travlt under nedlukningerne på grund af Covid-19.

- Vi har haft travlt i reklamebureauet, fordi mange virksomheder fandt ud af, at de manglede en online tilstedeværelse, når kunderne ikke måtte komme ude i butikkerne. Der har vi blandt andet arbejdet sammen med Vores Nykøbing. Vi har blandt andet lavet en julegaveshop til dem, som har kørt to år nu, fortæller Therese Stein Brorsen.

Til gengæld har beskæftigelsesindsatsen også været lukket ned i perioder grundet corona-pandemien, hvilket har påvirket rådgivningen af ledige.

- På beskæftigelsesområdet har det været begrænset, hvad vi måtte, fordi det lovgivningsmæssigt har været lukket ned, og alligevel har vi haft nogle forpligtelser, vi skulle overholde, og det har vi gjort. Vi sendte få folk hjem i den første nedlukning, men ikke i anden runde. Der holdt vi vores kolleger på arbejdspladsen, siger den nytiltrådte direktør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere kasketter skifter

Provi består også af ejendomsselskabet Provi Property ApS. Her overdrager Uffe Stein posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein. Uffe Stein overtager i stedet posten som bestyrelsesformand fra Therese Stein Brorsen.

I det bagvedliggende holdingselskab Provi Holding ApS overdrager Uffe Stein også posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein, mens Therese Stein Brorsen fratræder posten som bestyrelsesformand og overdrager den til Uffe Stein.

  • Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Provi Management ApS har foretaget en rokade i ledelsen, og den strategiske ledelse består nu af fra venstre økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein, driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, administrerende direktør Therese Stein Brorsen og bureaudirektør Thomas Kauffmann Lund. Foto: Provi
Annonce
Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

112

15-årig fremstillet i retten efter overfald: Her er afgørelsen

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

112

Rystet far om redningskvinde: - Vi er hende meget taknemmelig

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

112

Nye detaljer: Overfaldet to gange - ikke under 13 spark

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

112

Hunde redder kvinde fra kraftig brand

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op

Lokal nyt

Kæmpe-lukning får konsekvenser: Fyringer rammer også lokalt