Annonce
Indland

QUIZ: Hvor godt kender du kunstnerne på Smukfest?

Lukas Graham åbnede Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg. Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Her kan du teste din viden om de kunstnere, der optræder på dette års Smukfest.

Festivalgæster har allerede festet i flere dage på Smukfest, men onsdag blev festen for alvor skudt i gang, da festivalpladsen åbnede.

Her optræder kunstnere som Justin Bieber, Gorillaz og The Minds of 99.

Du kan her teste din viden om de kunstnere, der optræder i år:

Annonce

1: Lukas Graham åbnede i år festivalen med en optræden på Bøgescenen. Hvor voksede han op?

a: Christiania.

b: Thy-lejren.

c: Et kollektiv på Bornholm.

2: Den tidligere Nephew-forsanger, Simon Kvamm spiller på festivalen i det band, som han var med til at danne i 2017. Hvad hedder bandet?

a: Stålorm.

b: Snog.

c: Hugorm.

3. Tobias Rahim har lavet en sang om en bar i København. Hvilken?

a: Bo-Bi Bar.

b: Mucki Bar.

c: Buddah Bar.

4. Det tidligere medlem af den i 90’erne populære pigegruppe Spice Girls Melanie C gæster også festivalen. Hver af bandets fem medlemmer var opkaldt efter et spice (red. krydderi). Hvad blev Melanie C også kaldt?

a: Sporty Spice.

b: Baby Spice.

c: Scary Spice.

5. Den aarhusianske Tina Dickow flyttede i 2011 til et andet land. Hvilket?

a: Island.

b: Grønland.

c: Færøerne.

6. Den danske rocktrio Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988 - senere udgav de debutalbummet “Dizzy Mizz Lizzy”, der har solgt over 250.000 eksemplarer. Hvilket år udkom albummet?

a: 1989.

b: 1992.

c: 1994.

7. Elektro-rockbandet Carpark North blev stiftet syd for Aarhus i 1999. Hvad hedder bandets forsanger.

a: Johan Olsen.

b: Søren Huss.

c: Lau Højen.

8. Manden bag kæmpehittet “Sådan nogle som os” Poul Krebs annoncerede i januar, at denne sommer blev hans sidste som turnerende på landets festivaler. I 1997 udkom Poul Krebs et nummer om en mand, der var lige ved at blive sindssyg. Hvad hed manden.

a: Johnny.

b: Benny.

c: Ronnie.

9. The Minds of 99 fik i 2019 en Danish Music Award for årets danske album. Hvilket album var der tale om?

a: The Minds of 99.

b: Liber.

c: Solkongen.

10. Hvilket band blev Stine Bramsen først kendt som forsanger i?

a: Swan Lee.

b: Alphabeat.

c: Balstyrko

Svar: 1:a, 2:c, 3:b, 4:a, 5:a, 6:c, 7:c, 8:a, 9:c, 10:b.

Kilder: Aarhus Stiftstidende, Gaffa, dr.dk.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Vejr

HED UGE MED EN ENKLET BYGE IND IMELLEM

Annonce
112

PÅVIRKET SPØGELSESBILIST I HØJ FART RAMMER PATRULJEVOGN

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

LOKAL CANNABIS-PRODUCENT ER GODT I GANG

Guldborgsund

FALSTERS FESTLIGSTE FYRINDE ER 12 ÅR INDENI - OG LIDT KRØLLET PÅ YDERSIDEN

Lolland

KAGELÆKKER RESTAURERING AF DRONNING SOPHIES HUS

Guldborgsund

REGNINGER I HALLER STIGER: - DET SER PROBLEMATISK UD

Lolland

TRAVL SOMMER FOR POSTBÅDEN

Guldborgsund

FILM UNDER ÅBEN HIMMEL: CINEMATEKET KOMMER TIL HESNÆS

Lolland

FREDERIKSDAL FORVENTER STOR KIRSEBÆRHØST I ÅR

Guldborgsund

MINISTER BESØGER NYT UDDANNELSESCENTER

Lolland

- JEG SER NOK MIG SELV SOM LIDT AF EN GOD, GAMMELDAGS PULVERHEKS

Maribo

DYREHOSPITAL UDVIDER: GÅR EFTER GULDET I KATTEVENLIGHED

Guldborgsund

SILO RIVES NED: 48 METER HØJ MAST REJSES I STEDET

112

HASH-FUND HOS 55-ÅRIG

Lolland

NY STANDER INDVIET: BORGMESTER-TESLAEN FIK FØRSTE LADNING

Annonce
Sport

Ny nedtur for Nykøbing FC

Guldborgsund

TEATERFORESTILLING MÅ SKIFTE UD I ROLLEBESÆTNING

Revyshow

DE "GAMLE" FEJREDE REVYEN

Femern

TYSK MINISTER: TYSKERNE SKAL SE MERE POSITIVT PÅ FEMERN-PROJEKTET

Lolland

LOLLANDS BORGMESTER: - SIG MIG, HVAD ER DET FOR EN VERDEN, DE LEVER I?

Revyshow

REVY-VETERANER BLEV HÆDRET

Lolland

SE BILLEDERNE: UNGDOMSSKOLE SØRGEDE FOR LARM OVER LOLLAND

Sport

KLAR TIL KAMP: KREATØREN ER TILBAGE FOR NYKØBING FC

Annonce
Annonce