Annonce
Erhverv

Rekordregnskab hos Guldbosund

Guldbosund ApS er kommet særdeles godt gennem seneste regnskabsår. Guldbosund rummer blandt andet kursus- og konferencefaciliteter, og der var stor interesse for at booke faciliteterne efter nedlukningen i begyndelsen af 2021. Her er det adm. direktør Dorte Olsen-Kludt og vicedirektør Søren Larsen. Foto: Anders Knudsen

Kommer ud af seneste regnskabsår med et plus på 14,5 millioner kroner efter skat.

Den familieejede multifunktionelle virksomhed Guldbosund ApS kommer særdeles fornuftigt ud af regnskabsåret 2021 med et resultat efter skat på 14,5 millioner kroner.

Det er en klar forbedring i forhold til sidste års regnskab, der endte med et resultat på 5,8 millioner kroner efter skat.

Guldbosund rummer friplejehjem, rehabiliteringscenter, moderne indendørs og udendørs fitnesscenter, restaurant og kursus- og konferencefaciliteter.

- Vi har haft fuld belægning på vores rehabiliterings-, rekreations- og aflastningspladser for privatbetalende gæster i hele perioden, hvor vi har haft folk fra hele Danmark. Sygehusene sender folk meget hurtigt hjem, men ikke alle er klar til at komme hjem, og så har de brug for et forløb hos os, og der har folk opdaget, at det er noget, vi er gode til, siger Guldbosunds administrerende direktør, Dorte Olsen-Kludt.

- Vi har også været gode til at få vores kursus- og konferencevirksomhed op at køre. Der har været fuld knald på efter genåbningen, og der er også mange, som har afviklet selskaber og fester i de perioder, hvor Danmark ikke har været lukket ned, forklarer hun videre.

Efter en omfattende ombygning åbnede Guldbosund i april 2017 som friplejehjem i den gamle SiD-kursus-bygning ned mod Guldborgsund. Idéen er, at beboerne med det frie valg kan købe sig til ekstra serviceydelser som for eksempel ekstra ugentlige bade eller ekstra træning med ergo- og fysioterapeuter.

Siden har Guldbosund udvidet med de andre forretningsaktiviteter og har i dag 68 ansatte.

Guldbosund er en multifunktionel virksomhed, der tilbyder friplejehjem, rehabiliteringspladser, fitness, kursus- og konferencefaciliteter og restaurant. Foto: Anders Knudsen

Gået fri af Covid-19

På trods af corona-pandemien har Guldbosund i regnskabsåret, som går fra 1. juli 2020 til 30. juni 2021, været forskånet for covid-19 inden for murene.

- Hverken medarbejdere, beboere eller gæster har på noget tidspunkt haft det, der ligner Covid-19. Vi har været restriktive og sørget for, at alle har overholdt alle former for restriktioner, og det har været en medvirkende årsag til, at vi har kunnet blive ved med at gennemføre vores aktiviteter, fortæller Dorte Olsen-Kludt.

Konferencefaciliteterne var selvfølgelig påvirket af nedlukningen i de første måneder af 2021, men da der blev åbnet op, blev bestillingerne genaktiveret i stor stil, så det har opvejet dødvandet i starten af året.

- Covid-19 har påvirket forretningen på den måde, at der har været ekstra kul på i de perioder, hvor der ikke var lukket ned. Men vores rehabiliteringspladser har været booket uagtet, at der har været corona i samfundet, siger Dorte Olsen-Kludt.

Guldbosund har haft fuld belægning på rehabiliterings-, rekreations- og aflastningspladserne for privatbetalende gæster det sidste års tid. De faste beboere har også glæde af fitness-faciliteter og træningsvejledere. Foto: Anders Knudsen
Annonce

Nye boliger på vej

Guldbosund-direktøren erklærer sig tilfreds med årsresultatet og ser frem mod et nyt, spændende år.

- Jeg er selvfølgelig ganske tilfreds med årsresultatet, og jeg ser også fortrøstningsfuldt på fremtiden. Vi har femårsjubilæum den 15. april i år, og der håber vi selvfølgelig, at vi kan få lov til at markere det på festlig vis, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan også sige, at vi inden for det næste halve års tid har en plan klar for byggeriet af nye seniorboliger, som vi hele tiden har haft et ønske om skulle bygges. Det er jeg sikker på vil ske i et godt og positivt samarbejde med Guldborgsund Kommune.

Hun er ikke klar til endnu at løfte sløret for, hvor mange nye seniorboliger, der kommer. Men der bliver tale om nybyggeri af seniorboliger, som får udsigt ud over vandet.

Annonce
Annonce
112

INDBRUD HOS AFTENSKOLE: COMPUTERE OG PENGEKASSE STJÅLET

Annonce
Femern

KÆMPESTEN PÅ OMKRING 60 TONS FUNDET VED UDGRAVNINGEN TIL FEMERNTUNNEL

Annonce
Forsiden netop nu
112

FULD SEJLER ANHOLDT - SEJLEDE IND FORAN ANDRE

Lokal nyt

REFA MSK PÅ ANKLAGEBÆNKEN

112

HUND DØD EFTER OVERFALD

Nordlys

DET SMUKKESTE NORDLYS OVER SYDHAVSØERNE

Lolland

KOSTER 4,2 MILLIONER KRONER AT FLYTTE TO FORENINGER

Vejr

ENDELIG EN GOD OMGANG REGN

Guldborgsund

- DET HAR FAKTISK VÆRET OVERVÆLDENDE

Guldborgsund

BYLAUG FIK OPBAKNING TIL AT RÆKKE UD TIL GRØNNE INVESTORER

Guldborgsund

PIPHANSENS DYR SKAL HAVE NYE HJEM

Guldborgsund

LUKNING AF GÅGADE UDFORDRER TAXIER MED GANGBESVÆREDE KUNDER

112

BUSPASSAGER MED ULOVLIG KNIV

sport

EFTER VERBAL KRIG: MARK O. MADSEN HAR FÅET MODSTANDER OG DATO

Lolland

MARIBO DUFTER AF MIDDELHAVET: - DET GIVER LIGE BYEN ET PIFT

Annonce
Politik

FORETRÆKKER VALG INDEN NYT FOLKETINGSÅR

Erhverv

LOLLANDS BANK FORNUFTIGT GENNEM FØRSTE HALVÅR

Lolland

KOMMUNE IMPORTERER ARBEJDSKRAFT TIL ÆLDREPLEJEN

Politik

INGEN KANDIDATER SYD FOR NÆSTVED

Sport

UBESEJRET BOKSER OG DEBUTANT MELDES KLAR

Lolland

BEBOERE DROPPER KAMPEN FOR AT FÅ PRÆST TILBAGE

112

STJÅLET BIL STANDSET - TRE SIGTET FOR TYVERI

Guldborgsund

DEBAT OM 48 METER HØJ MAST: - FOR MEGET FOKUS PÅ DET NEGATIVE

Annonce
Annonce