GULDBORG: Sidste sommer efterlyste ejerne af Guldborg Camping Tina og Koos Daniels nogen, der ville forpagte restaurant Cocomarie. Restauranten ligger lige ved campingpladsen og hidtil er det Tina og Koos Daniels, der selv har drevet den.
Nu er der fundet forpagtere og de er hurtigt klar til at gå i gang. Parret Jens Parsberg og Katrine Kehl er klar til at slå restaurantdørene op allerede lørdag 4. juni.
Jens Parsberg har været selvstændig restauratør i 17 år, blandt andet på Hotel Kong Valdemar i Vordingborg og Færgegården i Kalvehave.
Parret fortæller, at de glæder sig meget til at starte sammen og til at præsentere menukortet, som kommer til at indeholde meget lokalt og meget økologi, både hvad angår mad og vin.
- Det bliver det gode nordiske køkken, med klassisk og unik mad, der kommer til at præge kortet, siger Jens Parsberg.
Parret er ved at lave aftaler med lokale kødproducenter og fiskeleverandører.
Indtil sidst i juni er planen at holde åbent torsdag-søndag, med middag alle dage og brunch i weekenden.
- Når vi rammer højsæsonen, holder vi åbent alle dage til frokost og aften og desuden brunch i weekenderne, fortæller Katrine Kehl.
Parret har desuden mange planer til efteråret.
- Vi har flere arrangementer på tegnebrædtet, blandt andet efterårs- og julearrangementer og så vil vi tilbyder mad ud af huset, fortæller Jens Parsberg.
Arrangementerne kommer der også flere af i nærmeste fremtid, grillaftener, vinsmagning og fælles arrangementer med Guldborg Camping.
Førstesalen indretter parret til selskabslokale, hvor der bliver god plads til 40 siddende.
- Men vi har mulighed for at lave større selskaber, hvis vi stiller telte op i haven, siger Jens Parsberg.
Parret glæder sig til at åbne, men også til at samarbejde med campingpladsen. De håber at se både en masse lokale og turister i restauranten.
Åbningen fejres med en reception lørdag 4. juni, hvor Jens Parsberg og Katrine Kehl håber mange vil kigge forbi mellem klokken 13-17.
Første rigtige åbningsdag er søndag 5. juni, hvor Cocomarie tilbyder brunch fra klokken 10-12.30 og en særlig fars dags menu fra klokken 17.30.
Det anbefales at bestille bord til fars dag, hvor man selvfølgelig også kan få en vegansk menu i stedet for den med fjordrejer og oksesteak.