Annonce
Saxkjøbing Avis

Saxkjøbing Roklub har afholdt generalforsamling

David Wandrup i romaskinen. Foto: Privat.
Masser af aktivitet i Saxkjøbing Roklub.

SAKSKØBING: Tirsdag 5. april holdt vi ordinær generalforsamling i roklubben med 21 deltagere. Her er lidt fra aftenen, fortæller Ulla Petersen, formand for Saxkjøbing Roklub og fortsætter:

- 2021 blev endnu et år med corona-restriktioner, men også et år, hvor der blev udviklet alternative motionsformer indendørs, mesterskabsturnering i ergometerroning blev indført og udendørs aktiviteter havde de bedste muligheder, som dog ikke blev udnyttet i fuldt omfang til trods for, at vi har mange muligheder. Der har været god plads på fjorden, men mulighederne har været der, og det har været dejligt, at det kunne lade sig gøre.

Morten Borg Jensen fortalte om, hvilke stævner Carl Dunch og David Wandrup havde deltaget i både indendørs og på vandet. Der blev uddelt medaljer i sølv og bronze også til Emmy Wandrup. Tillykke - spændende at følge sæson 2022.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbuddet om at lære Stand UP Paddeling (SUP) har vi forsøgt at optimere og underbygge, og der står syv boards, våddragter, redningsveste og friske instruktører klar til at tage imod. Så vi håber, at det bliver et tilløbsstykke.

To arbejdsdage

Der har været afholdt to arbejdsdage á to timer, hvor vi skulle nå en masse. Heldigvis er der nået en hel del, men der er behov for flere timer. Tak for den fine opbakning - vi kalder helt sikker på medlemmerne igen.

Der blev i 2021 nedsat et saunaudvalg, som er godt i gang med at gøre klubbens sauna brugbar. I første omgang bliver der monteret en ekstra dør.

Der er både, som trænger til slibning og lakering. Da der ikke har været afholdt DM i ergometerroning fysisk de seneste år, er der ikke indkøbt nogen ”regatta-maskiner*. Generalforsamlingen har godkendt, at der indkøbes to nye romaskiner.

De indendørs aktiviteter har med forskellige restriktioner været holdt i kog. Motionsrummet har med alle sine begrænsninger været den aktivitet, der har haft flest brugere - desværre for os, der synes at en tur på fjorden er fantastisk. Vi må sande, at der er medlemmer, som kun efterspørger denne aktivitet.

Vi har gennem mange år talt om at udvide motionsrummet. Det har været på bestyrelsens dagsorden mange gange, men vi må sande, at vi ikke selv kan magte opgaven. Generalforsamlingen godkendte, at der blev nedsat et byggeudvalg for udvidelse af motionsrummet. Der blev afsat 10.000 kroner på budgettet til at udarbejde et projekt. Til udvalget blev valgt: Morten Borg Jensen, Morten Sander Dunch og Svend Rykær med mulighed for at supplere sig. Når et skitseprojekt er prissat, skal der afholdes en ekstraordinær generalforsamling for at godkende projektet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aktiv sommer

Vi deltog i Guldborgsund Kommunes AKTIV SOMMER med ”Sjov på vand” - fem dage med sjove aktiviteter og en enkelt dag med ”MINI-roskole”. Der er planer om at gentage det i år, hvis der bliver AKTIV SOMMER.

Vi holdt et åbent hus-arrangement, som viste, hvad vi har at byde på. Det er jo hele fire ting i en klub: kajak, SUP, baglængsroning og indendørs motion. Vi lokkede også med kaffe og kage og en grillpølse. Det vil vi gerne gentage i 2022 - måske i kombination med nogle af de spændende aktiviteter, der foregår i juli omkring havnen.

Klubbens kasserer Arne Larsen aflagde regnskabet, der udviser et overskud på cirka 18.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Formand genvalgt

Ulla Petersen blev genvalgt som formand. Til bestyrelsen var der også genvalg til Anette Olsen. Karsten Lolle takkede af, og Morten Sander Dunch blev nyvalgt. Karen Bressing blev genvalgt til suppleant. Arne Larsen, der er kasserer uden for bestyrelsen, blev godkendt for 2022 - og kontingentet forbliver uændret.

Der blev behandlet og vedtaget et forslag om tilføjelser til vinterroningsreglement. Der blev stillet forslag om, at der blev mulighed for at komme til aktiviteter i klubben på andre tidspunkter end de normale ro-aftener, som er tirsdage og torsdage klokken 17.30. Dette blev drøftet, og der kom tilbud om andre muligheder for at benytte klubbens faciliteter og materiel.

Klubstanderen er hejst, og vi venter ”bare” på det gode vejr, og at vores medlemmer kommer i klubben og forhåbentlig også nogle nye, slutter Ulla Petersen.

  • SAX David Wandrup
    David Wandrup i romaskinen. Foto: Privat.
Annonce
Annonce
Annonce
Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Bil i brand på motorvejen

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan