Annonce
Bolig og livsstil

Sommerinspiration til haven

ANNONCE: Sommersolen er over os og dine uderum er for tiden dit andet hjem. Vi giver dig derfor en række tips til, hvordan du kan gøre din have til dit yndlingsrum i hjemmet, når vejret er godt og dagene er lange og lyse.

Én tendens er dog sikker, det handler om at flytte stuen udenfor og skabe din helt egen hverdagsoase, som du glæder dig til at komme hjem til hver eneste dag.

Havemøbler er efterhånden fast inventar i de danske hjem, da de er med til at sikre, at vi kan sidde udenfor med gang i grillen og suge hver enkel solstråle til os, som den danske sommer har at byde på. Som husejer er havemøbler derfor noget, vi ikke kan være foruden. Der findes imidlertid rigtig mange havemøbler og der er ingen tvivl om, at de rette havemøbler er kernen til en hyggelig terrasse. Danske Cane-line byder eksempelvis sommeren velkommen med et stort havemøbelsortiment, hvor der er fokus på komfort, tidløst design og høj kvalitet.

Skal dit uderum fungere som stue, bør du kigge nærmere på Cane-lines store og lækre udvalg af loungemøbler lige her. Find evt. dit yndlingshjørne i haven og indret med et lækkert loungemøbel. Det giver både dybde og en hyggelig stemning. Er pladsen derimod trang, byder Cane-line også på et spændende udvalg af havemøbelsæt til altaner og lignende.

Indret havens indre rum og skab en hyggelig stemning

Til at skabe en hyggelig og stemningsfuld terrasse bør du anskaffe diverse pyntegenstande som plaider, puder, krukker, planter, puffer og lignende, da det indbyder til rigtig mange timers uhøjtidelig afslapning. Vælg ligeledes farver, der gør dig glad og vær ikke bange for at kaste dig ud i utraditionelle farver. Det er dit uderum og dig, der skal nyde det.

Tænk også i åbne og lukkede rum og vælg evt. beplantninger, der giver dybde som f.eks. et stort træ midt i haven. Ved hjælp af hække, stakit eller planteværk med f.eks. hortensia- eller rhododendron gødning kan du også skabe rum og afskærme pladser. Det giver læ for vind og sørger for, at du kan slappe af i ro og mag.

Skab også en behagelig stemning i haven med lyskæder og en masser af levende lys i form af lanterner, fakler osv. Du kan evt. vælge en lyskæde, der hverken kræver strøm eller batterier, og som i stedet er drevet af solceller. Det er både smart, billigt og nemt.  

Mulighederne er mange og valget er selvfølgelig op til dig og din individuelle smag.

Annonce
Annonce
112

KILOMETERVIS AF KABLER STJÅLET

Annonce
112

STJAL OPVASKEMASKINE

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

- JEG ER KLART BLEVET BEDRE TIL AT HOLDE FOKUS

Guldborgsund

- STEMMEN ÆNDRER SIG, NÅR MAN BLIVER ÆLDRE

Lolland

FOLK STRØMMEDE TIL LILLE LANDSBY

112

RENDEGRAVER RAMTE BRO OVER MOTORVEJ

Guldborgsund

ET SKUD OPTIMISME TIL KULTURNAT

Lolland

- JEG ER BLEVET BUDT INDENFOR I HJEMMENE

Femern

POSITIVE NABOER PÅ VISIT HOS STOR MASTODONT

Udland

MENNESKEPYRAMIDER ER TILBAGE EFTER CORONA

112

STJAL ESPRESSOMASKINE

Uddannelse

NY AFTALE SKAL ØGE MULIGHEDER FOR UNGE UDEN UDDANNELSE

Guldborgsund

HUSKUNSTNERE HÅBER PÅ FORLÆNGELSE

Indland

KOFOD EFTER MØDE MED AMBASSADØR: RUSSISK ADFÆRD FORDØMMES STADIG

Guldborgsund

HETERONORMATIV GRIS OG SOLCELLER I TAGSTEN

Annonce
Indland

DET STORE OPGØR MED FORTIDENS KEMISYNDER ER I GANG

112

STJAL 300 LITER DIESEL

Udland

ALLE I RUSLANDS UNDERHUS STEMMER FOR ANNEKTERING

Guldborgsund

100 BIOGRAFÅR SKAL FEJRES

Udland

KIM KARDASHIAN FÅR BØDE FOR KRYPTO-REKLAME

112

TØMTE PULVERSLUKKER UNDER INDBRUD

Gaslækager

ØDELAGT NORD STREAM 2-RØRLEDNING LÆKKER FORTSAT GAS

112

SINDSSYG OG UDVIST IRAKER FÅR LOV TIL AT REJSE IND I DANMARK IGEN

Annonce
Annonce