Annonce
112

DRAMA I GÅGADE: MAND KØRT NED AF VAREVOGN EFTER DISKUSSION - MASSIVT POLITIOPBUD

Foto: Claus Hansen
Et større område omkring Jernbanegade var Nykøbing er tirsdag aften afspærret. En person er ifølge et vidne blevet påkørt af en varevogn, og en person skal være ført væk af politiet i dna-dragt.

Et større område af Tværgade og Jernbanegade i Nykøbing er tirsdag aften afspærret, og politiet er rykket ud med flere patruljer på grund af det, politiet på Twitter betegner som "en hændelse".

Politiet oplyser ved 21.30-tiden i en kort opdatering, at der nu er ro på situationen, men at der stadig foregår undersøgelser på stedet, og at dele af Jernbanegade er afspærret.

Foto: Claus Hansen

Indehaveren af restaurant Panino, som ligger i starten af gågaden, når man kommer fra Tværgade, ønsker ikke sit navn frem, men han fortæller til Folketidendes reporter, at varevognen kom kørende gennem gågaden - hvor det under visse forudsætninger også er tilladt at køre roligt igennem i bil. I bilen sad tre personer, som ifølge indehaveren så ud til at være påvirkede.

Annonce

Ved Panino påkørte bilen noget, og det påtalte restaurantens personale, hvorefter der opstod en diskussion. Derefter kørte varevognen igen, men kom kort efter tilbage, og her påkørte bilen en mand, som er i familie med restaurant-indehaveren. Indehaveren fortæller også, at han kender to af de tre personer i bilen som kunder i sin restaurant.

Han er dybt rystet og kalder hændelsen dybt tragisk.

Herunder: Lydklip fra vidne, optaget under hændelsen - artiklen fortsætter under billedet

Et andet vidne oplyser til Folketidendes reporter, at vedkommende fra sit vindue et sted i Jernbanegade overværede det meste af hændelsen.

Vidnet oplyser, at vedkommende så en varevogn køre flere gange op og ned ad Jernbanegade, og i den forbindelse blev en person påkørt. Desuden kørte varevognen flere gange ind i noget ved Panino, og på et tidspunkt sprang en mand ud af bilen og skældte højlydt ud, inden bilen forsvandt igen. Ifølge vidnet var der to personer i bilen.

Folketidende erfarer også fra flere vidner, at en person skal være blevet kørt væk af politiet iført en såkaldt dna-dragt, som skal sikre, at mulige tekniske beviser ikke går tabt.

Set på videoovervågning

Indehaveren af restauranten Mindbjergs i Jernbanegade, Jonas Mindbjerg, oplyser til Folketidendes reporter, at han på sin overvågning kan se, at en varevogn, som kom fra Jernbanegade omkring restauranten Panino, forsøgte at køre ned til lyskrydset og fodgængerovergangen ved Tværgade, hvor der for få måneder siden blev opsat en såkaldt pullert, som skal forhindre bilkørsel i gågaden, medmindre man har fået lov til det.

Da det i første omgang mislykkedes at passere pullerten, kørte bilen tilbage mod Panino, hvor der tilsyneladende opstod noget tumult.

Derefter kørte varevognen igen hen imod og tilsyneladende forbi pullerten, hvorefter den kørte lidt frem og tilbage i Tværgade, inden den pludselig kom tilbage mod restaurant Panino i høj fart. Om nogen er blevet ramt i den forbindelse, har det endnu ikke været muligt at få oplyst.

Affotograferet fra videoovervågning. Foto: Claus Hansen

Ifølge Folketidendes oplysninger sluttede dramaet dog ikke der, for bagefter flygtede varevognen fra stedet igen og er senere fundet efterladt på parkeringspladsen på toppen af Kvicklys varehus i Højbrogade. Der er tale om en Avis-udlejningsbil.

Annonce

Afspærringsområde udvidet

Et stort område omkring Kvickly og krydset ved Nygade og Tværgade er også spærret. Kort før klokken 22 har politiet udvidet afspærringen, så den blandt andet går længere op ad den den af Jernbanegade, som ligger mellem Borvejen og Tværgade. Der er også ankommet en større politibil, hvor man kan sidde og arbejde.

Mindst en person skal ifølge Folketidendes oplysninger være blevet kørt væk fra området i ambulance.

Det har endnu ikke været muligt at få yderligere kommentarer fra politiet, og de ovestående oplysninger er derfor ikke bekræftet fra officielt hold.

Akutlægehelikopteren har også været til stede i Nykøbing omtrent samtidig med hændelsen, men den er ifølge Folketidendes oplysninger returneret til sin base i Ringsted.

Kort før klokken 23 er mandskab fra Beredskabsstyrelsen i Næstved også ankommet for at bistå politiet i deres arbejde i området. En drone fløj også over området.

Foto: Claus Hansen


Video: Claus Hansen

Annonce
Annonce
112

OPSKRÆMT VIDNE ALARMEREDE POLITIET: SÅ MAND GÅ RUNDT MED GEVÆR

Annonce
Femern

FEMERN-BYGGERI MED I NYT NATIONAL GEOGRAPHIC-PROGRAM

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

350 STILLEDE TIL START: CYKLER FOR MILLIONER RULLEDE FALSTER RUNDT

Femø Jazz Festival

PUNKTUM FOR I ÅR - DATOEN ER SAT FOR NÆSTE ÅRS FEMØ JAZZ

Lokal nyt

SKOLEELEVERNE KAN FORVENTE TØRSKOET OG SOLRIG SKOLESTART

Guldborgsund

EJER AF UDPINT BYGNING: - PÅ SIGT KUNNE VI GODT FINDE PÅ AT RENOVERE DET

Lolland

FJORDDAGE MED DET VILDESTE PROGRAM NOGENSINDE

Guldborgsund

FÆLLESKØKKENET DRØMMER OM AT HJÆLPE LOKALE PRODUCENTER VIDERE

Lolland

BORGMESTERVIKAR MED KONTOR I BAGHAVEN

Sport

ANFØRER DUMMEDE SIG I NFC-NEDERLAG

Guldborgsund

TIDLIGERE HOSPITAL SAT TIL SALG

Guldborgsund

SEJLERFORMAND: KOMMUNEN VIRKER TIL AT HAVE IS I MAVEN

Lolland

SKAL SKABE LIV OG GLÆDE FOR ENSOMME KRÆFTRAMTE

Lolland

FULDT HUS PÅ IDRÆTSEFTERSKOLE: HESTE OG 196 ELEVER ER KLAR

Guldborgsund

VIL KLIMASIKRE HAVNEFRONT MED RØDT PLANKEVÆRK

Annonce
Lolland

SKOLERS STØRSTE ØNSKE: ET ÅR UDEN CORONA-RESTRIKTIONER

Sport

CLAUS JENSEN FRYGTER IKKE VEJLE

Guldborgsund

CAFETERIA GENÅBNER SOM RESTAURANT

Guldborgsund

ÅBNE KIRKER ER POPULÆRE: TURISTERNE MYLDRER IND

Istid

DOMMEN ER AFSAGT: TAG TIL MARIELYST ELLER MARIBO FOR AT FÅ DEN BEDSTE IS

Guldborgsund

EFTER OTTE TIMER PÅ SKADESTUEN KØRTE MORTEN HJEM UDEN AT HAVE SET EN LÆGE

Skolestart

POLITIET HOLDER ØJE VED SKOLERNE: - PAS PÅ DE NYE I TRAFIKKEN

Guldborgsund

REGNVAND PLAGER SOMMERHUSEJER: NÅR VAND SKILLER VANDENE

Annonce
Annonce