Annonce
112

DRAMA I GÅGADE: MAND KØRT NED AF VAREVOGN EFTER DISKUSSION - MASSIVT POLITIOPBUD

Foto: Claus Hansen
Et større område omkring Jernbanegade var Nykøbing er tirsdag aften afspærret. En person er ifølge et vidne blevet påkørt af en varevogn, og en person skal være ført væk af politiet i dna-dragt.

Et større område af Tværgade og Jernbanegade i Nykøbing er tirsdag aften afspærret, og politiet er rykket ud med flere patruljer på grund af det, politiet på Twitter betegner som "en hændelse".

Politiet oplyser ved 21.30-tiden i en kort opdatering, at der nu er ro på situationen, men at der stadig foregår undersøgelser på stedet, og at dele af Jernbanegade er afspærret.

Foto: Claus Hansen

Indehaveren af restaurant Panino, som ligger i starten af gågaden, når man kommer fra Tværgade, ønsker ikke sit navn frem, men han fortæller til Folketidendes reporter, at varevognen kom kørende gennem gågaden - hvor det under visse forudsætninger også er tilladt at køre roligt igennem i bil. I bilen sad tre personer, som ifølge indehaveren så ud til at være påvirkede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved Panino påkørte bilen noget, og det påtalte restaurantens personale, hvorefter der opstod en diskussion. Derefter kørte varevognen igen, men kom kort efter tilbage, og her påkørte bilen en mand, som er i familie med restaurant-indehaveren. Indehaveren fortæller også, at han kender to af de tre personer i bilen som kunder i sin restaurant.

Han er dybt rystet og kalder hændelsen dybt tragisk.

Herunder: Lydklip fra vidne, optaget under hændelsen - artiklen fortsætter under billedet

Et andet vidne oplyser til Folketidendes reporter, at vedkommende fra sit vindue et sted i Jernbanegade overværede det meste af hændelsen.

Vidnet oplyser, at vedkommende så en varevogn køre flere gange op og ned ad Jernbanegade, og i den forbindelse blev en person påkørt. Desuden kørte varevognen flere gange ind i noget ved Panino, og på et tidspunkt sprang en mand ud af bilen og skældte højlydt ud, inden bilen forsvandt igen. Ifølge vidnet var der to personer i bilen.

Folketidende erfarer også fra flere vidner, at en person skal være blevet kørt væk af politiet iført en såkaldt dna-dragt, som skal sikre, at mulige tekniske beviser ikke går tabt.

Set på videoovervågning

Indehaveren af restauranten Mindbjergs i Jernbanegade, Jonas Mindbjerg, oplyser til Folketidendes reporter, at han på sin overvågning kan se, at en varevogn, som kom fra Jernbanegade omkring restauranten Panino, forsøgte at køre ned til lyskrydset og fodgængerovergangen ved Tværgade, hvor der for få måneder siden blev opsat en såkaldt pullert, som skal forhindre bilkørsel i gågaden, medmindre man har fået lov til det.

Da det i første omgang mislykkedes at passere pullerten, kørte bilen tilbage mod Panino, hvor der tilsyneladende opstod noget tumult.

Derefter kørte varevognen igen hen imod og tilsyneladende forbi pullerten, hvorefter den kørte lidt frem og tilbage i Tværgade, inden den pludselig kom tilbage mod restaurant Panino i høj fart. Om nogen er blevet ramt i den forbindelse, har det endnu ikke været muligt at få oplyst.

Affotograferet fra videoovervågning. Foto: Claus Hansen

Ifølge Folketidendes oplysninger sluttede dramaet dog ikke der, for bagefter flygtede varevognen fra stedet igen og er senere fundet efterladt på parkeringspladsen på toppen af Kvicklys varehus i Højbrogade. Der er tale om en Avis-udlejningsbil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Afspærringsområde udvidet

Et stort område omkring Kvickly og krydset ved Nygade og Tværgade er også spærret. Kort før klokken 22 har politiet udvidet afspærringen, så den blandt andet går længere op ad den den af Jernbanegade, som ligger mellem Borvejen og Tværgade. Der er også ankommet en større politibil, hvor man kan sidde og arbejde.

Mindst en person skal ifølge Folketidendes oplysninger være blevet kørt væk fra området i ambulance.

Det har endnu ikke været muligt at få yderligere kommentarer fra politiet, og de ovestående oplysninger er derfor ikke bekræftet fra officielt hold.

Akutlægehelikopteren har også været til stede i Nykøbing omtrent samtidig med hændelsen, men den er ifølge Folketidendes oplysninger returneret til sin base i Ringsted.

Kort før klokken 23 er mandskab fra Beredskabsstyrelsen i Næstved også ankommet for at bistå politiet i deres arbejde i området. En drone fløj også over området.

Foto: Claus Hansen


Video: Claus Hansen

  • Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Affotograferet fra videoovervågning. Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Varevognen blev efterladt på Kvicklys tagparkering. Foto: Claus Hansen
  • Affotograferet fra videoovervågning. Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
  • Foto: Claus Hansen
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

112

Bil i brand på motorvejen

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem