Annonce
Håndbold

SYDHAVSØERNE SKAL BRYDE 11 ÅRS SEJRSTØRKE I RINGSTED

Team Sydhavsøernes Rasmus Larsen foldede sig helt ud i sidste fredags kamp mod Rækker Mølle med ni scoringer. Det får han brug for igen i aften mod TMS Ringsted. Arkivfoto: Anders Knudsen 
Team Sydhavsøerne kan bide sig fast i den absolutte top i 1. division med en sejr i Ringsted. Et sted man dog ikke har vundet i 11 år.

MARIBO: Det er det nærmeste, Team Sydhavsøerne kommer et lokalopgør, når de i aften drager til Midtsjælland for at møde TMS Ringsted i håndboldens 1. division.

En modstander man traditionelt har haft det særdeles svært med i hele Team Sydhavsøernes levetid på godt 20 år. Kun to gange er det blevet til lollandsk sejr, og den seneste skal man syv år tilbage for at finde. Dengang vandt man 23-22 i Arena Næstved, der blev indviet med den kamp, og man skal hele 11 år tilbage for at finde en sejr i Ringsted, da man under træner Jimmy Albrechtsens ledelse vandt 36-29.

Derfor er det uden tvivl storebror i det forhold, man skal op imod i aften, og de grønblusede fra Ringsted, der er nedrykkere fra Håndboldligaen og har som erklæret mål at rykke op igen, fremstår da også som favorit i aftenens kamp, hvor Team Sydhavsøerne dog med en sejr kan hægte sig på topfeltet, der tæller HØJ, Skive og netop TMS Ringsted, der inden aftenens brag har fire point mere end Team Sydhavsøerne for det samme antal spillede kampe.

Annonce

- Vi har en mulighed for at vinde. Det er der slet ikke tvivl om. De har et megastærkt hold, der har lukket kampene, når de skulle, men som også har vist et bundniveau, som er til at have med at gøre, siger Team Sydhavsøernes cheftræner Nick Szwiec og henviser til TMS Ringsteds to nederlag i sæsonen mod FIF og Roskilde, hvor det midtsjællandske mandskab overraskende tabte med et enkelt mål.

- Men vi skal spille godt, konstaterer Nick Szwiec, der anerkender, at det er en kamp med meget på spil.

- Der er mulighed for at åbne topstriden fuldstændig op, hvis vi vinder, og omvendt så skal vi nok "kun" kigge mod top-3, hvis det bliver et nederlag, lyder det fra Nick Szwiec, der fortsætter:

Nøglespiller skadet

- De ser sig selv spille i Håndboldligaen, og vi ser os selv på vej i den retning, så det er en rigtig vigtig kamp på alle måder, mener Nick Szwiec, der i sine seks år som enten chef- eller assistenttræner i Team Sydhavsøerne aldrig har været med til at slå TMS Ringsted.

Team Sydhavsøerne har efter en vaklende start på sæsonen fået gang i spillet og ikke mindst sejrene. De seneste tre kampe har givet fuld gevinst, og det er den selvtillid holdet skal tage med til Ringsted i aften.

- Vi har virkelig vidst nogle gode defensive takter, og inde bagved har Oliver Larsen stået virkelig godt, og jeg har en fornemmelse af, at vores forsvar passer rigtig godt til den måde, som TMS Ringsted spiller på, men vi skal holde et vågent øje med Oliver Wosniak og Oliver Klarskov, der begge har kompetencerne til at vride et forsvar op på egen hånd med deres hurtige fodarbejde.

Sidstnævnte er mellemtiden blevet skadet og kommer næppe på banen i aften.

I sejren sidste fredag på 37-30 mod Rækker Mølle måtte Team Sydhavsøerne undvære venstrehåndsprofilen Alexander Nielsen på grund af familieforøgelse. Han er igen til disposition til aftenens kamp, og generelt er det en skadesfri trup, med undtagelse af Lasse Cieslak, som lollikkerne råder over.

Der er kampstart kl. 19:30 i Ringsted Sport- og Fritidscenter, og tager man ikke bilen eller supporterbussen til Ringsted, så kan kampen som altid følges direkte i Radio SydhavsØerne.

Annonce
Lolland

KENDTE IKKE TIL PLANER OM BOLIGER PÅ SKYDEBANE

Annonce
Annonce
Lolland

KENDTE IKKE TIL PLANER OM BOLIGER PÅ SKYDEBANE

Lolland

TRAFIKSTYRELSEN SKAL HOLDE LOKALTOG I ØRENE

Guldborgsund

OMSTRIDT BYGGERI: NU STOPPER TREDJE CHEF PÅ FJERDE ÅR

Lolland

AFTALE PÅ PLADS: VARMESTRIDEN PÅ PAUSE

Guldborgsund

- MEGET, MEGET TRIST

Guldborgsund

BRÆDDER: - KATASTROFAL KONKURS OG UACCEPTABEL POLITISK HÅNDTERING

Guldborgsund

BO-HUS HAR SAT ET MARKANT AFTRYK

Guldborgsund

FOLKETIDENDE VED BO-HUS: SÅDAN ER STEMNINGEN

Guldborgsund

BO-HUS KONKURS: KOMMUNEN HAR MANGLET DOKUMENTATION FOR STIGENDE UDGIFTER

Guldborgsund

3F-FORMAND: BO-HUS' MEDARBEJDERE ER ULYKKELIGE

Guldborgsund

BO-HUS KONKURS: PROJEKTER FOR OVER 400 MILLIONER I KLEMME

Guldborgsund

KURATOR I BO-HUS: KOMMUNEN FRAVÆLGER LOKALE ARBEJDSPLADSER

Guldborgsund

BO-HUS KONKURS - 100 MAND SENDT HJEM

Guldborgsund

STORSTRØMSBRO: FØRSTE BRODRAGER SKAL NU PÅ PLADS

Sport

FORLÆNGER MED FORMSTÆRK KEEPER

Lolland

AFTALE PÅ PLADS: VARMESTRIDEN PÅ PAUSE

Annonce
Guldborgsund

- MEGET, MEGET TRIST

Lolland

DE FLESTE SMÅBØRNSFORÆLDRE VÆLGER MADPAKKEN FRA

Guldborgsund

TILLADELSE TIL NYT VANDVÆRK ER I HUS

Vejret

VEJCHEF OM GLATTE VEJE: - PAS PÅ HINANDEN

Lolland

KLAGENÆVN: INDSIGELSER TIL KOMMUNEPLANEN BLEV MANGELFULDT GENGIVET

Corona-virus

GULDBORGSUND HAR REGIONAL CORONAREKORD

Lokal nyt

NY MÅLING: VIL DANSKERE UD AF FIFA?

Annonce
Annonce