TEAM SYDHAVSØERNE SKUFFER HJEMME

Team Sydhavsøerne tabte 30-26 på hjemmebane til Aarhus HC. Foto: Jan Knudsen
Fik aldrig spillet til at flyde mod Aarhus HC, der havde en meget stærk keeper i Jens Fredsgaard.

MARIBO:  Team Sydhavsøernes første møde med nystartede Aarhus HC blev ingen succes

Lollikkerne fik aldrig greb om kampen og kom hurtigt bagud i opgøret, der, især i første halvleg, var præget af alt for mange dårlige afslutninger af hjemmeholdet, der aldrig fik skudt hul på Jens Fredsgaard i gæsternes mål.

Et utal af afbrændere fra Niels Dahl og også Nicolaj Jørgensen, der for en gang skyld var helt ved siden af sig selv og først scorede sit første mål i åbent spil efter 28 minutter, betød at Aarhus HC kunne gå til pause foran med 15-10.

I den modsatte var der heller ikke meget at prale af. Team Sydhavsøernes keeper kunne slet ikke hamle op med Jens Fredsgaard.

Team Sydhavsøerne var dermed på jagt efter pausen og gav den også et skud med syv mod seksspil.

Men der var fortsat alt for få redninger til at det for alvor blev spændende.

Tre mål i træk bragte Team Sydhavsøerne op på 15-18 og det blev også 16-19 da Aarhus HC blev ramt af et par udvisninger. Blandt andet for at skifte forkert ud.

Men et par gyldne muligheder blev brændt i den periode, hvor chancen absolut var det for at komme tættere på, men overtalsspillet fungerede ikke optimalt.

Aarhus HC-træner Ryan Zinglersen anede faren og tog en timeout ved stillingen 16-19 efter otte minutter af anden halvleg.

Det gav aarhusianerne lidt tiltrængt luft og de formåede hele tiden at holde hjemmeholdet stangen på omkring tre-fire scoringers afstand. Kun en enkelt gang var Team Sydhavsøerne oppe på minus to mål.

Chancerne for at komme helt op og skabe spænding var der, men marginalerne i de afgørende situationer faldt ikke ud til Team Sydhavsøernes fordel, der til sidst måtte se sig slået fortjent af Aarhus HC, der på dagen havde den bedste keeper og det blev afgørende.

Slutfacit blev 30-26 til Aarhus HC og dermed har Team Sydhavsøerne tabt de seneste to kampe i 1. division.

Læs mere om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.