Annonce
Sport

- Vi skal gøre NFC mere kendt

Thomas Hermansen (tv) er allerede tiltrådt sin stilling som kommerciel direktør i NFC. Han ses her sammen med NFC's direktør Axel Castenschiold i MSE Lounge i Lollands Bank Park. Foto: Anders Knudsen

Ny kommerciel direktør tiltrådt i NFC.

NYKØBING Thomas Hermansen er er 39 år, stammer fra Vestlolland og nu bosat på Fejø med kæresten Ditte L. Mortensen og parrets tre små drenge Alfred, Felix og Emil.

Han driver virksomheden "Fra Fejø", der har base på Knuthenlund ved Stokkemarke. Med råvarer fra Fejø fremstilles her blandt andet frugtmos til danske detailbutikker.

Og så skulle man jo egentligt tro, at Thomas Hermansen har nok at se til.

Men efter en prøveperiode i efteråret 2021, hvor parterne lige skulle se hinanden an, har han nu takket ja til et job som kommerciel direktør i Nykøbing FC.

Spillede i Nakskov Boldklub

- Min store lidenskab har altid været fodbold, og jeg glæder mig virkelig til jobbet, lyder det fra den nye kommercielle direktør, der for år tilbage spillede fodbold i Nakskov Boldklub.

- Her stoppede jeg som ynglingespiller, men fulgte jo stadig med i den lokale fodboldverden. Ikke mindst hvad der rørte sig i de to daværende Nykøbing-klubber B.1901 og B.1921 og senere selvfølgelig også NFA, LFA og NFC, påpeger han.

Det er NFC's direktør Axel Castenschiold, der har bragt Thomas Hermansen på banen i klubben.

- Vi har jo gennem de seneste år i den grad optimeret hele vores setup ikke mindst på det sportslige. Men vi skal også være i 1. division, hvad angår det øvrige, især i forhold til vores sponsorer og hele det store netværk. Og her bliver Thomas en meget vigtig brik, lyder det fra Axel Castenschiold, der naturligvis har stor tiltro sin nyansættelse:

- Thomas har gjort et fornemt stykke arbejde med sin virksomhed, ligesom han gjorde det for NFC i efteråret, hvor han fik lukket flere sponsoraftaler. Qua sit firma har han stor salgserfaring og gode relationer rundt omkring. Jeg er sikker på, at NFC og Thomas er det rigtige match.

Annonce

Netværk mere attraktivt

- Det drejer sig naturligvis først og fremmest om at få udvidet sponsorgruppen. Der er stadig uopdyrkede områder. Men vi skal også styrke, udvikle og gøre hele det nuværende netværk mere attraktivt, ligesom vi skal gøre NFC mere kendt.

- Og det ikke blot på Lolland-Falster, men også på det sydsjællandske og sågar også indad mod København. Der sker så mange positive ting i vores landsdel og i NFC. Her ligger et stort potentiale, hvilket skal udbredes endnu mere, fastslår Thomas Hermansen, der efter en årrække i hovedstaden, hvor han blandt andet i otte-ni år var ansat hos TDC, vendte hjem til Lolland-Falster i 2017.

Her tiltrådte han en stilling som kontorchef i Erhvervsstyrelsen i Nykøbing, inden han i 2018 etablerede sit frugtfirma.

- Der er jo tale om et relativt fleksibelt job, med for eksempel fodboldkampe i weekenden, så jeg har slet ikke nogen betænkninger og ser heller ingen forhindringer ved sideløbende at skulle passe min egen virksomhed. Det handler i høj grad om den rette planlægning, understreger Thomas Hermansen.

Annonce
Annonce
112

Dyrt kikkertsigte stjålet

Annonce
Femern

Inflationen kan presse Femern-projektet

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

Kedelig stemning i landsby efter præstestrid

Maribo

Flormelistågen sænkede sig over byen

Sport

Lokal bokser afvæbnede mand med kniv

Guldborgsund

Ansatte oplevede trusler og vold: Nu har sygehus vundet pris for bedste psykiske arbejdsmiljø

112

Bølge af indbrud i biler fortsætter

Indland

Lægeformand: 1500 ekstra kolleger vil løse mangel i yderområder

Guldborgsund

Sagde ja til at afløse Lisbet Dahl: Pernille Schrøder fik fem dage til at lære en hel revy

Indland

Sundhedsaftale sikrer op til 25 nærhospitaler og mere almen praksis

Lolland

Beboer afværgede brand

Lolland

Kongelig sommerballet på havnekaj

Vejret

Efter to sommerdage trækker køligere luft ind over landet

Lolland

Så sin bil forlade indkørslen

Guldborgsund

20 år med hospitalsklovnen Karla: Hun gør en stor forskel

Annonce
Guldborgsund

Antallet af sager om kriminelle unge stiger

Lolland

Broarbejde kan forsinke passagerer til færgerne

Sakskøbing

Nyt kobbertyveri

Lokal nyt

Tænketank: Elektriske sukkerfabrikker vil være meget billigere i drift

Guldborgsund

Rift om billetter til revy-forpremiere

Guldborgsund

X Factor castede sangtalenter: Nu handler jeg på min drøm

Guldborgsund

BILLEDER OG VIDEO: Hollændere høstede tulipaner på Falster

112

Ukrudtsafbrænding løb løbsk i tørken: Indsatsleder advarer

Annonce
Annonce