Annonce
Dølle

Den nye Dølle-pølse: Hvad siger markedsgæsterne?

Henrik og Jeanette Pedersen kan godt lide den nye Dølle-pølse, men de synes begge, at den gamle var lidt bedre. Fot: Jakob Poulsen
En af nyhederne på årets Dølle er en ny variant af den kendte Dølle-pølse. Men hvad siger markedsgæsterne til den nye pølse?

For mange markedsgæster er det en fast del af turen til Dølle, at de skal have en Dølle-pølse.

I år er den navnkundige markedspølse en blanding af tradition og fornyelse, idet det - som Folketidende tidligere har fortalt - er Slagter Zangenberg, der har overtaget opgaven med at lave Dølle-pølsen.

Folketidende gik derfor en tur på markedspladsen for at spørge nogle af gæsterne, hvad de synes om den nye udegave af Dølle-pølsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det overordnede indtryk blandt dem, vi talte med, var, at den er god - men måske ikke helt så god som den gamle Dølle-pølse.

- Den er godkendt. Den er mere krydret i det, end den gamle. Det er okay, men jeg kunne bedre lide den gamle, mener Henrik Pedersen, der sidder sammen med Jeanette Pedersen.

Hun er enig:

- Den er meget krydret, men den er dejlig sprød, og måske er det også  bare fordi, man er vant til den gamle og lige skal vænne sig til den nye. Zangenberg plejer at lave god mad, siger hun.

- Minder lidt om en frankfurter

Et andet sted på pladsen sidder Dan Jeppson. Selvom han efterhånden har boet 12 år på Lolland, er det hans første tur på Dølle - og dermed også hans første Dølle-pølse, da Folketidende taler med ham.

- Jeg synes, den er god. Jeg kan godt lide, at den er lidt grov i det. Den minder lidt om en frankfurter, og så er den godt krydret. Det synes jeg er fint, fortæller han.

Udover en ny variant af Dølle-pølsen har markedsledelsen også lavet en anden væsentlig ændring, der handler om øl. Det kan du læse mere om HER.

Det er første gang, at Dan Jeppson smager Dølle-pølsen, og han er godt tilfreds. Foto: Jakob Poulsen
  • Henrik og Jeanette Pedersen kan godt lide den nye Dølle-pølse, men de synes begge, at den gamle var lidt bedre. Fot: Jakob Poulsen
  • Det er første gang, at Dan Jeppson smager Dølle-pølsen, og han er godt tilfreds. Foto: Jakob Poulsen
Annonce
Dølle

Bitten blev mundlam, da hendes navn blev råbt fra scenen: - Kan da ikke passe

Annonce
Annonce
Lolland

Efter svindel-anklager: Nu reagerer TSØ's nye formand

Lolland

Problemer med lokalbanen: Indsætter togbusser

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Lolland

Borgmester efter TSØ-uro: Vi bakker fortsat op

Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

112

Kraftig ild og overtændt i grusgrav: To bilbrande på seks minutter

Erhverv

Virksomhed på vej til Nakskov: Forventer at ansætte 80-90 medarbejdere

Guldborgsund

Falstring nomineret til nordisk musikpris

Udland

Trump-advokat: Se bort fra slibrige detaljer

Lolland

Kommune: Fejl på udsendte ejendoms-skattebilletter

112

22-årig sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri

Nykøbing

Nedlægger hendes stilling: Bente fyret efter 17 år

Indland

Datatilsynet med alvorlig kritik i sag om nedbrud af NemID

Lolland

Slukkede brand i nat: Borger var vaks med haveslangen

Annonce
Annonce
Lolland

Efter hvidvask-afsløring: TSØ-formand går af

Samfund

Fængsel på jagt efter særlige bøger

Guldborgsund

Danmarks bedste findes på Falster: - Det betyder ufatteligt meget

Guldborgsund

Rockerhistorie på Falster: Da rygmærkerne indtog den lille landsby

Lolland

Dokumentar afslører: TSØ-formand i hvidvask for millioner

Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Sport

NFH-spiller gravid