cookie-og-privatlivspolitik

VINANMELDER

Brian Guldbæk 37 år og far til 2.

Brian Guldbæk
37 år og far til 2.

Interessen for vin har udover status som privat hobby også bragt Brian ind i vinverdenen på en mere erhvervsmæssig måde, da han gennem en del år har arbejdet professionelt med vin i grænsehandlen.

Arbejdet med og interessen for vin har betydet, at Brian har et solidt kendskab til aspekterne omkring selve vinen, producenter, lande, druesorter mv., men også markedet hvor vinen handles.
Ved også at interessere sig for de økonomiske aspekter, har Brian i sin tilgang ikke kun blik for harmonien i en given vin, men også hvordan pris og kvalitet harmonerer.

Brian plejer nu igen interessen for vinen i fritiden, og finder efter eget udsagn glæde ved vine i alle lag, både den prisbevidste Bag in Box og den klassificerede slotsaftapning fra Bordeaux, så længe pris og kvalitet hænger sammen, og gerne således kvaliteten overgår prisen.
Disse faktorer prøver Brian at tage med i betragtningen når en vin skal vurderes.

Smag og behag vil altid være et spørgsmål om individuel præference, men ved også at drage pris med ind i vurderingen kommer man måske nærmere en bredere enighed om den enkelte vin.

Brian Guldbæk er ikke ansat af eller ved Folketidende! Brian fungerer som ekstern anmelder i forbindelse med arrangementer, afholdt af Folketidende Gruppen!