cookie-og-privatlivspolitik

Job Lolland-FalsterLeder du efter et job i Lolland-Falster området? På folketidende.dk kan du se hvilke ledige stillinger der er at finde, inden for alle fag.

Alle vores jobopslag og annoncer fra avisen bliver lagt op på vores hjemmeside, så du kan være sikker på at alt på folketidende.dk, altid er aktuelt, når det kommer til job på Lolland-Falster.

Arbejdsgiverne kommer til os, når de mangler medarbejdere

Vores hjemmeside har ca. 40.000 unikke brugere om måneden, og ca. 2.2 million sidevisninger. Dette gør Folketidende til et meget attraktivt medie, når arbejdsgivere leder efter nye medarbejdere. Vi rammer bredt, når det kommer til forskellige typer job.

Job som hestepasser, maskinfører, teknisk designer, altmuligmand, lærer, viceskoleleder, elektromekaniker, driftsoperatør, pakkemedarbejder, sekretær og sælger er blandt nogle af de mange forskellige job, der er at finde i vores avis og på vores hjemmeside.

Hvis du før var i tvivl om, hvor du skulle lede for at finde et job i Lolland-Falster, har du på denne side fundet det rette sted.

Hvis du er annoncør

Kan du få en plads i vores avis – eller på vores hjemmeside – til en rimelig pris. Som skrevet ovenfor har vi omkring 40.000 unikke besøgende om måneden. Det er mange par øjne, der har mulighed for at kigge på lige netop din annonce. Hvis du er interesseret i at høre mere om annoncering på folketidende.dk, skal du blot kontakte vores online salgsleder Carsten Høj Petersen på følgende email adresse: chp@ftgruppen.dk

Hvorfor folketidende.dk?

Hvis du er jobsøgende: fordi vi er et attraktivt medie for virksomheder. Vi har rigtig mange besøgende fra Lolland-Falster, hvilket gør at virksomhederne gerne kommer til os, når de har brug for det.

Hvis du er arbejdsgiver: samme grund som ovenfor, plus vores attraktive priser. Hos folketidende.dk har vi priser, som de fleste mener er rimelige. Så skriv endelig til os, hvis din virksomhed har vokseværk og skal bruge ny arbejdskraft.


ANNONCE